|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
maxpoint97

|
Zaslal: so únor 28, 2015 9:30 am Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | "Teorie všeho" - životní příběh Stephena Hawkinga
Fakt hodně silný, za mě 10/10 a jeden z nejlepších filmů 2015 (2014).
Jinak v poslední době, co jsem viděl, tak Enigma a Unbroken taky skvělý. |
Ty brďo, tak zrovna za mě tak 4/10 a jedno z největších zklamání roku, hlavně po skvělym traileru...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: so únor 28, 2015 10:37 am Předmět: |
|
|
La isla minima - atmosfericka detektivka s prijemnym plynutim a neskutocnymi sceneriami _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so únor 28, 2015 10:53 am Předmět: |
|
|
Maxpoint: Co se ti na tom konkrétně nelíbilo? Já když se zamyslím, tak možná jen to, že to bylo moc přeslazený. Věrohodnost příběhu nemůžu posoudit.
Jinak Eddie Redmayne to zahrál na Oskara.
A teď mi připomněl tvůj nick další film na který se letos těším - Mad Max s Hardym
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: so únor 28, 2015 11:52 am Předmět: |
|
|
Teorie všeho je fakt trochu přeslazená. Ale to nic nemění na tom, že vypráví opravdu silný příběh. Mi se ten film moc líbil.
Včera sem byl v kině na Kódu Enigmy a taky pecka
Ještě mě čeká Americký sniper. Na toho sem hodně zvědavý
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: so únor 28, 2015 1:23 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Maxpoint: Co se ti na tom konkrétně nelíbilo? Já když se zamyslím, tak možná jen to, že to bylo moc přeslazený. Věrohodnost příběhu nemůžu posoudit.
Jinak Eddie Redmayne to zahrál na Oskara.
A teď mi připomněl tvůj nick další film na který se letos těším - Mad Max s Hardym |
Právě kvůli němu to bylo aspoň na ty 4 z deseti a Oscar zasloužený. Heleď, mě jako člověka, co studuje technickou školu, nejvíc štvala absence tý "akademický složky", jasný, pokud chci o jeho práci vidět víc, můžu si přečíst knihu, ale prostě film o jednom z největších astrofyziků by tý fyziky měl prostě obsahovat víc. Navíc, vzhledem k faktu, že byl Hawking ženatej všehovšudy 3x mi přišlo, že se až moc soustředili na linku tý jeho první ženy a jejího vztahu s třetí osobou.. mě to prostě netáhlo.. Trailer sliboval romantiku, která ale nebyla.. Eddie táhl ten film, ale to prostě nestačí... Stejný zklamání jsem pocítil naposledy u filmu "Her", to byla ještě horší pič*vina..
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so únor 28, 2015 2:01 pm Předmět: |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | Elektronicti pratele, asi jsem pozde, ale jak se vam libil Interstellar?
Pro me libovka, zacatek trochu pomalej, ale jak odleteli tak super. Tyhle vesmirny veci me lakaji |
Pro mě 9/10... něco mi tam chybělo, ale jinak peckový film, hlavně hudba a celkově atmosféra super
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po březen 02, 2015 10:10 pm Předmět: |
|
|
Rise of the Footsoldier 9/10 !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: po březen 02, 2015 10:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
xman3601
|
Zaslal: st březen 04, 2015 11:24 pm Předmět: |
|
|
Ten sniper pre mna zatial naj film tohto roka, trosku americke klišé, citit silnu davku patriotizmu ale inak fajn, posledna escape scena bola epic
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 12:01 am Předmět: |
|
|
Gone girl 10/10 ... David Fincher umí a Rosamund Pike hraje opravdu luxusně, škoda že jí ten oscar nevyšel.
Nightcrawler 7/10 ... Jake Gyllenhaal drží film nahoře, kdyby tam nebyl, tak by šlo hodnocení níž. Námět super, jen tempo filmu by mohlo být o něco svižnější. Ale jak už jsem psal, hlavním tahákem je Jake a jeho hraní....
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: so březen 07, 2015 10:33 pm Předmět: |
|
|
Chappie 8/10 super, bavil som sa, zena tiez. Len neviem koho napadlo dat H. Jackmanovi sortky  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so březen 07, 2015 10:43 pm Předmět: |
|
|
| xnewstedx napsal: | Chappie 8/10 super, bavil som sa, zena tiez. Len neviem koho napadlo dat H. Jackmanovi sortky . |
režisérove filmy mám veľmi rád, tak fock it, pôjdeme nato tiež, nečakám nič, ale bude asi sranda hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: so březen 07, 2015 11:59 pm Předmět: |
|
|
Ja tiez, ale myslim, ze votrelec bude na neho uz velke susto...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne březen 08, 2015 12:12 am Předmět: |
|
|
| xnewstedx napsal: | | Ja tiez, ale myslim, ze votrelec bude na neho uz velke susto... |
myslíš, podporilo ho veľké štúdio, doteraz dokázal z málo urobiť slušné počiny, podľa mňa dostneme votrelca, ktorý sa vyrovná pôvodným echtovným (1,2, príp. 3) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|