Chtel jsem se zeptat, neda se nejak na CSFD podivat na zebřiček všech filmu a ne jen tech 200/300 který tam jsou, když si zadam nejakej zanr? Třeba Drama tam konci u nejakych 85%filmu a plno dalších filmu s hodnocenim nad 80 uz tam není..
yura: tak jsem se vcera dival na ty mucedniky a nevim, nejak me to moc nebavilo, takovy moc psycho na me, hlavne druha pulka filmu ale potom se mi spatne spalo a zdaly se mi skaredy veci, tak celkem uspech
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
yura: tak jsem se vcera dival na ty mucedniky a nevim, nejak me to moc nebavilo, takovy moc psycho na me, hlavne druha pulka filmu ale potom se mi spatne spalo a zdaly se mi skaredy veci, tak celkem uspech
Není moc takových filmu, kde bych si tak hrozne pral tu obet osvobodit a všechny ty smejdy tam rozmlátit zeleznou trubkou... Pust si medvěda, to ti pohladi dusi.
http://film.moviezone.cz/strazci-galaxie/trailery/
Tomu rikam aspon poradnej film, i kdyz este neni v kinech, ne ty vase podelany vazny psycho ukecany emocni dramata.
Další kravina jezisi. Ja u tehle nesmyslu teda vždycky usnu nebo to vydrzim tak 20 minut a pak to preskacu do konce. Je to hrozna nuda tyhle nesmysly co jsou jen o efektech.. Jinak včera jsem koukal, docela dobry.
http://www.csfd.cz/film/282302-ojos-de-julia-los/
Julii jsem videl, celkem dobry.. tedka se tesim na zenu v cernem 2, snad to nebude kravina.. a na (asi) posledni dil REC, trojka me sklamala totalne, tak snad bude 4ka dobra a konecne se dozvime kde se vir vzal
e: teda spis jak to cely dopadne, to kde se vir vzal jsme se meli dozvedet ze trojky, ale ja teda nevim
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
- mě se to velmi líbilo, film přibližuje životy top kulturistů světa a i když nejsem kultík a ani tak netrénuji, docela mě tento snímek motivoval, takže doporučuju shlédnout
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru