Fotky vašich (OKU LAHODÍCÍCH) domácích výtvorů

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 30, 31, 32  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Fotky vašich (OKU LAHODÍCÍCH) domácích výtvorů  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Fotky vašich (OKU LAHODÍCÍCH) domácích výtvorů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
refresh

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
refreshi, ty vole, to zelený maso v kombinaci s mraženou zeleninou je vizuálně hrozný kombo

edit: Ale ty fazolky na rejži se mi líbí.

Ono to maso ve skutečnosti není zelený , to je jenom kontrast toho, že se ta panenka pekla, zevnitř je propečená a na okraji "zrůžověla" protože byla obalená slaninou. Chuťově ale lepší jak první foto-rýže, lusky a krůtí směs. I když ty lusky to je fakt něco úžasnýho v tomhle provedení!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Merrao

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Owar: Neříkám, že když nejsi přímo účastníkem, nemůžeš "kritizovat" ale v rámci slušného chování by sis k tomu také mohl zvolit cestu.
Nehraj si tu na drsného Simona Cowella a zkus být trochu taktnější , když už máš tedy tu soudnost, jak tvrdíš.
Luster

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bohuzel nebyl parmezan/gran moravia (davam na chrest), ale i tak to byla vynikajici snidane

Frozz.

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster - pěkný, já jsem ještě chřestu na chuť nepřišel, možná někdy...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lustere mám škodolibou radost při představě jak se po tom chřestu budeš tvářit na hajzlu
Luster

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to te teda asi zklamu, ale vcera sem ho mel dvakrat vic a nic se nedelo a popravde ani nevim, co by se melo dit?
Greeg

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

můj dnešní výtvor : pravý válečný žitný komisárek

složení : celozrnná žitná mouka bio, celozrnná pšeničná mouka bio, směs vloček bio (ovesné, pšeničné, žitné),ocet , mořská sůl, třtinový cukr bio, droždí, voda

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3x bio v jedné větě na kolik takovej bochník vyjde korun?
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
to te teda asi zklamu, ale vcera sem ho mel dvakrat vic a nic se nedelo a popravde ani nevim, co by se melo dit?

Strašně z toho smrděj chcanky :P STRAŠNĚ.
Greeg

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

právě že to neni tak hrozný, za kilo bio celozrrný mouky platim asi 22 korun, za bio vločky asi 17 za půl kila ale těch tam moc nedáváš. Jednou jsem to počítal na 600 gramů bochník a vyšlo to asi na 20 korun i s energií, a když si vezmeš že za takovejhle poctivej chleba dáš ve zdravý výživě s přehledem i 70 korun ... ( a neni tak dobrej )
owar

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Owar: Neříkám, že když nejsi přímo účastníkem, nemůžeš "kritizovat" ale v rámci slušného chování by sis k tomu také mohl zvolit cestu.
Nehraj si tu na drsného Simona Cowella a zkus být trochu taktnější , když už máš tedy tu soudnost, jak tvrdíš.

mila Merrao, snad tu nejsme na caji o pate..jestli se ti nelibi muj styl vyjadrovani, tak se s tim budes muset asi smirit..nevim kdo je ten pan a je mi to i celkem jedno, ale rozhodne tu nebudu nikomu davat palce nahoru za neco, co sem podle me vubec nepatri, tema topicu je jasne dane, a jeste to eufemisticky komentovat..mimochodem, jsem zvedav, jestli jako mravokarce navstivis i jina temata..
owar

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
bohuzel nebyl parmezan/gran moravia (davam na chrest), ale i tak to byla vynikajici snidane

to vypada luxusne.. chrest miluju a narozdil od octopusse mi ho jeste nikdy nepochcala kocka, ani nikdo jinej
jir.ka

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
...davam na chrest...

jak ho upravujes? (jestli vubec) zatim jsem ho nikdy nemel a letos v lete ho chci urco vyzkouset.
Luster

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jir.ka: bud ho kratce povarim a nebo, co sem ted nedavno objevil - nakrajim na cca 3cm kousky, hodim na hodne rozpalenou panev (bez oleje), chvilku necham "opect", potom na chvili panev odstavim, aby se snizila teplota a pak pridam maslo (muze bejt na mirnym plameni, nebo nechat odstaveny), priklopim panev a chvili to necham.. muze se pridat treba pazitka apod., je to dobry a rychly
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Greeg napsal:
guruhonza napsal:

právě že to neni tak hrozný, za kilo bio celozrrný mouky platim asi 22 korun, za bio vločky asi 17 za půl kila ale těch tam moc nedáváš. Jednou jsem to počítal na 600 gramů bochník a vyšlo to asi na 20 korun i s energií, a když si vezmeš že za takovejhle poctivej chleba dáš ve zdravý výživě s přehledem i 70 korun ... ( a neni tak dobrej )

Máš na to nějakou formu?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Fotky vašich (OKU LAHODÍCÍCH) domácích výtvorů Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 30, 31, 32  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: