Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 597, 598, 599 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Ehm pred kým?, pred Arniem, prosím ťa, jeho filmy sú úsmevné, to je tak všetko, a Star wars, no, to je úplne iný žáner, budeme radi, ak to nedopadne ako skrytá hrozba

Suhlas, Arnieho Terminator bude samozrejme kultovka a toho stareho uja mam rad a do kina na to pojdem, ale takato nostalgicka hodnota filmu sa neda porovnat s filmarinou tazkeho kalibru, aka je k videniu v Maxovi - stare som nevidel, resp. si to nepamatam, cize tu netrpim ziadnou nostalgiou na rozdiel od Arnieho filmov, na ktorych som vyrastal.

A Star Wars ide mimo mna uplne, videl som len tie novsie a to ma nijak vaznejsie nebralo.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
maxpoint97

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Ehm pred kým?, pred Arniem, prosím ťa, jeho filmy sú úsmevné, to je tak všetko, a Star wars, no, to je úplne iný žáner, budeme radi, ak to nedopadne ako skrytá hrozba

Říct o Terminátorovi, že je úsměvný, je normální vidláctví... A Star Wars má dvě obrovský výhody, proč nedopadnout jako nová trilogie: nerežíruje to Lucas a vrací se scénárista z původní trilogie...
Study

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Disney všechno podělá, bude to spíš pohádka pro děcka. Ale budu rád, jestli se ted pletu.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
xnewstedx

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Najnovsi Terminator ma priserny podtitul a hnusny trailer. Totalne vykrada predosle diely hlaskami. Bude to strasna sracka.
Star wars ma na starosti J.J.Abrams tam je kino povinnost.
BTW Mad Max vcera vydeny druhykrat. Uz sa tesim na blurayko.
MAST3R

PříspěvekZaslal: po květen 18, 2015 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/340855-rychle-a-zbesile-7/

Vůbec mě to nebavilo, totálně nereálné (jasně neočekával jsem nic extra, ale každá scéna byla přehnaná)

Zítra na Maxe, už se těším.
MAST3R

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/267974-sileny-max-zbesila-cesta/

Tak jsem byl na tom včera v kině a mám takové smíšené pocity.
SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!

Začněme dobrou stránkou - efektově to bylo super, +- celou dobu je akce, takže se člověk ani pomalu nestihne nudit.
Od T. Hardyho jsem čekal více, myslel jsem, že to bude ve stylu druhého dílu, kdy byl Max samotář, tady to začíná tím, že ho chytí a už se celou dobu jen "veze s partou". Ani vlastně moc nedostal na prdel, nejvíc to odnesla Charlize Theron. Další věc, co se mi nelíbila, bylo to, že měli hromadu nábojů i paliva ( i když film si hraje na ropnou krizi a dokonce se přepočítávají náboje).
A dost mi vadil překlad - Brokovice, Ropanov, atd... Určitě bych toho našel více, ale nechci to moc kritizovat.
U mě bude asi velký problém, že už mě moc akční filmy nebaví a dávám přednost několika hodinovým nudným filmům ve kterých nemusí padnout ani výstřel.

Rozhodně bych si to klidně pustil znovu, ale ideálně v klidu doma, abych to stihl vše pobrat.
Turakam

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sranda, ze na tych oar viet, ktore vo filme odzneli si este aj rekad potreboval...nebodaj si to videl s dabingom...
decarabas

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MOZNY SPOILER
MAST3R: Tak ked pozries na oficialny poster, je jasne viditelne, ktora postava to taha

Btw co sa tyka spotreby surovin, nabojov atd, je tam scena, kde Immortan Joe dostane zjebavku od svojho brata, ze cela ta nahanacka je zbytocne plytvanie...
Mne sa sposob, akym hral Hardy pacil, z hladiska psychologie straumatizovaneho samotara z puste by som neocakaval nejake excentricke prejavy.

KONIEC MOZNEHO SPOILERU

MAST3R

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viděl jsem to s titulkam. Nikde napíšu, že jsem na to potřeboval titulky, ale ten překlad byl špatný (tím bych to uzavřel).
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Viděl jsem to s titulkam. Nikde napíšu, že jsem na to potřeboval titulky, ale ten překlad byl špatný (tím bych to uzavřel).

S tím souhlasím, taky mi vadil překlad těch cz titulků. Měli ty názvy nechat, tak jak jsou.

Nesmrtelňák Joe, Ropanov
divím se, že to nepřeložili Nesmrtelňák Honza
MAST3R

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DK: souhlasím, kdyby to nechali origo, tak by to bylo nejlepší. To je i takový můj problém, že když na něco koukám v AJ, tak tomu rozumím, ale nedokážu to vysvětlit někomu česky, tak aby to neznělo úplně debilně.

Deca: jo ano, o té scéně vím, ale prostě svět kde je něčeho nedostatek si představuji trochu jinak. Poster jsem nejspíš viděl, ale nějak si to nespojil. :) Já hlavně, i když jdu do kina na film ( či si pouštím doma), tak si o něm nic nezjišťuji. Švagr, třeba si čte děj, kouká na galerku a ještě si pustí trailery, to už podle mě na to nemusí chodit, protože skoro všechno ví, já se rád nechávám překvapit. Třeba jako když jsem zjistil v půlce Djanga, že tam hraje DiCaprio.

Ale jak jsem psal, věřím, že kdybych si pustil ten film dneska večer doma, tak to budu hodnotit o něco kladněji. :)

EDIT: minule jsem jsem se švagrem a ještě s kámošem z fitka šel na Riddicka a oni hned cestou v autě mezi sebou:" Viděl si ten trailer, jako ho zabil, tak a tak?" No a samozřejmě v traileru byly nejlepší scény, tak už z toho neměli takovej zážitek.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden z mála filmů, co se mi za poslední dobu líbil. Je hodně podobný prokletému ostrovu.

http://www.csfd.cz/film/339828-e-a-poe-podivny-experiment/
balbi

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/351388-bella-a-sebastian/ Doporučuji, moc hezky zpracované, jak příběh, tak hudba, strašně příjemně se na to kouká.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Blackoff

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2015 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se zrovna vrátil z Maxe, šel jsem na něj jen kvůli tomu, že to každej vychvaluje až do nebe. Co si budeme povídat, realita je jinde. Ačkoli jsem srdcař všeho postapo, scifi, fantasy.. tak tohle mě vyloženě nebavilo. Hodnocení na čsfd moc nechápu...
decarabas

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/340855-rychle-a-zbesile-7/

Vcera omylom videne miesto druheho premietania Mad Maxa Celkom milo prekvapilo, hlavne preto, ze som nic necakal a ani som o to nemal zaujem. Sice nicim originalne, klasicky akcnak, ale neurazi, momentalne hodnotenie na CSFD celkom akuratne. Bohuzial malo Rocka a Tonyho Jaa, zato Statham si to uzil.
Akurat zaverecne pozmurkavania na divaka kvoli tragickej udalosti (Walker) bolo presladene ako Cierny princ z LIDLu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 597, 598, 599 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: