|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yura
|
Zaslal: po březen 03, 2014 10:09 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Yura, nič v zlom, ale musím sa smiať. |
Uz jsem na to prisel, mozna to dokazu stahnout a dokonce se pak na to divat přes TV!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Barbar Conan

|
Zaslal: po březen 03, 2014 10:37 pm Předmět: |
|
|
Na CZ dabing a obecně na všechno ostatní je dobrý http://tracker.cztorrent.net/, ale je to privátní tracker a teď nevím, jestli jsou ještě otevřené registrace...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po březen 03, 2014 10:38 pm Předmět: |
|
|
CZ dabing je zlo. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: po březen 03, 2014 10:46 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | CZ dabing je zlo. |
Jako jo, ale prostě některý ty starý VHS dabingy jsou tak legendární a plný kultovních hlášek, že to prostě přežiju . Já vždycky brojil proti dabingu, když jsem byl mladší, ale poslední dobou se s na filmy s dabingem koukám čim dál víc...asi mi časem měkne mozek
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: po březen 03, 2014 10:49 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | CZ dabing je zlo. | Tak to je mazec, ja cumim na ten bitspirit, proc to sakra nestahuje a ono uz je to stazene 2 filmy to stahlo za 25 minut. Ja myslel, ze to budu stahovat pul roku, protože ani hrat hry skoro nemuzu bez lagu, zrejme diky lidem z baraku, kterých je vecne na netu mraky.. Tak mam stazenyho ridika, prisoners a kapitana philipse, to je supr za takovej moment nejnovejsi filmy a ja blbec chodim do pujcovny, jestli tam nemaj konecne něco nového . Jen titulky to nejak nechce najit ten BS player.. Ted jeste vyspekulovat jak to presunout z noudbuku na TV
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po březen 03, 2014 10:53 pm Předmět: |
|
|
http://www.titulky.com/
Za posledni 2 dny asi jedu prevazne klasiky, treda stahuju, koukat nestiham
Mad,Max.Trilogy.1979 -1985.1080p.BluRay.x264.anoXmous
Terminator.Quadrilogy.1984-2009.1080p.BluRay.x264.anoXmous
Alien - Anthology.Box. 1979 - 1997. 1080p.BluRay.x264.anoXmous
Rocky.1-6.The.Complete.Saga.1976-2006.1080p.BluRay.x264.anoXmous
Iron.Man.1-3.2008-2013.Trilogy.1080p.BluRay.x264.anoXmous
Transformers.Trilogy.2007-2011.1080p.BluRay.x264.anoXmous
http://thepiratebay.se/ rulessss
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po březen 03, 2014 10:55 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | MAST3R napsal: | CZ dabing je zlo. |
Dabing je vo všeobecnosti zlo, až na pár svetlých výnimiek ako Funes a pod. |
A dale treba Spaceballs a Red Dwarf v cz, netusim jake je to v sk.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: po březen 03, 2014 11:09 pm Předmět: |
|
|
hm stahl jsem dvoje titulky a ani jedny nejak nefungujou. Muze me prosim dat někdo link na ty titulky třeba k tem prisoners? NEchapu proc to nejede..
edit- uz to jede super..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: út březen 04, 2014 7:34 am Předmět: |
|
|
Nahodou cz dabing sa mi hodi k takym postavam ako Stallone, Schwarzik, Travolta, Willis, Cruis...
No napr. ak by som mal pocuvat Harryho Pottera s cz dabingom.. tak radsej budem citat z pier
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út březen 04, 2014 7:44 am Předmět: |
|
|
Jediné co je koukatelné v CZ jsou Simpsonovi a Poslední skaut, zbytek origo. Jo a ještě Paniku v městečku jsem viděl v CZ.
BerserK87: No nejlepší vždycky bylo, když jsem jako mallej koukal na filmy s Arniem, Willisem, atd. člověk už si zapamatoval ten hlas toho dabera a nejednou ho daboval někdo jinej. Nebo když máš spojenej ten český hlas s nějakou postavou, jdu okolo obýváku, kde na něco kouká otec, si říkám: " Na co to kouká, slyším Arnolda", pak tam přijdeš a tam nějakej no name týpek, ale dabuje ho stejnej chlap. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út březen 04, 2014 8:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út březen 04, 2014 8:58 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | yura napsal: | hm stahl jsem dvoje titulky a ani jedny nejak nefungujou. Muze me prosim dat někdo link na ty titulky třeba k tem prisoners? NEchapu proc to nejede..
edit- uz to jede super.. |
Jak si to vyrešl, me ten BSplayer skoro pokaždé fungoval, nebo jak jsem psal, hodit celej název i s verzí filmu do google a za to napsat titulky, vyhodí to většinou odkazy na titulky.com |
Přes ten bs player me to naslo na internetu ty titulky, naprede to stahovalo nejakej nesmysl, ale ted to jede. Jen u nekterych filmu me to furt nejak nechce fungovat, třeba ten kapitan Phillips..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út březen 04, 2014 9:31 am Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | MAST3R napsal: | | yura napsal: | hm stahl jsem dvoje titulky a ani jedny nejak nefungujou. Muze me prosim dat někdo link na ty titulky třeba k tem prisoners? NEchapu proc to nejede..
edit- uz to jede super.. |
Jak si to vyrešl, me ten BSplayer skoro pokaždé fungoval, nebo jak jsem psal, hodit celej název i s verzí filmu do google a za to napsat titulky, vyhodí to většinou odkazy na titulky.com |
Přes ten bs player me to naslo na internetu ty titulky, naprede to stahovalo nejakej nesmysl, ale ted to jede. Jen u nekterych filmu me to furt nejak nechce fungovat, třeba ten kapitan Phillips.. |
Tak to zkus přes ten google. Nebo jsem napiš co máš za verzi a já ti je najdu (pokusím se). _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|