Freimen - návrat

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Freimen - návrat  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Freimen - návrat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Všechno nejlepší!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Loudy

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Všechno nejlepší, hlavně ať drží zdraví a daří se ti v životě, ve škole i v tréninku
nanobeast

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vse nejlepsi
Elmo32

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Připojuji se ke gratulaci:-)
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vse nej. Jinak jsem zaslechl, ze budes psat knihu o kulturistice ?!
Freimen

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 11:00 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

Všem díky za gratulace. Oslavy se nakonec protáhly na dva dny, tak jsem nakonec šel cvičit až dnes ráno, předtím jsem ale bohužel řešit každý den dopoledne nemalé starosti se soustředěním, na které vyrážím za chvíli. Zároveň tam zítra bude přímo na náměstí v Rumburku před hotelem, kde budeme, ta obrovská demonstrace proti nepřízpůsobivým..jestli jede i supp, tak se zastav nahoře na fitku na koktejl :). Ale starosti, lidi, kteří si den před soustředěním teprve uvědomí, že nemohou na soustředění jet, mám z některých orpavdu po chuti. Další zápis do logu uvidím, jestli tam bude internet, odjíždím za chvíli a vracím se až v neděli, ale věřím, že to přesto bude fajn akce.

Trénink:

mrtvý tah
1x10x40 kg
1x8x60 kg
1x6x70 kg
1x4x80 kg
1x2x90 kg
2x1x100 kg

shyby
4x6

přítahy velké činky k bradě
1x10x30 kg
3x8x40 kg

výpony ve stoje
1x8x50 kg
2x8x60 kg

břicho
Freimen

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 12:14 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Vrátil jsem se z vydařeného soustředění mládeže, které jsem průběžně měsíc připravoval a nyní po 4 dnech přednášek, seminářů, nácviku pózování, vedení tréninků a volného programu, kdy jsem pořád mluvil, jsem vysušený jako vytrvalostní běžec, včera večer mi volala mamka a mě bolela ostře v hlasivkách každá věta, kterou jsem řekl a chraptěl jsem a stále i dnes jako po nějaké oslavě. Myslel jsem si, že budu normálně cvičit, ale při tomto nabitm programu, kdy jsem tam vše organizoval jsem si lehl v sobotu pod bench a málem mě zavalil, tak jsem si dal jen kruhový trénink na každou partii jednu rozfcvičovací a 2 pracovní série po 10-15 opakováních jen na prohřátí a napumpování normálně na strojích/činkách. Cvičit půjdu až zítra, jsem po tom všem dnes stále hodně unavený a musím se pořádně najíst, ale stálo to za to, byla perfektní parta, tvrdé tréninky a nová přítelství, stálo to za ten čas.

Jdu přirpavovat reportáž, něco pro nalákání

Na závěr v rámci logu moje opravdu stažená forma, ty 4 dny lítání okolo účastníků a kuřecí na vodě (a nic jiného!) mě pořádně stáhlo a potřebuji se nyní hlavně pořádně najíst, aby se svaly opět naplnily.

Reiben

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sakra ty holky jsou luxus , jinak formu máš super a na reportáž se těším
Freimen

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 12:15 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Udělal jsem dobře, že jsem včera nešel cvičit a svaly pěkně naplnil, dal jsem 2 baconburgery, k obědu zákusek, kafíčka s mlíčkem a do půl 1 v noci dělal fotoreport ze soustředění, ale dnes na tréninku to bylo super.

Trénink:

benchpress
1x12x40 kg
1x5x60 kg
5x5x65 kg

mrtvý tah
1x12x40 kg
5x5x65 kg

dřep
1x10x40 kg
5x5x65 kg

biceps s velkou činkou ve stoje
1x10x30 kg
3x8x35 kg

triceps francouzský tlak s velkou činkou
1x10x30 kg
3x8x35 kg

upažování ve stoje
3x8x10 kg

Momentka ze soustředění:

A jedna malá srovnávačka po necelých 5 týdnech pravidelného tréninku:

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hlavně to moc nepřeháněj s tím srovnáváním - příště fotky "před" přeci jenom vyfoť v nějaké póze a třeba i s napumpováním - tam se to teprv pořádně pozná - ale co zas neměl bych do toho tolik kecat
Mike Priest

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty se proste nemuzes na zacatku vyfotit nejak rozumne s dobrym svetlem a pak udelat totoznou fotku po mesici a vytvorit porovnavacku,ty sem proste hodis fotku odnekud z plaze,kde si naprosto uvolneny,skoro cele tvoje telo je ve stinu,aby nevynikly zadne detaily a do porovnani das fotku,kde si na dobrem osvetleni zatnuty v poze...samozrejme,ze tam promena je a velka,ale kdyz uz neco delam,tak poradne...
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Priest napsal:
Ty se proste nemuzes na zacatku vyfotit nejak rozumne s dobrym svetlem a pak udelat totoznou fotku po mesici a vytvorit porovnavacku,ty sem proste hodis fotku odnekud z plaze,kde si naprosto uvolneny,skoro cele tvoje telo je ve stinu,aby nevynikly zadne detaily a do porovnani das fotku,kde si na dobrem osvetleni zatnuty v poze...samozrejme,ze tam promena je a velka,ale kdyz uz neco delam,tak poradne...

Za tech minimalne 30 postu od vlezdoprdelku a pricmrndavacu se slintajicima smajlikama mu to preci stoji ne?
kubaz

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Priest napsal:

presne to jsem psal nekolik stranek predem .. bylo to tak a bude , s tim uz asi nic neudelame kazdy na to jde po svym

ps: freimene , 5 tydnu mas za sebou takze bys na sobe mel mit vice jak 6kg kvalitni hmoty
Freimen

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 1:32 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

já se přiznám, že tu fotku jsem sem dal naschvál jako provokaci s tím, že sem napíše tlouštík kubaz, který mě pěkně namíchl těmi příspěvky před 2 týdny, když jsem byl 3 dny bez netu u babičky, ale je vás víc

Já myslím, že objektivní fotky zde byly před 2 lety s precizně vedeným každodenním logem, když jsem se po 2 letech bez tréninku po problémech se srdcem vracel a udělal svůj největší návrat a tehdy to pro mě strašně moc znamenalo. Nyní to tady mám pro radost, přehled o odjetých tréninkách a pro motivaci, dělám to, jak se to líbí mě, však je to můj log a ano, použitím nekvalitní fotky od moře je ten rozdíl vidět mnohem lépe Ale já tu nejsem přece v žádné soutěži (jak tu byly loni ty proměny, sponzorovala to nějaká firma a pro vybrané účastníky bylo zajištěno vše a pak oba vybouchli) a dělám to sám za sebe a tak, jak se líbí mě
kubaz

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dodám jen detail , zatim jsi se freimene vzdy vyjadroval jako dospely clovek , tak prosimte nezacinej s detinskyma konfrontacema typu "tloustik kubaz" protoze tim delas ze sebe hlupaka a to nejsi , hodne stesti v promene

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Freimen - návrat Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: