|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
karlwanhov

|
Zaslal: út září 16, 2014 2:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: st září 17, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá září 19, 2014 9:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá září 19, 2014 9:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá září 19, 2014 10:08 am Předmět: |
|
|
Čau, doporučtě mi prosím film. Chtěl bych něco typu Transformers, Sherlock Holmes, apod.
Abych to přiblížil, jak to myslím, tak chci jakýkoliv film, ale aby v něm bylo spoustu vtipných hlášek jako právě ve dvou výše uvedených filmech. A nechci aby to byla přímo komedie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
Zaslal: so září 20, 2014 10:06 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Čau, doporučtě mi prosím film. Chtěl bych něco typu Transformers, Sherlock Holmes, apod.
Abych to přiblížil, jak to myslím, tak chci jakýkoliv film, ale aby v něm bylo spoustu vtipných hlášek jako právě ve dvou výše uvedených filmech. A nechci aby to byla přímo komedie. |
Čau, pokud jsi ještě neviděl, tak určitě dobrá volba bude Edge of tomorrow
http://www.csfd.cz/film/307556-na-hrane-zitrka/
Vtipných scének je tam docela dost a celkově parádní film _________________ [url=http://www.sloganizer.net/en/][img:f036511df9]http://www.sloganizer.net/en/style3,scierx.png[/img:f036511df9][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so září 20, 2014 10:13 am Předmět: |
|
|
Bohužel viděl a přesně takový typ mám i na mysli.
|
|
| nahoru |
|
 |
since
|
Zaslal: so září 20, 2014 10:53 am Předmět: |
|
|
In Bruges si viděl ? Mohlo by to být to co hledáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so září 20, 2014 11:11 am Předmět: |
|
|
| since napsal: | | In Bruges si viděl ? Mohlo by to být to co hledáš. |
Také - ale ten rozhodně až tak vtipnými hláškami neoplývá. Naopak mi připadal velmi silný a emotivní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so září 27, 2014 10:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 28, 2014 7:26 am Předmět: |
|
|
Včera jsem viděl 10 let starý kousek Man on fire s Denzelem W. Prvních pár minut jsem nějak nechápal, co se děje. Pak jsem zjistil, že mám rip s dvojitým zvukem a že to poslouchám španělsky a protože dabing neseděl na hubu, bylo to jak kdybych měl v sobě nějaký houbičky :-)
Celkově musím vynést výkon Dakoty Fanning.
Zdravím Johna Creasyho :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne září 28, 2014 8:08 am Předmět: |
|
|
Tak jestli to nemělo symbolizovat naše neorozumění:)))) a tys ten film neviděl, pak opravdu doporučuju. Takhle si představuju kvalitní komerci. Můj osobní doják:)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 28, 2014 8:13 am Předmět: |
|
|
Nedorozumnění pociťuju teď, protože nevím, jak to myslíš :-) Včera jsem ho viděl poprvé. Možná nemáš nick odtud, to já nevím a jen tipuju. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne září 28, 2014 8:33 am Předmět: |
|
|
Mám ho odtud pochopitelně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: ne září 28, 2014 9:12 am Předmět: |
|
|
Snatch (Podfuck) jsem včera viděl a je to fakt legendární, takhle jsem se dlouho nenasmál. První půlka je dost komplikovaná, ale pak se to začne všechno vyjasňovat. Dneska asi dám Sbal prachy a vypadni, i když jsou prý ty filmy dost podobný.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|