Tak jsem se zrovna vrátil z nových Star Wars a nevím, nevím...tak rozporuplné pocity jsem z filmu dlouho neměl, ale víc převažuje zápor... No uvidíme po druhé projekci.
Minulý týden jsem byl na Malého prince a i když je ta inspirace knihou volnější, tak byl skvělý! Nepamatuju si film, který by na mě měl takový emocionální dopad. Několikrát jsem se přistihl, že mi tečou slzy po tváři...O pár hodin později jsem jel do Prahy a musel jsem si ve vlaku přecíst znovu knihu.
Nechápu ten sál plný cca šesti letých dětí s rodiči...vždyt ty děti absolutně nemohli vědět, co nám chce film říct.
Tak jsem se zrovna vrátil z nových Star Wars a nevím, nevím...tak rozporuplné pocity jsem z filmu dlouho neměl, ale víc převažuje zápor... No uvidíme po druhé projekci.
Minulý týden jsem byl na Malého prince a i když je ta inspirace knihou volnější, tak byl skvělý! Nepamatuju si film, který by na mě měl takový emocionální dopad. Několikrát jsem se přistihl, že mi tečou slzy po tváři...O pár hodin později jsem jel do Prahy a musel jsem si ve vlaku přecíst znovu knihu.
Nechápu ten sál plný cca šesti letých dětí s rodiči...vždyt ty děti absolutně nemohli vědět, co nám chce film říct.
Neviem, u mňa skôr opačne, podľa mňa skvelá, moderná, nadupaná akcia, najlepší akčák tohto roka po maxovi samozrejme, jediné, čo mi trošku vadilo, bolo až príliš hutné tempo a recyklácia nápadov/postupov, inak veeeľmi dobrý =rísľub a nečudoval by som sa, keby to bol aj najziskovejší film všetkých čias, kamoš ma zlomil ísť s ním na premiéru do 3dkina, čo inak nerobím a poviem úprimne, že zážitok z imaxového 3d bol úžasný, krásne čistý a farebný obraz, ktorému veľmi prospelo aj zakrivenie plátna, fakt paráda pre podobný trikový film, u mňa veľmi solídnych a spokojných 7,7/10:).
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nedoporučuju nikomu, kdo se alespoň trochu zajímá o svět star wars. Naprostej propadák. Lépe nechodit do kina vůbec a nejlépe ani nestahovat a nekoukat. Zklamání
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru