Ftipy 2 :-))

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 68, 69, 70  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ftipy 2 :-))  Úvodní stránka -> Ostatní -> Ftipy 2 :-))
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maminka říká své dcerušce: ,,Mařenko, jestli budeš chodit pořád dokolečka, tak ti přitluču i druhou nožičku!!!"

EDIT

Malý Voloďa se ptá tatínka:
"Tatínku, kde si všude byl, když si zamlada tolik cestoval ?"
"No třeba v Afgánistánu" odpoví otec a Voloďa smutně sklopí hlavičku.
"A tatínku, kde jsi byl ještě ?" vyzvídá dále chlapec.
"No ještě jsem byl taky v Černobylu" chlubí se taťka a Voloďa smutně sklopí druhou hlavičku.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tři podnikatelé se přihlásí na opravu plotu kolem ministerstva financi. Slovák vezme pásmo, změří délku plotu všechno načrtne na papír, něco spočítá a praví: "Spravím to za 350.000Kč, to je 200.000,- materiál, 100.000,- pro zaměstnance a 50.000,- je marže firmy..." Ukrajinec vezme palici, něco poměří, něco nakreslí, něco vypočítá.... "My to spravíme za 250.000,-Kč to je 150.000,- za materiál, 50.000,- za práci a 50.000,- marže firmy..." Čech se neobtěžuje žádným měřením, žádný nákres ani výpočty, přistoupí k úředníkovi a pošeptá mu: "Za 2.250.000Kč to udělám..." Ministerský úředník na to: "Jak jste došel k tak vysoké sumě???" Čech: "Milion tobě, milion mě a za 250.000,- to objednáme u toho Ukrajince!"
cocman

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muž posílá manželce SMSku: Jsem unavený, souložit nebudeme, jenom mi ho vykouříš.
Odpověď: Jsem taky unavená, vyhoň si ho do sklenice, vypiju si to ráno.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drap: :))))))))) posledni dobou tvoje vtipy tady docela excelujou pro mne ...
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes si každý stěžuje, jaká je venku zima. Ale co mají teprve říkat lidi v zemích, kde na takové mrazy nejsou zvyklí. třeba Egypt hlásí mínus 74 a ještě si při tom v klidu hrají fotbal...

CrazyLom

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten poslední
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice drsny, ale musel jsem, kdyz to tak koluje po facebooku a cernej humor ja celkem rad
Bombay

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každý desátý člověk má souseda pedofila.
Já ne, vedle mě bydlí dvě překrásné jedenáctky.

-"Miláčku.."
-"Ano zlatíčko?"
-"Uděláme si fajn víkend ??"
-"Ano čumáčku.."
-"Tak ahoj, v pondělí ..."

Zmlácená žena u doktora : "Pane doktore, manžel je strašně hodnej,
ale jednou
za čtrnáct dní vyrazí s kamarádama na pivo a pokaždé, když se vrátí
opilej,
tak mně šíleně zmlátí."
Doktor : "Opravdu pokaždé vás zbije?"
Žena : "Opravdu...pokaždé."
Doktor : "Fajn, předepíšu Vám heřmánkový čaj a jakmile vezme manžel za kliku, začněte ho kloktat."
Po čtrnácti dnech : "Pane doktore, ten heřmánek opravdu zabírá,
kloktala
jsem a manžel si mně ani nevšimnul."
doktor na to : "Já tušil, že bude stačit držet hubu."

povidaj si dva hornici na šachtě, hele prej vcera umrel michael jackson a ten druhej rika hmm ja ty chlapi z protejsi šichty moc neznam

Zebo je pětiletý Nigerijec, který má jen jednu nohu, jednu ruku a jedno oko.
Každý den musí jezdit pro vodu k deset kilometrů vzdálené studni na starém bicyklu, který má křivá kola, nefunkční brzdy a jen jeden pedál.
Pokud přispějete částkou 50 Kč, pošleme vám videonahrávku, je to fakt prdel...

Stephen Hawking je možno génius, ale tým že celý deň sedí u počítača nedáva deťom moc dobrý príklad.

Máma mi umřela v 9 letech
- Ale vždyť jsi říkal, že jsi s ní bydlel do dvanácti
- Jo, to jo...
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2012 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co udělá správnej muž po sexu? Vrátí se domů k manželce.
TTeDy

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2012 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

E.Leclerc napsal:
Jeden hodně starej, ale dneska na něj nějak zase přišla řeč.

... zprávy: O smrti Saddámových synů Udaje a Kusaje máme pouze kusé údaje. Našly se pouze kusy Udaje a údy Kusaje.

Minimálně za poslední čtvrtrok jsem se tak strašně nenasmál Kdo to vymyslel, je genius...
Draper

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

libajici se par...
On: Milacku ty mas zvykacku?
Ona: ne...rymu...

Jdeš po ulici a vidíš bejvalku jak se líbá se svým novým klukem před
tvýma očima..
A ty se otočíš ,pokračuješ dál a s úsměvem vzpomínáš, jak jsi jí stříkal do
huby.. #K

Přijde pán do knihovny a ptá se:
"máte něco o sebevraždách?"
Knihovnice povídá: "Jo, támhle vzadu dole v regále"
Pán se jde podívat, vrátí se a říká: "Tam ale vůbec nic není!"
Knihovnice: "To víte,moc to nevracejí"

V okresním městě přijde do redakce místních novin žena požádat, aby do smutečního sloupku napsali oznámení o úmrtí jejího muže. Redaktor jí říká, že se platí deset korun za slovo. Žena zapřemýšlí a povídá: "Tak tam napište: 'Zemřel Jaroslav Peterka'". Redaktor je dost zaražen a říká jí: "Paní, minimální délka smutečního oznámení je sedm slov." Ona se znovu zamyslí a říká: "Tak tam dejte 'Zemřel Jaroslav Peterka, prodám Favorita r.v. 1990'"

Malá Monika povídá mamince:
- "Pepíček mi dnes pořád sahal na ruku, ale já pokaždé ucukla."
- "To jsi udělala moc dobře. A co na to on?"
- "Nic, zůstal v tom bazénu kam spadnul a utopil se."

Až ti bude na nic, představ si, že jsi siamské dvojče.
Tvé dvojče je gay, dneska má rande.
A máte jen jednu prdel...

Dědeček s babičkou jsou v nebi. Leží na lehátkách pod slunečníkem na nádherné pláži, popíjejí ledové drinky. Všude kolem nich jsou šťastní lidé, nikdo nemá žádné starosti, hraje rajská hudba - no prostě ráj. Vtom dědeček vstane a vlepí babičce facku.
"Proč jsi to udělal?" ptá se babička
"Protože nebýt té tvojí zasrané zdravé výživy, mohli jsme tady být už dávno".

Brzy, jazyk, nazývat, letiště Václava Havla

Pravidlo lékaře Záchranné služby první pomoci:
Čím později přijedeš, tím přesnější diagnózu můžeš určit
Hakymm

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ty jsou n1
Moocha

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bigorexie - je považována za jednu z nových variant dysmorfofobie a byla zařazena do seznamu poruch duševního zdraví poměrně nedávno. Dysmorfofobie byla dříve definována jako "chorobná myšlenka až přesvědčení jedince, že je nápadný nebo odpuzuje svým tělesným vzhledem" (Mysliveček, 1956). Novější pojetí této poruchy se soustředí na její "základní rys, spočívající v nadměrném zaobírání se nějakým domnělým defektem vzhledu u normálně vyhlížející osoby" (Frehay Mahoney, 1994). Nejedná se přitom o pouhou nespokojenost, která je u běžné populace častá, ale o "naprosté zaujetí až chorobnou posedlost vymyšleným defektem" (Halgin, Whitbourne, 1994). Osoby postižené bigorexií pak konkrétně vnímají samy sebe jako slabé, malé až fragilní, nedostatečně svalově vyvinuté a snaží se vysokou spotřebou energie, nadužíváním doplňků výživy (především bílkovinných preparátů), náročným posilovacím tréninkem a nezřídka i zneužíváním léků dosáhnout vzhledu, který je prezentován na stránkách kulturistických časopisů nebo hrdiny akčních filmů. Bigorexie může propuknout jak u mužů, tak i u žen (obvykle u sportovkyň). "Velkým problémem při snaze o léčení poruchy je skutečnost, že si postižení nepřipouští žádné potíže, jsou se svým způsobem života spokojeni a řada lidí z jejich okolí jim dává najevo, že se chovají normálně až vzorně (protože pravidelně cvičí, k čemuž se oni sami nedokáží přinutit). V současnosti nejsou žádné přesné statistiky o frekvenci výskytu tohoto onemocnění jak u běžné populace tak i u sportovců. Ale jak pokračuje "fitness boom", předvídají odborníci, že tento stav bude častější a celý problém tím i viditelnější (Mann, 1998).

Ale mě nic neni mami, vážně
Nemám nic proti psychologii (chci ji studovat), ale to musí psychologové pojmenovat každý přirozený rys lidské povahy a přiřadit mu zhoubné účinky?
danny1744

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
"Velkým problémem při snaze o léčení poruchy je skutečnost, že si postižení nepřipouští žádné potíže, jsou se svým způsobem života spokojeni a řada lidí z jejich okolí jim dává najevo, že se chovají normálně až vzorně (protože pravidelně cvičí, k čemuž se oni sami nedokáží přinutit).

Takže tady autor článku defacto tvrdí, že zdravej životní styl nebo způsob života spojenej se cvičenim ve fitku je vlastně špatnej...to se nedá číst
e-witch

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... tak hrozné to nebude, nějaká nová studie ( ) prý prokázala, že drtivá většina dospělé populace se v posuzování svého zevnějšku těžce přeceňuje ... ti, co dokážou být ve svém sebehodnocení realističtí, pak většinou trpí těžkou depresí

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ftipy 2 :-)) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 68, 69, 70  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: