|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lukyss
|
Zaslal: so březen 23, 2013 10:45 am Předmět: Fullbody - 15 let |
|
|
Čaute
rozhodl sem si založit log jednak kvůli motivaci a taky případné pomoci či radě.
Pár měsícu sem posiloval tak light s vlastní váhou a jídelníček dodržuji, dokonce bych řekl že ho mám poměrně kvalitní.
Tento týden sem zkontaktoval místního trenéra a začal sem chodit do posilovny. První měsíc pojedu fullbody 3krát týdně a pak se uvidí. Trenink vapadá takhle
Vše 4 serie - 12-15 opakování
Záda
Přítahy horní kladky
Přítahy dolní kladky
Hypertenze
Nohy
Předkopávání
Zakopávání
Legpress
Prsa
Rozpažování na stroji (nevím přesný název)
Benchpress na stroji (nevím přesný název)
Ramena
Rozpažování s JČ
Biceps
Biceps s rovnou osou
Triceps
Tricepsové stahování kladky
Zatím budu chodit asi Uterý - Čtvrtek - Sobota + ve volné dny pojedu něco na způsob crossfitu s vlastní váhou nebo kardio (nejčastěji běh). Taky bych si rád pořídil kettlebel.
Nějakou aktuálku postnu asi večer.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so březen 23, 2013 10:55 am Předmět: |
|
|
Mně se to zdá celkem fajn na začátečníka. Mrtvý tah bych tam určitě hned nerval, určitě se taky zaměř na ten střed těla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukyss
|
Zaslal: so březen 23, 2013 10:57 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Lukyss dne pá červenec 12, 2013 8:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 23, 2013 11:31 am Předmět: |
|
|
Je to slušné. První měsíc (minimálně) bych to tak nechal a až pak začal přidávat volnou váhu.Potřebuješ zpevnit, zejména střed těla. Připravit šlachy na pravidelnou zátěž, zafixovat perfektně provedení cviků. Z toho lze poté stavět.
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: so březen 23, 2013 12:08 pm Předmět: |
|
|
Proč tam nemáš nic s volnou váhou? Takové výpady, bulharské dřepy nebo tlaky s jč by ti neměly nijak uškodit a aspoň se naučíš zapojoval stabilizační svaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 23, 2013 12:14 pm Předmět: |
|
|
| honzaj95 napsal: | | Proč tam nemáš nic s volnou váhou? Takové výpady, bulharské dřepy nebo tlaky s jč by ti neměly nijak uškodit a aspoň se naučíš zapojoval stabilizační svaly. |
ty tlaky s JC bych nedaval
ale drepy bez zateze, shyby, kliky na bradlech...
z tehle cviku budes jednou dost profitovat a dokud mas trenera, tak si zafixuj spravne provedeni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukyss
|
Zaslal: so březen 23, 2013 12:32 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | honzaj95 napsal: | | Proč tam nemáš nic s volnou váhou? Takové výpady, bulharské dřepy nebo tlaky s jč by ti neměly nijak uškodit a aspoň se naučíš zapojoval stabilizační svaly. |
ty tlaky s JC bych nedaval
ale drepy bez zateze, shyby, kliky na bradlech...
z tehle cviku budes jednou dost profitovat a dokud mas trenera, tak si zafixuj spravne provedeni |
Ano to vše dělám.. Jak sem psal - ve dny kdy nebudu mít posilku pojedu nějaké kruhace s vlastní vahou. Mám hrazdu a plánuju si vyrobit kruhy + koupit kettlebel
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukyss
|
Zaslal: so březen 23, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Lukyss dne pá červenec 12, 2013 8:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 23, 2013 6:59 pm Předmět: |
|
|
chybi mi v treningu cviky s vl. vahou: drepy, benche, shyby, kliky na bradlech, bulhary
pokud chces nabirat, tak jet to ve dnech volna spolu s behem je kontraproduktivni, lepsi ej to zaradit do normalniho treningu a ve dnech volna mit vazne volno
svaly nerostou v posilovne, ale v posteli _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukyss
|
Zaslal: so březen 23, 2013 7:20 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | chybi mi v treningu cviky s vl. vahou: drepy, benche, shyby, kliky na bradlech, bulhary
pokud chces nabirat, tak jet to ve dnech volna spolu s behem je kontraproduktivni, lepsi ej to zaradit do normalniho treningu a ve dnech volna mit vazne volno
svaly nerostou v posilovne, ale v posteli |
jasně myslel se bud že pojedu jedno nebo druhé..
zkusím to nějak načrtnout
Po - vlastní váha
Ut - posilka
St - florbal (2 hodiny)
Čt - posilka
Pá - vlastní váha
So - posilka
Ne - běh
sakra.. fakt je toho asi dost.. mohl bych běh zařadit k posilovně na konci treninku? Dále byc mohl hodit ke kozám nějaké serie kliků na bradlech..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 23, 2013 7:25 pm Předmět: |
|
|
jak myslis, ze budou vypada vysledky, kdyz den pred posilkou pojedes kliky na bradlech, shyby, bulhary, drepy?
a kdy v tom uzasnem treningu planujes regenerovat?????
volil bych:
PO posilka
ST florball + vlastni vaha
PA posilka
a finito
max v sobotu lehky (cimz myslim pomaly a kratky) vybeh _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukyss
|
Zaslal: so březen 23, 2013 7:35 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | jak myslis, ze budou vypada vysledky, kdyz den pred posilkou pojedes kliky na bradlech, shyby, bulhary, drepy?
a kdy v tom uzasnem treningu planujes regenerovat?????
volil bych:
PO posilka
ST florball + vlastni vaha
PA posilka
a finito
max v sobotu lehky (cimz myslim pomaly a kratky) vybeh |
napsal sem že toho je asi dost. No nevím fakt by tam nešlo něco přidat ? Do posilovny chci určitě chodit alespon 3krát týdně. A ten běh bych rád taky přidal jednak mě baví a jednak bych rád do léta něco shodil.. Hele já nevím nechci aby to vypadalo že nechci pomoct (určitě máš odcvičeno mnohem víc než já a zkušenostmi se nemůžem rovnat..) ale řekl bych že 15ti leté tělo s kvalitní stravou + nějakýma Bcaa může uregenerovat víc než si napsal..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 23, 2013 7:42 pm Předmět: |
|
|
za prve, vypadas jak reklama na hlad, ramena jak zavodni pstruh-zarovno s ocima a chces schazovat? a co???
tohel je devinitivne posledni co ti pisu, protze jestli myslis vazne, co jsi psal o regeneraci treningu 7+0 diky tomu ze jsi mlady a das si 3 gramy BCAA po treningu nejsi mentalne zdravej _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukyss
|
Zaslal: so březen 23, 2013 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | za prve, vypadas jak reklama na hlad, ramena jak zavodni pstruh-zarovno s ocima a chces schazovat? a co???
tohel je devinitivne posledni co ti pisu, protze jestli myslis vazne, co jsi psal o regeneraci treningu 7+0 diky tomu ze jsi mlady a das si 3 gramy BCAA po treningu nejsi mentalne zdravej |
nemusíš hned zpochybnovat můj mentální stav. Pokud podle tebe vypadám jako "reklama na hlad" tak bych řekl že nevíš jak vypadá dnešních 99procent 15letých kluků..
O tréninku ještě popřemýšlím a budu myslet na tvou radu ohledně regenerace
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|