|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Big Muscle

|
Zaslal: so září 05, 2009 12:16 pm Předmět: |
|
|
Já když dřív dával taky tolik proteinu v jedny dávce (neboť na pixle bylo, že tolik mám dávat  ), tak jsem si neměl extra sračku, ale chodil jsem na hajzl asi 5x denně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: so září 05, 2009 1:02 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | Já když dřív dával taky tolik proteinu v jedny dávce (neboť na pixle bylo, že tolik mám dávat ), tak jsem si neměl extra sračku, ale chodil jsem na hajzl asi 5x denně |
asi tak nějak ...na pixle to je tak napsané :P, ale tak zmenším dávky cca o půlku, když píše JohnyHard že to nevyužiju (..a ušetřím ). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: so září 05, 2009 1:28 pm Předmět: |
|
|
Já to rozdělil. Místo, abych měl jeden nápoj o 54 g bílkovin jsem měl dva o 27 g a přijde mi to lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so září 05, 2009 9:21 pm Předmět: |
|
|
SOBOTA - 5.8.2009
Stav:
Nic zajímavého
- až zase začnu trénovat, zkusím trochu přidat toho jídla, hlavně masa a dávat si větší porce, jak už mi někteří napsali  .
SNÍDANĚ : 60g musli (emco) s mlékem
SVAČINA : - pozdě jsem snídal
OBĚD : rýže, hovězí plátek s houbama
SVAČINA č.2 : 30g protein 80% s 0,3l mléka, banán
VEČEŘE : 5 míchaných vajec, 2ks celozrn. chleba
PŘED SPANÍM : půl kelímku tvatohu, mléko _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne září 06, 2009 8:58 pm Předmět: |
|
|
NEDĚLE - 6.8.2009
Stav:
Zítra kontrola, uvidím co přišlo z laboratoře, doufám že to nebude ani plíseň, ani bakterie ani nic podobného, ff... (jestli vše vyjde, tak od úterý-středu nasazuju trening)
- dnes malinko prasečák
SNÍDANĚ : 2ks celozrn. chleba, kuřecí šunka, eidam
SVAČINA : 30g 80% proteinu s 0,3l mléka
OBĚD : zeleninová polévka, vepřový ptáček, rýže, vajíčko na tvrdo, domácí buchta
SVAČINA č.2 : švestky, strouhaná mrkev, piškoty s mlékem
VEČEŘE : těstoviny, krevetky, kuřecí šunka, eidam
PŘED SPANÍM : půl kelímku tvatohu, mléko, broskev _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne po září 07, 2009 8:03 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
kosmen
|
Zaslal: ne září 06, 2009 9:16 pm Předmět: |
|
|
Jestli rýsuješ, tak ten jídelníček neděláš uplně dobře.
edit: Ale zase to neděláš uplně špatně  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po září 07, 2009 8:02 am Předmět: |
|
|
PONDĚLÍ - 7.8.2009
Stav:
- Nic zajímavého
- tu buchtu jsem si nemohl odpustit, byla domácí :o)
SNÍDANĚ : 3ks domácí buchty, čaj
SVAČINA : celozrn. houska, kuřecí šunka, cherry-rajčátka, banán
OBĚD : čočka, uzené maso (:/ jídelna)
SVAČINA č.2 : 30g 80% proteinu, 0,3l mléka, tyčinka Corny-Linea bez cukru
VEČEŘE : brambory, kuřecí plátek, eidam, salát, sherry-rajčátka
PO VEČEŘI : mléko s piškotama (měl jsem hlad)
PŘED SPANÍM : - _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne po září 07, 2009 8:27 pm, celkově upraveno 4 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po září 07, 2009 2:55 pm Předmět: |
|
|
bl _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne po září 07, 2009 4:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po září 07, 2009 4:46 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | mas teda spocitany kolik muzes dene kalorii , abys hubl a mel ten vysneje sixpak ? Ty nechces byt svalnatej jak si psal , ale obavam se , ze ani ten sixpak mit nebudes , protoze po nejake diete tu neni ani stopa |
Nemám spočítaný, tak když mi tu Lurgent napsal že ten jídelníček vypadá celkem slušně, tak sem myslel že tam zas tak nic špatného není, a i kdyby to nenapsal, tak myslím že to udržuju.
Jde o to mít svaly a mít svaly, ja ty svaly samozřejmě chci, ale v míře. Nepotřebuju mít záda jako letiště a biceps 50cm, ani se mi to nelíbí.
Jestli podle tvého názoru tu po dietě není stopa, tak mi poraď CO dělám špatně a čím bych to měl nahradit.
Dík _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomi88

|
Zaslal: po září 07, 2009 4:54 pm Předmět: |
|
|
Do diéty nepatria buchty, housky, uzené maso, Corny tyčinky. Mal by si tam mať vaječné bielky, kuracie prsia, ryby, ovsené vločky, ryžu atď.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po září 07, 2009 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Tomi88 napsal: | | Do diéty nepatria buchty, housky, uzené maso, Corny tyčinky. Mal by si tam mať vaječné bielky, kuracie prsia, ryby, ovsené vločky, ryžu atď. |
No to je trochu moc . Takže ať v tom máme pořádek:
Buchtu jsem měl 1x za 5+-týdnů.
Housky, chleby, rohlíky - všechno co jím je celozrné, nemyslím že je to špatně.
Uzené maso - měl jsem ho 1x (dnes) za 5+- týdnů a bylo to v jídelně
corny tycinka - poslední tyčinku jsem si dával když jsem začínal s tímhle logem (5+- týdnů)
To, že bych tam měl mít tyhle věci, podívej se o 2-3 stránky dřív, a projed si můj jídelníček, v podstatě každý den tam mám rýži, vajíčka, kuřecí a krůtí, rybu, ovesné vločky (každý den) ...
Takže zase se tu nenechám takhle prasit, když už píšeš tak se prosím nedívej na poslední jídelníček, ale na dalších x předtím, díky. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|