|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: út červenec 08, 2014 3:58 pm Předmět: |
|
|
Teďka začali dávat v kinech po 20 letech Pulp fiction, tak třeba to bych ti doporučil. Já ho sice viděl tak 10x, ale stejně jsem si ho v kině skvěle užil. Škoda, že tyhle old school klasiky nedávají víc. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: út červenec 08, 2014 4:03 pm Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | 12-15km to mam presne do fitka, podle toho, cim jedu :) |
Já taky. :) Není to moc finančně super, proto stahuji trénink na 3x týdně. Teď mi zrušili super bus, který mě stál 36,- (18 + 18) a ještě jel rovnou (nikdy nezastavoval).
Reiben:
To vím, ale jak píšeš, tyhle old school klasiky dávají většinou "speciálně". _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
marraw

|
Zaslal: út červenec 08, 2014 4:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: út červenec 08, 2014 7:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út červenec 08, 2014 7:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: út červenec 08, 2014 8:25 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Nemá někdo tip na něco, co by osobně zařadil do kategorie: "tohle prostě musíš vidět, než umřeš"? Je mi jasné, že každému se líbí něco jiného, ale prosil bych spíš o filmy co nutí k zamyšlení, stojí na kvalitních hereckých výkonech, není to obyčejná "vypínačka" napěchová výbuchy a různými efekty atd.
|
http://www.csfd.cz/film/240522-drive/
Doporučuju si předtím, nebo potom zahrát Hotline Miami
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 1:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 4:27 pm Předmět: |
|
|
Snowpiercer jsem viděl, úplná 3,14čovina, nesmysl za nesmyslem, to je moc už i na mě i když to má být sci-fi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: út červenec 15, 2014 6:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 9:31 am Předmět: |
|
|
Já si to třeba zase nedokázal vynachvalit - jeden z mála filmů, který se mi v poslední době opravdu libil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 10:16 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: |
Já si to třeba zase nedokázal vynachvalit - jeden z mála filmů, který se mi v poslední době opravdu libil. |
Ono Judsonove hodnotenie musíš brať s rezervou, musel si si všimnúť, že preferuje, ehm, "ľahšie" žánre a jeho naj filmy sú asi Expandables a Komando, nehovoriac o Segalovkách. Inak snowpiercer som videl už dávnejšie a zaujímavá variácia na post-apo, len scenáristické chyby to trošku zrážali, takže takých 7,5-8/10 u mňa. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 10:20 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | DiamonD123 napsal: |
Já si to třeba zase nedokázal vynachvalit - jeden z mála filmů, který se mi v poslední době opravdu libil. |
Ono Judsonove hodnotenie musíš brať s rezervou, musel si si všimnúť, že preferuje, ehm, "ľahšie" žánre a jeho naj filmy sú asi Expandables a Komando, nehovoriac o Segalovkách. Inak snowpiercer som videl už dávnejšie a zaujímavá variácia na post-apo, len scenáristické chyby to trošku zrážali, takže takých 7,5-8/10 u mňa. |
Lol
BTW vcera jsem koukal na Kill Bill 1 a 2, poprve v BR ripu. A dobry, jen jsem ty 2 filmy preskocenim blbosti, douhych kecu a nekonecnych pohledu zkratil na 1h
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
since
|
Zaslal: út červenec 15, 2014 10:57 am Předmět: |
|
|
snad to tady neni zakazane, ale jak si se ptal na stranku na stahovani filmu, tak muzes zkusit yts.re.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|