|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| komu má být věnován můj příští tribute? |
| Shawn Ray |
|
27% |
[ 30 ] |
| Nasser El Sonbaty |
|
16% |
[ 18 ] |
| Paul Dillett |
|
17% |
[ 19 ] |
| Lee Priest |
|
39% |
[ 43 ] |
|
| Celkem hlasů : 110 |
|
| Autor |
Zpráva |
Č174

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 9:59 pm Předmět: |
|
|
| C.u.t.l.e.r napsal: | | já se hádat nebudu ale opravdu si myslim ze je to nepravdepodobne...lytka syntholove mel to priznal sam ale ze by mel v rukach sracky...pochybuju vazne...kouknete se na nejake videa na youtube kde pozuje nenatreny v gymu...ta tvrdost... |
já hlavně nechápu,proč by si je dopouštěl až po soutěžení.. :-D jednak by si uškodil na image tak i na zdraví.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Dzardas

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 10:36 pm Předmět: |
|
|
| Dzardas napsal: | To snad neni mozny!! jdete to resit jinam a navic se to tady probiralo uz tolikrat, ze stejne nic nevyresite |
přesně
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 6:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 6:31 pm Předmět: |
|
|
Nemůžü si pomoc, ale mi vždycky přišel děsně přeceňovanej. Úzký ramena, ptačí hrudník, nafouklý lýtka, zalitý hamsy... takhle si krále symetrie nepředstavuju. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | | Nemůžü si pomoc, ale mi vždycky přišel děsně přeceňovanej. Úzký ramena, ptačí hrudník, nafouklý lýtka, zalitý hamsy... takhle si krále symetrie nepředstavuju. |
proč myslíš,že má úzký ramena... Mně to připadá že to je trochu klam kvuli velkým pažím.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 6:38 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | | Nemůžü si pomoc, ale mi vždycky přišel děsně přeceňovanej. Úzký ramena, ptačí hrudník, nafouklý lýtka, zalitý hamsy... takhle si krále symetrie nepředstavuju. |
Raději sem nepiš ty ROZUMO
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 6:48 pm Předmět: |
|
|
Měl sice kratší klíční kosti,ale měl na nich tolik masa,že měl ramena dost široká.Hrudník měl pěkně tvarovaný.Symetrie není o objemu..Měl prostě krásně stavěné svaly..
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 6:53 pm Předmět: |
|
|
Věděl jsem, že můj názor nebude moc populární, ale stojím si za ním.
NoPain: můžeš se mnou nesouhlasit a já to budu respektovat, ale rozhodně mi nepiš, kam můžu a nemůžu psát a netituluj mě ROZUMO. Neznáš mě, tak se laskavě starej o sebe. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: so prosinec 20, 2008 9:30 am Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | Věděl jsem, že můj názor nebude moc populární, ale stojím si za ním.
NoPain: můžeš se mnou nesouhlasit a já to budu respektovat, ale rozhodně mi nepiš, kam můžu a nemůžu psát a netituluj mě ROZUMO. Neznáš mě, tak se laskavě starej o sebe. |
Jo jasně, ale nelíbí se mi prostě že odsuzuješ takové velikána ( když se mi někdo nelíbí tak raději nepíši nic ), kdo se třeb alíbí tobě???
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: so prosinec 20, 2008 9:52 am Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | Marky V. napsal: | Věděl jsem, že můj názor nebude moc populární, ale stojím si za ním.
NoPain: můžeš se mnou nesouhlasit a já to budu respektovat, ale rozhodně mi nepiš, kam můžu a nemůžu psát a netituluj mě ROZUMO. Neznáš mě, tak se laskavě starej o sebe. |
Jo jasně, ale nelíbí se mi prostě že odsuzuješ takové velikána ( když se mi někdo nelíbí tak raději nepíši nic ), kdo se třeb alíbí tobě??? |
to mi přijde jako naprostá blbost sorry
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: so prosinec 20, 2008 12:21 pm Předmět: |
|
|
Fajn, takže na tomhle webu vyhlásíme zákaz psaní negativních a kritických příspěvků _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so prosinec 20, 2008 12:36 pm Předmět: |
|
|
kam vlezu, tam se hádaj, kurva chlapy _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|