|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arnie_one

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 11:56 am Předmět: |
|
|
No jo, ale ja bych si pripadal trapně, že se točím v posilovně, jak narcis
Aspon u nas by to tak bylo
Každopadne se me libi, jak Ustinov jede tlakovy cviky a lepsi se na nich a každej ho palca po ramenach, což je mimiochodem super a moc se me libi to videjko s ramenama.
Proc teda kurna, kdyz to napisu, ja jenom kazdej mavne rukou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 12:03 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | No jo, ale ja bych si pripadal trapně, že se točím v posilovně, jak narcis
Aspon u nas by to tak bylo
Každopadne se me libi, jak Ustinov jede tlakovy cviky a lepsi se na nich a každej ho palca po ramenach, což je mimiochodem super a moc se me libi to videjko s ramenama.
Proc teda kurna, kdyz to napisu, ja jenom kazdej mavne rukou |
proto jsme si vybral chvili, kdy nas tam bylo nejmin
tak dobre, napis kolik davas na ramena a ja ti tu budu pet ody na to jakej jsi superman _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 12:23 pm Předmět: |
|
|
O je :) tak sem samozrejme nechtel, aby to vyznelo, byla to ironie.
Jestli te to uklidni, urcite v pomeru vaha/vykon si na tom lip ju :)
A stejne se tocit, nebudu, asi bych i já na toho druhyho koukal, jako na exota :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 12:32 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | O je :) tak sem samozrejme nechtel, aby to vyznelo, byla to ironie.
Jestli te to uklidni, urcite v pomeru vaha/vykon si na tom lip ju :)
A stejne se tocit, nebudu, asi bych i já na toho druhyho koukal, jako na exota :) |
vzdycky jde o pomer vaha vykon, jaky vykon je, kdyz da 150 nad hlavu borec, co ma 120 kilo a jaky je to vykon pro 80 kiloveho???
ale jenom se natoc, aspon koukneme na tvoji techniku, co nosis za hadry a tak _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 12:43 pm Předmět: |
|
|
Konecne se ukazuje, co v tobe je. Drive to mozna nebylo tak patrne, protoze jsi jezdil ty sve rutiny, kdy vahy byly porad strasne podsekly a ted, kdyz ses konecne nebal trochu pridat, tak to hned vypada uplne jinak. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 12:50 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Konecne se ukazuje, co v tobe je. Drive to mozna nebylo tak patrne, protoze jsi jezdil ty sve rutiny, kdy vahy byly porad strasne podsekly a ted, kdyz ses konecne nebal trochu pridat, tak to hned vypada uplne jinak. |
krouti se mi u toho ruka, ale musim uznat, ze sila sla nahoru a bohuzel jsem asi i neco nabral, takze i v tomhle ohledu to bude prinosnejsi
jedinou vyhradu mam v tom, ze se citim o dost unavenejsi a mam strach z pretizeni celnich deltu,
s unavou nic nenadelam a u toho druheho by mozna pomohlo nejak predelat trening
ale split jsme si dovolil jenom proto, ze mma ted cas ho otocit dvakrat za osm dni, takze cele telo projizdim dvakrat tydne, jinak byhc do toho nesel
ale zase to snad pomuze, abych nabral trochu silove kondice a netrhl si pred tebou ostudu
apropos, jak to vypada s tvym ramenem? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
| Ustinov napsal: | vzdycky jde o pomer vaha vykon, jaky vykon je, kdyz da 150 nad hlavu borec, co ma 120 kilo a jaky je to vykon pro 80 kiloveho???
ale jenom se natoc, aspon koukneme na tvoji techniku, co nosis za hadry a tak |
Tak nevim, kam tim miris, ale to definuje Wilks ne ? Kazdopadne cim tezsi vaha tim horsi pro telo
Hadry nenosim (jen list) a video nedam, ještě budu vypadat, jak nejaká sračka co nemá sílu :)
PS: ty jsi nedke z Vysočiny, ze mas v popisu silaka z Vysočiny ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 12:55 pm Předmět: |
|
|
ono je vic takovych prepoctu, ale ja to myslel ne jako porovnani, ale ze jeden zveda jenom o neco vic nez svoji vahu a druhej skro dvojnasobek
dobre, premlouvat te nebudu
nejsu, ale byl jsme si zasoutezit _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 10:12 am Předmět: |
|
|
10.11.
FS 5x3x100
LP 5x12x220
DL 4x4x105 2x120 2x135 8x105
zakopy 5x12x5 cihlicek
lytka MP 5x8x160
uplne bez energie, je toho nejak moc, chce to dobit baterky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Ustinov napsal: | vzdycky jde o pomer vaha vykon, jaky vykon je, kdyz da 150 nad hlavu borec, co ma 120 kilo a jaky je to vykon pro 80 kiloveho???
|
Celkem by mě zajímala obhajoba tohoto výroku vůči tomu 120kg borcovi, co by ti chtěl dát do zubů (počítám s tím, že ty 150kg nad hlavu nedáš). :)
Krom toho s velkou pravděpodobností bude ten 120kg borec i vyšší, takže z fyzikalního pohledu vykoná víc práce.
Tento výrok mi trochu připomíná Johnyho, akorát z opačné strany. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 6:05 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Ustinov napsal: | vzdycky jde o pomer vaha vykon, jaky vykon je, kdyz da 150 nad hlavu borec, co ma 120 kilo a jaky je to vykon pro 80 kiloveho???
|
Celkem by mě zajímala obhajoba tohoto výroku vůči tomu 120kg borcovi, co by ti chtěl dát do zubů (počítám s tím, že ty 150kg nad hlavu nedáš). :)
Krom toho s velkou pravděpodobností bude ten 120kg borec i vyšší, takže z fyzikalního pohledu vykoná víc práce.
Tento výrok mi trochu připomíná Johnyho, akorát z opačné strany. |
o tom, jak by dopadl zapas techto dvou se dopoustime do spekulaci
mensi muze byt rychlejsi atd
vyjadrim se presneji
ja si budu vic vazit toho kdyz 80 kilovy borec zvedne nad hlavu metrak, nez kdyz borec co ma 120 kilo zvedne nad hlavu 120 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 6:13 pm Předmět: |
|
|
Jono, ony ty váhové kategorie jsou tady vlastně proto, aby nezvýhodňovaly ty těžší borce. :/
Já bych si zas na stěhování radši vybral toho 120kg. :D _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 6:18 pm Předmět: |
|
|
vážiť si musíš každého kto maká
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 6:23 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | vážiť si musíš každého kto maká |
Tak nějak to myslím, protože tyhle černobílý pohledy mě někdy šíleně vytáčí... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 6:23 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Jono, ony ty váhové kategorie jsou tady vlastně proto, aby nezvýhodňovaly ty těžší borce. :/
Já bych si zas na stěhování radši vybral toho 120kg. :D |
ne, na to vymysleli prepocty podle wilkse a podobne
vahovky udelali na to, aby i ti co nenarostli mohli zavodit a vyhravat
a teprve pak je absolutka, kde jsou vahy jedno
secret: to delam, ale rikam sam za sebe, ktereho vykonu si vazim vic _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|