|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 14, 2011 12:53 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Díky perfektní suplementaci je regenerace neuvěřitelně znát, co mě rozbilo minulý víkend jsem nyní odcvičil v pohodě a u mrtvého tahu i s rezervou. Beef amino hydro nakonec dávkuji před i po tréninku a je to znát více, než jsem čekal. |
Nemyslis, ze je to spise tim, ze se uz telo adaptovalo, proto uz nejsi tak rozbitej a ze ti samozrejme po pauze sila roste podstatne rychleji a navic to mas hodne podsekle. Myslim, ze kdybys nebral zadnou suplementaci, ze bys na tom byl uplne stejne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: ne srpen 14, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | Díky perfektní suplementaci je regenerace neuvěřitelně znát, co mě rozbilo minulý víkend jsem nyní odcvičil v pohodě a u mrtvého tahu i s rezervou. Beef amino hydro nakonec dávkuji před i po tréninku a je to znát více, než jsem čekal. |
Nemyslis, ze je to spise tim, ze se uz telo adaptovalo, proto uz nejsi tak rozbitej a ze ti samozrejme po pauze sila roste podstatne rychleji a navic to mas hodne podsekle. Myslim, ze kdybys nebral zadnou suplementaci, ze bys na tom byl uplne stejne. |
právě že naopak, dělám to 10 let a své tělo poměrně dobře znám, před pár dny jsem si listoval ve starém logu z roku 2009 (věřím že to půjde) a můžeš se sám podívat, jaká tam byla rychlost zlepšování se a přidávání vah...takovýhle návrat nedělám poprvé a 2,5 týdne od začátku tréninku si nepamatuji, že bych si dal jeden trénink na krev a druhý den ráno byl naprosto v pohodě a jen trochu cítil hrudník a mohl jít cvičit hned znovu. Zkrátka tu regeneraci cítím mnohem rychlejší.
| citace: | | pouzivas intenzifikacni techniky ? |
v žádném případě v objemovém tréninku, to jsem přece nedělal nikdy
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne srpen 14, 2011 2:26 pm Předmět: |
|
|
Jedeš dobře kamaráde, jen tak dál  Jen mi tady od tebe chybí víc hmotnostních údajů, tak to naprav až se dostaneš k váze (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne srpen 14, 2011 2:39 pm Předmět: |
|
|
Hm, ty doplňkový cviky obtrénink jsou zajímavej přístup. To bych mohl zkusit - nějak se nehýbu dopředu se základníma.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út srpen 16, 2011 6:59 pm Předmět: |
|
|
Dnes bych nejraději o den odpočinek prodloužil, ale jsme opět u významu logu. Cítil jsem, že bude dobré po 2 těžkých dnech zařadit nízkou intenzitu a naopak jsem u všech cviků prováděl opravdu velice dynamické provedení a kontrolované zpátky. Ten pocit ve svalech nyní je naprosto jiný, vše velice dobře cítím. Na příští trénink nebudu na internetu, jedu k navštívit babičku, dám buď všechny cviky 5x5x65 kg a nebo si zařadím změnu a pojedu mé "Korte zpestření", tedy výrazový tlak, shyby, kliky na bradlech a dynamický dřep (tentokrát tedy normální). Pokud jste chlapi někdo z Litomyšle, půjdu cvičit v pátek v 10:30 do fitcentrum Fila a rád pokecám a zacvičím.
Trénink:
benchpress
1x12x40 kg
1x5x60 kg
5x5x55 kg
dřep
1x10x40 kg
5x5x55 kg
přítahy velké činky v předklonu podhmatem
1x10x40 kg
6x5x55 kg
biceps s velkou činkou ve stoje
4x10x30 kg
extrémně kontrolovaná technika + superset
francouzský tlak s velkou činkou vleže
4x10x30 kg
Forma:
Dnes je to 3 týdny, co trénuji, pokud správně počítám, tak mám za sebou 10 tréninků. Nemám tu váhu, zvážím se u babičky.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 17, 2011 5:40 am Předmět: |
|
|
Progres parádní, přesně jak jsem čekal.
btw, zůstáváš na PhD.? Minule jsi na otázku o masařce neodpověděl a já si říkám, že PhD. je snad jediný způsob, jak tě mohou nechat bydlet přes prázdniny na koleji po skončení studia, obzvláště ve 4. patře :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: st srpen 17, 2011 8:32 am Předmět: |
|
|
parádní progres a tu genetiku ti závidím :)
já dřu jako magor, hlídám si hodně jídlo, ale myslím, že k takovéto formě se prostě nikdy nepřiblížím
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st srpen 17, 2011 10:17 am Předmět: |
|
|
Forma pekna! By me zajimalo jak tezkej ti ted prijde trenink, ty vahy to mas schvalne tak dole, kolik si mel maxima predtim kdyz jsi cvicil ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st srpen 17, 2011 12:34 pm Předmět: |
|
|
Pěkný kus práce, jenom by mě zajímalo, okolik šly tržby Extrifitu nahoru po zavedení tohoto logu
Ale chápu to, každý se musíme nějak živit. Hodně štěstí
Naposledy upravil Rostislaw dne st srpen 17, 2011 10:58 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Tommm

|
Zaslal: st srpen 17, 2011 1:16 pm Předmět: |
|
|
Vsak je to dobre,velke firmy takovahle reklamička nějak neovlivni a Extrifit se alespon trochu dostane do povedomi fandu kulturistiky.Porad lepsi nez tady propagogovat neco z USA.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: st srpen 17, 2011 10:32 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | vzdycky me pobavi jak postnes fotky predtim nez zas zacnes cvicit kde stojis dva dny si nejedl bez nejake pozy pak dva tydny nacvicis napumpujes a hodis peknou fotku ale jinak dobry |
to samý sem psal taky, připomíná mi to ty fake porovnávačky z musle and fitness před patnácti lety..
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: st srpen 17, 2011 10:36 pm Předmět: |
|
|
ta posledni fotka s aminama od extrifitu to uz je moc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|