|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
EmbrYoYo

|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 8:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 8:21 am Předmět: |
|
|
Saw 2 neni horsi nez 1, ale jeste vetsi psycho... 1 mela originalni napad... 2 ho jeste rozsirila a vylepsila :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Devil_Horn
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 10:48 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Saw 2 neni horsi nez 1, ale jeste vetsi psycho... 1 mela originalni napad... 2 ho jeste rozsirila a vylepsila :) |
saw 1 se mi líbilo víc, ve 2 už si věděl vo co go
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 11:07 am Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | | Black Dragon napsal: | | Saw 2 neni horsi nez 1, ale jeste vetsi psycho... 1 mela originalni napad... 2 ho jeste rozsirila a vylepsila :) |
saw 1 se mi líbilo víc, ve 2 už si věděl vo co go |
no jo,ale ta fligna s tema videama nemela chybu _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 11:23 am Předmět: |
|
|
mam to stahovat, jsou tam apson titulky nebo jak to je ?? diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Nox.lbc

|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 11:24 am Předmět: br r r r |
|
|
Pánové, Red Dwarf je nejlepší seriál všech dob ! To bez pochyb ...
Ta scéna s toustovačem mě vždycky rozseká ... ale všech cca 54 dilů jsem viděl jen asi 5 krát ... _________________ Tento avatar je to jediné co nám zbylo po Miguelitovi ... nechť je mu země lehká ... (věřím v sebe ne v boha ...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 11:40 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | mam to stahovat, jsou tam apson titulky nebo jak to je ?? diky |
Saw 2? tam sou titulky
Red Dwarf - dabing ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 11:41 am Předmět: |
|
|
hele ted mne nekdo rikal ze prej v CR vysly uz trpaslici na DVD? a prej kazdej mesic ted vychazi dalsi??slyseli sta o tom neco??? jako to bych fakt chtel pac mam asi jako kazdej jen ty z ct2...
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 11:41 am Předmět: |
|
|
hele ted mne nekdo rikal ze prej v CR vysly uz trpaslici na DVD? a prej kazdej mesic ted vychazi dalsi??slyseli sta o tom neco??? jako to bych fakt chtel pac mam asi jako kazdej jen ty z ct2...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 11:48 am Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | hele ted mne nekdo rikal ze prej v CR vysly uz trpaslici na DVD? a prej kazdej mesic ted vychazi dalsi??slyseli sta o tom neco??? jako to bych fakt chtel pac mam asi jako kazdej jen ty z ct2... |
Je to tak, vychází to po sériích, teď vyšlo už 4. DVD se 4.sérií.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 11:50 am Předmět: |
|
|
lister:masakr!!!!!! hele a asi to koupim b bontonlandu ?? jinak jak to tam je s dabingem .. asi bych si uz na jinej bo na anglictinu nezvykl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 11:54 am Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | lister:masakr!!!!!! hele a asi to koupim b bontonlandu ?? jinak jak to tam je s dabingem .. asi bych si uz na jinej bo na anglictinu nezvykl... |
jukni se na www.cervenytrpaslik.cz , ten dabing myslim bude stejnej
|
|
| nahoru |
|
 |
EmbrYoYo

|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 12:27 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | mam to stahovat, jsou tam apson titulky nebo jak to je ?? diky |
titulky.com ........eventuelně jsem ještě nějaké stáhl tak mohu zaslat.... _________________ [img:9dd7d9ace4]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1130585834_1.jpg[/img:9dd7d9ace4]
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po listopad 14, 2005 12:11 am Předmět: |
|
|
Dokoukal sem na Land of dead a naznal sem ze uz se nikdy nebudu divat na filmy se zombikama, protoze stoji totalne za prd... to byla takova blbost neskutecna, clovek se u toho vubec neboji, jediny co je dobry tak jak rozeziraji ty lidi, tot vse _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|