|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Irminsul
|
Zaslal: čt srpen 21, 2014 7:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: čt srpen 21, 2014 8:19 pm Předmět: |
|
|
Co tě na tom tak děsí? Ve světě dochází ke stovkám a stovkám takových přepadení. Většinou sice s loupežnýcm motivem a bez masek, ale ta tyranie, které jsou oběti vystavovány bývá leckdy mnohem horší, než v tomhle horůrku. Bohužel.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt srpen 21, 2014 8:54 pm Předmět: |
|
|
A znáte film Lidská stonožka? .. to je také podle skutečnosti :D
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: čt srpen 21, 2014 10:25 pm Předmět: |
|
|
Já.. nechci se tu někoho osobně dotknout... ale co se Vám líbilo na trojce Postradatelných??
Vždyť proti předchozím dílům to byl totální sranec... Opravdu jsem myslel, že to vzniklo proto, aby se dali dohromady herci z akčních 80-90s, a rozpoutali pořádnou řež... A ne, že tam pozvou totálně nesympatický ucha včele s tim z tvajlajtu a navíc jim věnujou takovou stopáž!!!
Strašný zklamání...
Jinak za mě osobně pro tenhle rok jednoznačně vedou Strážci galaxie, Marvel to nakopl neuvěřitelnym způsobem...
Teď s očekáváním vyhlížím nový Sin City a další "Nolenovku".
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 5:09 am Předmět: |
|
|
podle toho co od postradatelnych cekas ja proste hltam kazdou hlasku a film me neskutecne bavil. a detaily ze snipes bojuje stejne jako v bladovi. banderas jako v desperadovi a ve chvili kdy si reknes ze silenejsi to bejt nemuze tak film znova prekvapi :-)
za me 10/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 7:20 am Předmět: |
|
|
Za mě Expendabels taky 10/10, mně se to líbilo nejvíc ze všech dílů _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 9:00 am Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | podle toho co od postradatelnych cekas ja proste hltam kazdou hlasku a film me neskutecne bavil. a detaily ze snipes bojuje stejne jako v bladovi. banderas jako v desperadovi a ve chvili kdy si reknes ze silenejsi to bejt nemuze tak film znova prekvapi :-)
za me 10/10 |
Čekám ultimátní řež a nadupanou akci.. A "čim víc protivníků, tím lepší akce" rozhodně neplatí. A těch sentimentálních keců už tam taky bylo až moc..
Přidání tý party mladých přídilů bych přirovnal asi k tomu, když do dobrýho rockovýho songu někdo v půlce narve sloku s rappem, taky bych blil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 9:12 am Předmět: |
|
|
| maxpoint97 napsal: | | Pokedex napsal: | podle toho co od postradatelnych cekas ja proste hltam kazdou hlasku a film me neskutecne bavil. a detaily ze snipes bojuje stejne jako v bladovi. banderas jako v desperadovi a ve chvili kdy si reknes ze silenejsi to bejt nemuze tak film znova prekvapi :-)
za me 10/10 |
Čekám ultimátní řež a nadupanou akci.. A "čim víc protivníků, tím lepší akce" rozhodně neplatí. A těch sentimentálních keců už tam taky bylo až moc..
Přidání tý party mladých přídilů bych přirovnal asi k tomu, když do dobrýho rockovýho songu někdo v půlce narve sloku s rappem, taky bych blil. |
ono to je asi na kazdym co ma rad ja jsem vyrostl na komandu a predatorovi atd. takze hltam kazdou vec jako svine a jdu do kina na film ve kterym vidim bandu (dedku) ktery pokosej uplne vsechno. jestli cekas pribeh nebo nejaky veci tak to ses tady asi spatne :-) a ty mlady me nejak nesraly smal jsem se tomu proc ne ? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 9:24 am Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | maxpoint97 napsal: | | Pokedex napsal: | podle toho co od postradatelnych cekas ja proste hltam kazdou hlasku a film me neskutecne bavil. a detaily ze snipes bojuje stejne jako v bladovi. banderas jako v desperadovi a ve chvili kdy si reknes ze silenejsi to bejt nemuze tak film znova prekvapi :-)
za me 10/10 |
Přidání tý party mladých přídilů bych přirovnal asi k tomu, když do dobrýho rockovýho songu někdo v půlce narve sloku s rappem, taky bych blil. |
ono to je asi na kazdym co ma rad ja jsem vyrostl na komandu a predatorovi atd. takze hltam kazdou vec jako svine a jdu do kina na film ve kterym vidim bandu (dedku) ktery pokosej uplne vsechno. jestli cekas pribeh nebo nejaky veci tak to ses tady asi spatne :-) a ty mlady me nejak nesraly smal jsem se tomu proc ne ? :-) |
Sorry, mně to fakt přijde, že ani nečteš to co píšu... Já zde zmíním, že čekám ultimátní řež, a ty mi tu napíšeš, že jsem tu špatně, když čekám příběh???
No právě, atmosférou mělo tohle do Predátora, nebo Ramba hodně... hooooooooodně... daleko...
Vždyť i Olympus has fallen s Butlerem byl "masovější"...
Dokud Sly nenajde koule a nehodí tomu R-ko, tak čtyřka bude opět mainstream pro celou rodinu.
Ale každýmu podle chuti...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 9:27 am Předmět: |
|
|
presne tak, nepoberám ako to môže byť niečo hrajúce si na ultimátnu akciu a mať popcornových pg-13, čo v konečnom dôsledku aj tak nepomohlo, kedže film leakol a v pokladniach vybuchol, ale tak po biednej jednotke a tragickej dvojke sa to dalo čakať _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 9:33 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | presne tak, nepoberám ako to môže byť niečo hrajúce si na ultimátnu akciu a mať popcornových pg-13, čo v konečnom dôsledku aj tak nepomohlo, kedže film leakol a v pokladniach vybuchol, ale tak po biednej jednotke a tragickej dvojke sa to dalo čakať |
Tak abych řekl pravdu, dvojka se mi třeba hodně líbila, ale tam to bylo hlavně i dílem, že JCVD byl konečně ve formě, byl tam Chuck, kde jeho neherectví sedlo jak prdel na hrnec, no a ten final battle mezi Stallonem a JCVD měl opravdu náboj, což se duelu ve trojce, kdy Gibson padl dřív, než jsem stačil mrknout, opravdu říct nedá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 9:43 am Předmět: |
|
|
ja jsem rež a akci viděl asi jsem byl na něčem jinym :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 9:50 am Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | ja jsem rež a akci viděl asi jsem byl na něčem jinym :-) |
Tak jestli si pod pojmem "řež" představuješ střílení do no-name armády, která není schopná jakkoliv ublížit (natož potom zabít) ani jednoho člena EXP a jen padaj jak náckové při hraní CoD na nejnižší level, tak jsi mohl bejt spokojenej.
Ale jak říkám, každej máme nároky jiný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 10:19 am Předmět: |
|
|
ja to beru tak ze proste sly arnold atd. se ji nemuze nic stat a jsou nejlepsi ve vsem co delaj takze to mi nejak nevadi
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 11:42 am Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | ja to beru tak ze proste sly arnold atd. se ji nemuze nic stat a jsou nejlepsi ve vsem co delaj takze to mi nejak nevadi |
vieš čo pozri si raid 1, 2, a uvidíš, ako sa robí moderný akčák, ktorý má hlavu a pätu a akciu aká sa len tak nevidí a žiadne strielanie jak ozaj v dnešnom trende tunelových strielačiek ala cod a spol., na druhej strane treba brať asi expendables ako akčnú paródiu/komédiu, potom sa to dá heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|