|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smile04

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 1:56 am Předmět: |
|
|
GoT je hrozna slatanina ale tak je to proste fantasy to nema se středověkem nic společnyho, ale když se nudim koukal sem na to.
drsnější středověkej filmek byl posledni dobou myslim black death se to jmenovalo (a bylo tam i par znamch tlam)...pak nektery další o lovu čarodějnicco sem viděl (ne nemyslim jenička a mařenku :D )
jinak celkove klasika, ryan, enemy at the gates, gladiator, braveheart, secko mam v tech directors cut maš třeba 20 min navic...
akční dost překvapivý film např tohle http://www.csfd.cz/film/297710-zatah/
na to že to je Bolywood tak velice dobrá řežba :D mrkněte...nevypada to béčkově jak by se dalo čekat. maloktery akčni film na csfd ma takove hodnoceni (když neberu xpendebils)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johny.Fox

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 5:31 am Předmět: |
|
|
Zátah je dobrej, připomněl mi filmy s Tonym Jaa, takový podobný styl ty řežby _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 7:06 am Předmět: |
|
|
To prece neni bollywood _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 8:18 am Předmět: |
|
|
Ako fantasy pribeh spojeny so stredovekom je tu perfektne. Ci by ste radsej chceli kopie a kopie CSI, kde cast od casti to ide dolu vodou, zachranuje to NCIS ale aj tam uz maju problem nieco logickeho vymysliet. Otrepane Kosti, ktore sa zmenili na ozajstnu telenovelu kde to zeny pozerali len preto aby vedeli ci si Kost zoberie chuana. Upirov na 1000 a 1 sposobov? Ci teenagerske serialiky, najlepsie ked maju aj dake superschopnosti.
GoT a teraz True Detective uplne vybocuju z toho prudu a ja take serialy vitam (alebo Spartacusa).
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: pá únor 28, 2014 9:48 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Statočné srdce si hádam videl? | To je otázka
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 10:16 am Předmět: |
|
|
No zrovna Statocne srdce by som ako bernu mincu nebral. Filmarina zvladnuta, historia sprznena _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 3:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 4:15 pm Předmět: |
|
|
Hačiko, příběh psa. Super film dle sktečné události
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: so březen 01, 2014 7:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po březen 03, 2014 7:54 am Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/8265-vetrelec/ (Director's cut: 116 min)
Super film, kde byl jeden Alien proti neozbrojené posádce těžební (?) lodi a pěkně se tam vyřádil. Bylo to takové temné a téměř "neviditelné zlo". Tak nějak jsem přemýšlel jak ho dostanou na tu loď a ta zápletka byla super, ta jejich nevědomost atd., takhle se mají točit filmy!
http://www.csfd.cz/film/1245-vetrelci/ (Director's cut: 154 min)
Oproti jedničce mnohem více akčnější, už na jedné straně nestojí neozbrojená posádka lodi, ale vyzbrojení mariňáci a na straně druhé není jeden Alien, ale stovky, ne-li tisíce. Myslím, že se jedná o slušné pokračování a drží si to vysokou úroveň. Co mě trochu zklamalo byl konec, moc nápadně podobné jedničce a za druhé v jedničce byla alespoň ve skafandru, nejsme odborník na vesmír, ale myslím, že by jí to "roztrhalo". Co mě ještě moc nesedla, byla ta hibernace na začátku, chápu že je to v budoucnosti, ale že tam byla přes 50 let a ani nezestárla (zestárla o těch pár let mezi prvním a tímto dílem), mohli to tam trochu vysvětlit, chápu že tělo v hibernaci je v nějakém nižším modu, ale určitě potřebuje nějaké kalorie a 50 let jenom ležet a nehýbat se? Že jí neochably svaly třeba, ale nechci to kritizovat, film je to super a když tu je trošku slabší, tak jinde má naopak silné stránky.
Dvojka se mi líbila více, má to šťávu a akci, navíc na dvojce byla dle mého založena hra Aliens vs. Predator, kterou jsem občas hrával jako dítě. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po březen 03, 2014 8:43 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | http://www.csfd.cz/film/8265-vetrelec/ (Director's cut: 116 min)
Super film, kde byl jeden Alien proti neozbrojené posádce těžební (?) lodi a pěkně se tam vyřádil. Bylo to takové temné a téměř "neviditelné zlo". Tak nějak jsem přemýšlel jak ho dostanou na tu loď a ta zápletka byla super, ta jejich nevědomost atd., takhle se mají točit filmy!
http://www.csfd.cz/film/1245-vetrelci/ (Director's cut: 154 min)
Oproti jedničce mnohem více akčnější, už na jedné straně nestojí neozbrojená posádka lodi, ale vyzbrojení mariňáci a na straně druhé není jeden Alien, ale stovky, ne-li tisíce. Myslím, že se jedná o slušné pokračování a drží si to vysokou úroveň. Co mě trochu zklamalo byl konec, moc nápadně podobné jedničce a za druhé v jedničce byla alespoň ve skafandru, nejsme odborník na vesmír, ale myslím, že by jí to "roztrhalo". Co mě ještě moc nesedla, byla ta hibernace na začátku, chápu že je to v budoucnosti, ale že tam byla přes 50 let a ani nezestárla (zestárla o těch pár let mezi prvním a tímto dílem), mohli to tam trochu vysvětlit, chápu že tělo v hibernaci je v nějakém nižším modu, ale určitě potřebuje nějaké kalorie a 50 let jenom ležet a nehýbat se? Že jí neochably svaly třeba, ale nechci to kritizovat, film je to super a když tu je trošku slabší, tak jinde má naopak silné stránky.
Dvojka se mi líbila více, má to šťávu a akci, navíc na dvojce byla dle mého založena hra Aliens vs. Predator, kterou jsem občas hrával jako dítě. |
Jak jsem to cetl tak jsem se musel smat, ze to popisujes jako by si to nikdy nevidel, jako obev ameriky )
Pak me ale napadlo, ze vlastne mladsi generace na takovich filmech nevyrostly takze to pro neni nutne Klasika a Pojem.
A podle me je 2ka take lepsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po březen 03, 2014 8:48 am Předmět: |
|
|
Taky mě to zaskočilo, jsem myslel, že Vetřelce zná snad každej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|