Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JOga

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2009 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já dělám zejtra v 8 ráno na A, B ...tak jsem na sebe zvědav, jinak jak říká honza_rox, jde o to věřit si a nebejt z toho na nervy, prostě normál, jak když jedu s dachlem na pole .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2009 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ÚTERÝ - 25.8.2009

Posilovna
PRSA, BICEPS + BŘICHO

Shyby:
Na rozehřátí 10

Scottovka
12x18kg
10x22.5kg
10x27kg
8x36kg

Zdvihy velkou osou
10x20kg
8x25kg
6x30kg

Dolní kladka
12x30kg
10x40kg
8x50kg

Bench
15x20kg
10x50kg
10x60kg
8x70kg

Tlaky na šikmý
10x15kg
10x17kg
10x20kg

Motýlek
10x35kg
10x45kg
8x55kg

Na závěr 10 "Rocky kliků".

Břicho:
SÍLA - Dvojité zkracovačky na stroji: 3x10 opak., zátěž 47.5kg
OBJEM - Zkracovačky vleže hlavou dolů: 3x15 opak., 50sek pauza.
VYTRVALOST - Obrácené zkracovačky na lavici: 3x22 opak. - to už bylo dost cítit

Poznámka:
Všechno OK, síla byla.

SNÍDANĚ : 2 celozn. housky, kuřecí šunka, eidam
SVAČINA : ovoce
OBĚD : rýže, kuřecí stehna, mini-rajčátka (džus 1:1)
SVAČINA č.2 : 3 míchaná vejce, celozrn. chleba
TRENING
PO TRENINGU : protein 80% (vanilka mňam) s 0,5l mléka
VEČEŘE : nic - přišel sem později domů a neměl sem už hlad
PŘED SPANÍM : 250g tvarohu, mléko, borůvky
aikonny

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 5:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak Ti vyhovuje pořadí cviků, že jedeš nejdřív biceps a potom až prsa?
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky si myslím, že to pořadí cviků je nešťastné, bench Ti dá nejvíc, tak bys taky měl do něj co nejvíc dát:)

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
LJ

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych se tím netrápil od chvíle, kdy se ukázalo, že Frozz toho sní jak 12 letá holka a přijde mu to dost. Včerejší vynechání večeře mi přijde jako už legendární
CrazyLom

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz : dlouho jsem tady neviděl trénink americkýho fotbalu, jak to s tebou vypadá?:-)
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
aikonny

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

VEČEŘE: nic - přišel sem později domů a neměl sem už hlad

Nejime kvuli tomu, ze mame hlad...
To bych nekdy jedla porad a nekdy zase vubec

Naposledy upravil aikonny dne st srpen 26, 2009 9:49 am, celkově upraveno 2 krát
dies

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz . napsal:

Břicho:
SÍLA - Dvojité zkracovačky na stroji: 3x10 opak.
OBJEM - Zkracovačky vleže hlavou dolů: 3x15
VYTRVALOST - Obrácené zkracovačky na lavici: 3x22

Zatial som sa vsade docital, ze silovy trening = serie po 5 opakovani, objem serie 8-12 (15) opakovani. Mozno je brucho specificka svalova partia a sprava sa podla inych pravidiel, ale osobne mi tento trening pride skor na objem (prve dva cviky). S objemovym treningom sa mi zasa nezlucuje mnozstvo vykonanej prace. V pondelok si cvicil sedy lahy s medicimabalom a hned dalsi den sa pustas do brucha ako by to boli prsia, alebo kvadricepsy...
LJ

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dies napsal:

Zatial som sa vsade docital, ze silovy trening = serie po 5 opakovani, objem serie 8-12 (15) opakovani.
Tak to si četl holt špatně a nebo leda muscle and fitness pravda je taková, že to je o fous složitější ... objem jde nabírat i na 5x5 kortem stejně jako jde sílit z HST kde začínáš na 15 (12) opakováních v sériích, nicméně i klasický silový tréninky z ruska někdy obsahujou vyšší počty opakování než třeba těch 5, podívej se na Sheika nebo Fomina.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

frozz jak to tak sleduju tak do roku 2020 naberes tak 2 kila (pokud nezmenis stravovani)
Bosorka

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co by přibíral? Název logu napovídá o rýsování a večeře taky
Ohledně objemového tréninku mám dobrou zkušenost s 5x5 tréninkem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petey

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
frozz jak to tak sleduju tak do roku 2020 naberes tak 2 kila (pokud nezmenis stravovani)

pockaj,to nie je extrem anorexia?? on chce naozaj nabrat?
dies

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
dies napsal:

Zatial som sa vsade docital, ze silovy trening = serie po 5 opakovani, objem serie 8-12 (15) opakovani.
Tak to si četl holt špatně a nebo leda muscle and fitness pravda je taková, že to je o fous složitější ... objem jde nabírat i na 5x5 kortem stejně jako jde sílit z HST kde začínáš na 15 (12) opakováních v sériích, nicméně i klasický silový tréninky z ruska někdy obsahujou vyšší počty opakování než třeba těch 5, podívej se na Sheika nebo Fomina.

M&F som cital pred desiatimi rokmi, ale o to nejde :P Keby si sa pozrel na moj treningovy log, videl by si, ze som cvicil tak korteho (i ked upraveneho) ako aj HST (to cvicim prave teraz). Mnohi tu na fore zaraduju do svojho treningu pre zmenu Korteho, a mnohi si aj uvedomuju ze ide o silovy trening. S narastom sily, s objemovym jedalnickom ziskas aj objemy. (t.j. aj reakcia na Bosorkine objemy silovym treningom 5x5). Treningy 5x5 (alebo este mensie pocty opakovani) pouzivaju lifteri (vid Cizov log), ktorym nejde o to aby zvacsili objem bicepsu o par centimetrov, aby dorovnali symetriu medzi ramenami a stehnami, ale o to, aby zvladali zdvihnut / vytlacit vyssie vahy.
HST je objemovy (bodybuildersky) trening. Rovnako ako v silovych treningoch v nom vyuzivas princip navysovania vahy, za ucelom zvysenia sily aj objemu. Na rozdiel od cisto siloveho treningu vsak volis aj izolovane cviky, z vyssie spomenutych estetickych dovodov.

Tolko moje non-M&F vedomosti.
LJ

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dies: rozumím, já jsem jenom chtěl říct, že není pravda, že by k síle nebo objemu vedla jedna cesta, i lifteři cvičí někdy méně než 5 a někdy více než 5 opakování, jde taky o to s jakou intenzitou a kolik sérií, z jakejch cviků mají trénink poskládanej a jestli trénujou na raw výkony ve tři disciplínách, zatímco člověk co chce symetrický svaly, tak trénuje jinak ...

HST paradoxně fungovalo plno lifterům od konkurence jako jeden z nej tréninků na sílu, proto jsem ho tu psal, to samý bear routine, řekl bysis objemovej trénink, ale silový výkony před a po když cizo na něm nabral 6kg se určitě taky pohly a tak to je se vším, může to jít ruku v ruce, jde taky o jídlo.

Jinak zrovna k tomu hodnocení tréninku břicha, to je nějaká sestava co má Frozz . taky z nějakýho časáku a je to spíš o tom, že když břicho pojede 5x týdně, tak poroste asi víc než kdyby ho jel 1x, a jak si tam bude šmrdlat cviky je pak dočasně podružný, kostky mu stejně udělá pak vyrýsovanost těla...což při tomhle jídelníčku asi vyseká
JOga

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak co autoškola??, já jsem dnes na poprvý vše udělal jak A, tak B testy, údržba.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: