Freimen - návrat

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Freimen - návrat  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Freimen - návrat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Culda13

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stejně bych raději objem jako máš ty ,než sílu . Jinak díky za radu ohledně doplňků , konečně mohu cvičit a používat doplňky a zdraví je v pohodě . ( to není reklama na extrifit )
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ono z věty trojboj mám 450kg není jasný - jestli to máš teď nebo si to měl a v podstatě ano - je to tvoje maximum
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freimen

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
tak ono z věty trojboj mám 450kg není jasný - jestli to máš teď nebo si to měl a v podstatě ano - je to tvoje maximum

tak se ale přece buď podívej, na co to v daném topicu byla odpověď a nebo se alternativně podívej zde v logu, kolik jsem poslední týdny zvedal, když ti o to jde :)
Luuza

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A začneš cvičit mrtvý tah klasickým stylem, nebo bude pořád používat ten svůj, kde moc nepoužíváš nohy? Možná je to zbytečná otázka, ale stejně mi to nedalo
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co takhle zkusit, třeba Bulharskou metodu. Mě to silově pomohlo hodně nahoru.
madball

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacinam byt zvedavej na to, jak ti to pujde. GL.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Freimen

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

luuza - více silové provedení, čili tě překvapím

Mr. Muscle - klidně hoď prosím odkaz nebo hoď prosím do citace, jak to vypadá, u mě v tomto směru končí znalosti u Ivanova a druhé fáze Korteho
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr. Muscle napsal:
https://forum.ronnie.cz/post533488.html bulharská metoda
http://kulturistika.ronnie.cz/c-744-metoda-vychodniho-bloku.html další zajímavý článek

to mi připomíná trénink, který jsem kdysi sestavil na foru:
https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=19132&highlight=limb

nicméně děsí mě trénink, ve kterém se doporučuje cvičit 8x3 na biceps, triceps a další doplňky, navíc by mě tento nepestrý přístup absolutně nebavil, ale díky za tip, je jasné, že pro ryzí sílů je toto také cesta, jak se rychle zlepšit
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok Drž se, budu tě pečlivě sledovat.
Jenom otázka jaké používáš amynokiseliny a jak je dávkuješ?
Freimen

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr. Muscle napsal:
Ok Drž se, budu tě pečlivě sledovat.
Jenom otázka jaké používáš amynokiseliny a jak je dávkuješ?

ještě tu mám zbytek z těch hovězích Beef amino hydro, které jsem si pořídil v létě a když jdu cvičit ráno, užívám jich 10 g se snídaní
Bombay

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen: Ad "k tomu také kreatin na sílu vždy okolo tréninku"

Tady se zeptám. Mám zažité, že creatin se cykluje, respektive bereš třeba 5 týdnů a pak minimálně stejnou dobu pauzu.
Když jsi začínal a sepisoval jsi tady soupis doplnků, tak jsi tam creatin taky měl. Znamená ona věta nahoře, že minula doba pauzy a opět začínáš cyklus, nebo že tentokrát creatin nebereš v cyklech, ale prostě jako steampack si ho lupněš před těžkým trenálem?
Freimen

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:

Tady se zeptám. Mám zažité, že creatin se cykluje, respektive bereš třeba 5 týdnů a pak minimálně stejnou dobu pauzu.
Když jsi začínal a sepisoval jsi tady soupis doplnků, tak jsi tam creatin taky měl. Znamená ona věta nahoře, že minula doba pauzy a opět začínáš cyklus, nebo že tentokrát creatin nebereš v cyklech, ale prostě jako steampack si ho lupněš před těžkým trenálem?

to je právě rozdíl mezi monohydrátem a novějšími formami, že to nemusíš pak dávkovat přes den případně si dělat hlavu s nasycovacími fázemi či konstatními dávkami cca 15 g denně, ale tohle bereš vždy jen okolo silového tréninku, v mém případě 3x týdně, dodá ti to tu sílu hned na ten daný trénink, takže nyní po 4 týdnech, co jsem neměl nic, to bude opět dobře fungovat.
Magumi

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 10:12 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Dnes jsem dojel třetí silový trénink a síla skutečně nízká, budu používat tento druh tréninku, až se najím nebo příště to rozepíšu více.

Tenhle blog budu sledovat; cvičím tři týdny, vážím přibližně stejně, mám podobná maxima (B 5x95, Sq 5x105, Dl 5x120) a podobné cíle (trojboj 510), tak jsem zvědavý, jak to půjde ve srovnání s takovým profíkem.

Já cvičím třikrát týdně, dva těžší tréninky v pořadí dřep, bench, mrtvý tah, shyby, legpress, přítahy v předklonu + ramena a břicho, jeden lehčí v pořadí dřep, bench, shyby, legpress, přítahy + břicho; těžší cvičím po třech sériích x 5-8 opakování, lehčí po čtyřech sériích x 8-15 opakování. Mám pocit, že je pro mně příjemnější cvičit nejdřív dřep, odpočinout si u benche :-) a až potom mrtvý tah, je zajímavé, že to máš obráceně. Taky se mi líp cvičí ráno, jednak z časových důvodů (přes den pracuju, večer jsem s dětma a v noci studuju) a jednak proto, že mám pak celý den, abych do sebe dostal všechno to jídlo. :-)
total-magor

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ac nerad :) musim uznat, ze jsi talent. Ty tve progresy jsou fakt docela super .)

Freimen napsal:
Bombay napsal:

to je právě rozdíl mezi monohydrátem a novějšími formami, že to nemusíš pak dávkovat přes den případně si dělat hlavu s nasycovacími fázemi či konstatními dávkami cca 15 g denně, ale tohle bereš vždy jen okolo silového tréninku, v mém případě 3x týdně, dodá ti to tu sílu hned na ten daný trénink, takže nyní po 4 týdnech, co jsem neměl nic, to bude opět dobře fungovat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Freimen - návrat Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: