|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 10:09 pm Předmět: |
|
|
ÚTERÝ - 25.8.2009
Posilovna
PRSA, BICEPS + BŘICHO
Shyby:
Na rozehřátí 10
Scottovka
12x18kg
10x22.5kg
10x27kg
8x36kg
Zdvihy velkou osou
10x20kg
8x25kg
6x30kg
Dolní kladka
12x30kg
10x40kg
8x50kg
Bench
15x20kg
10x50kg
10x60kg
8x70kg
Tlaky na šikmý
10x15kg
10x17kg
10x20kg
Motýlek
10x35kg
10x45kg
8x55kg
Na závěr 10 "Rocky kliků".
Břicho:
SÍLA - Dvojité zkracovačky na stroji: 3x10 opak., zátěž 47.5kg
OBJEM - Zkracovačky vleže hlavou dolů: 3x15 opak., 50sek pauza.
VYTRVALOST - Obrácené zkracovačky na lavici: 3x22 opak. - to už bylo dost cítit
Poznámka:
Všechno OK, síla byla.
SNÍDANĚ : 2 celozn. housky, kuřecí šunka, eidam
SVAČINA : ovoce
OBĚD : rýže, kuřecí stehna, mini-rajčátka (džus 1:1)
SVAČINA č.2 : 3 míchaná vejce, celozrn. chleba
TRENING
PO TRENINGU : protein 80% (vanilka mňam) s 0,5l mléka
VEČEŘE : nic - přišel sem později domů a neměl sem už hlad
PŘED SPANÍM : 250g tvarohu, mléko, borůvky _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: st srpen 26, 2009 5:19 am Předmět: |
|
|
Jak Ti vyhovuje pořadí cviků, že jedeš nejdřív biceps a potom až prsa? _________________ Tady se*e pes...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: st srpen 26, 2009 8:47 am Předmět: |
|
|
Taky si myslím, že to pořadí cviků je nešťastné, bench Ti dá nejvíc, tak bys taky měl do něj co nejvíc dát:) _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st srpen 26, 2009 9:12 am Předmět: |
|
|
Já bych se tím netrápil od chvíle, kdy se ukázalo, že Frozz toho sní jak 12 letá holka a přijde mu to dost. Včerejší vynechání večeře mi přijde jako už legendární
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st srpen 26, 2009 9:22 am Předmět: |
|
|
Frozz : dlouho jsem tady neviděl trénink americkýho fotbalu, jak to s tebou vypadá?:-) _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: st srpen 26, 2009 9:38 am Předmět: |
|
|
VEČEŘE: nic - přišel sem později domů a neměl sem už hlad
Nejime kvuli tomu, ze mame hlad...
To bych nekdy jedla porad a nekdy zase vubec _________________ Tady se*e pes...
Naposledy upravil aikonny dne st srpen 26, 2009 9:49 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: st srpen 26, 2009 9:46 am Předmět: |
|
|
| Frozz . napsal: |
Břicho:
SÍLA - Dvojité zkracovačky na stroji: 3x10 opak.
OBJEM - Zkracovačky vleže hlavou dolů: 3x15
VYTRVALOST - Obrácené zkracovačky na lavici: 3x22
|
Zatial som sa vsade docital, ze silovy trening = serie po 5 opakovani, objem serie 8-12 (15) opakovani. Mozno je brucho specificka svalova partia a sprava sa podla inych pravidiel, ale osobne mi tento trening pride skor na objem (prve dva cviky). S objemovym treningom sa mi zasa nezlucuje mnozstvo vykonanej prace. V pondelok si cvicil sedy lahy s medicimabalom a hned dalsi den sa pustas do brucha ako by to boli prsia, alebo kvadricepsy...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st srpen 26, 2009 11:21 am Předmět: |
|
|
| dies napsal: |
Zatial som sa vsade docital, ze silovy trening = serie po 5 opakovani, objem serie 8-12 (15) opakovani. | Tak to si četl holt špatně a nebo leda muscle and fitness pravda je taková, že to je o fous složitější ... objem jde nabírat i na 5x5 kortem stejně jako jde sílit z HST kde začínáš na 15 (12) opakováních v sériích, nicméně i klasický silový tréninky z ruska někdy obsahujou vyšší počty opakování než třeba těch 5, podívej se na Sheika nebo Fomina.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st srpen 26, 2009 11:32 am Předmět: |
|
|
frozz jak to tak sleduju tak do roku 2020 naberes tak 2 kila  (pokud nezmenis stravovani)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: st srpen 26, 2009 11:37 am Předmět: |
|
|
Co by přibíral? Název logu napovídá o rýsování  a večeře taky
Ohledně objemového tréninku mám dobrou zkušenost s 5x5 tréninkem. _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: st srpen 26, 2009 12:17 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | dies napsal: |
Zatial som sa vsade docital, ze silovy trening = serie po 5 opakovani, objem serie 8-12 (15) opakovani. | Tak to si četl holt špatně a nebo leda muscle and fitness pravda je taková, že to je o fous složitější ... objem jde nabírat i na 5x5 kortem stejně jako jde sílit z HST kde začínáš na 15 (12) opakováních v sériích, nicméně i klasický silový tréninky z ruska někdy obsahujou vyšší počty opakování než třeba těch 5, podívej se na Sheika nebo Fomina. |
M&F som cital pred desiatimi rokmi, ale o to nejde :P Keby si sa pozrel na moj treningovy log, videl by si, ze som cvicil tak korteho (i ked upraveneho) ako aj HST (to cvicim prave teraz). Mnohi tu na fore zaraduju do svojho treningu pre zmenu Korteho, a mnohi si aj uvedomuju ze ide o silovy trening. S narastom sily, s objemovym jedalnickom ziskas aj objemy. (t.j. aj reakcia na Bosorkine objemy silovym treningom 5x5). Treningy 5x5 (alebo este mensie pocty opakovani) pouzivaju lifteri (vid Cizov log), ktorym nejde o to aby zvacsili objem bicepsu o par centimetrov, aby dorovnali symetriu medzi ramenami a stehnami, ale o to, aby zvladali zdvihnut / vytlacit vyssie vahy.
HST je objemovy (bodybuildersky) trening. Rovnako ako v silovych treningoch v nom vyuzivas princip navysovania vahy, za ucelom zvysenia sily aj objemu. Na rozdiel od cisto siloveho treningu vsak volis aj izolovane cviky, z vyssie spomenutych estetickych dovodov.
Tolko moje non-M&F vedomosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st srpen 26, 2009 12:56 pm Předmět: |
|
|
dies: rozumím, já jsem jenom chtěl říct, že není pravda, že by k síle nebo objemu vedla jedna cesta, i lifteři cvičí někdy méně než 5 a někdy více než 5 opakování, jde taky o to s jakou intenzitou a kolik sérií, z jakejch cviků mají trénink poskládanej a jestli trénujou na raw výkony ve tři disciplínách, zatímco člověk co chce symetrický svaly, tak trénuje jinak ...
HST paradoxně fungovalo plno lifterům od konkurence jako jeden z nej tréninků na sílu, proto jsem ho tu psal, to samý bear routine, řekl bysis objemovej trénink, ale silový výkony před a po když cizo na něm nabral 6kg se určitě taky pohly a tak to je se vším, může to jít ruku v ruce, jde taky o jídlo.
Jinak zrovna k tomu hodnocení tréninku břicha, to je nějaká sestava co má Frozz . taky z nějakýho časáku a je to spíš o tom, že když břicho pojede 5x týdně, tak poroste asi víc než kdyby ho jel 1x, a jak si tam bude šmrdlat cviky je pak dočasně podružný, kostky mu stejně udělá pak vyrýsovanost těla...což při tomhle jídelníčku asi vyseká
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: st srpen 26, 2009 6:43 pm Předmět: |
|
|
Tak co autoškola??, já jsem dnes na poprvý vše udělal  jak A, tak B testy, údržba.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|