FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 41, 42, 43  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MilanaliM

PříspěvekZaslal: st prosinec 25, 2013 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teď vážně: dokud to nevyzkoušíš tak nebudeš vědět jak to na tobě zabírá - zejména pravidlo 5x5 ... někdo 3x10 někdo zas něco jiného, ale důležitá a opomíjená je i rychlost tempo samostatného opakování ... viz nedávno vyšlý článek na ronnie.cz
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: st prosinec 25, 2013 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě by spíše zajímal názor na ten systém nebo nápad, kdy budu ten základní cvik cvičit třemi různými úchopy...u dřepu to bude rozdílné postavení chodidel, inspiroval jsem se z tohodle článku: ***
akurát jsem si to dal do 3+1, díky které budu sval procvičovat s větší frekvencí, což je pro mě důležité...kdyby s tím tady měl někdo třeba zkušenosti...Každopádně je třeba to vyzkoušet, ale jinak dik :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MilanaliM

PříspěvekZaslal: st prosinec 25, 2013 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prosím jen upřesnění tvého záměru:

budeš cvičit v jednom tréninku cvik s několika rúznými postaveními chodidel nebo každý další trénink s jiným postavením chodidel než minule ?

pokud v jednom tréninku cvik s několika různýma polohama třeba benč tak vyzkoušej jaký je rozdíl, když pojedeš nejprve úzkým úchopem, potom přejdeš na střední a potom na široký a jak se prsa a tricepsy chovají při zcela opačném postupu tedy začít širokým, přez střední a skončit úzkým úchopem ...nebo polohovat každou sérii úhel lavice... rád si takto zpestřuju tréninky - krásně mne potom druhý den bolí procvičovaná partie - je to prostě mechanizmus který tělo nezná jak je navyklé na stereotypní úkon odjet x-sérií s jednou polohou úchopu či polohy úhlu lavičky...je to jen další z řady možností šoková terapie pro daný sval, ale netřeba z toho dělat vědu-člověka to hlavně při cvičení musí bavit - tedy si myslim...

doufám, že tu nejsem sám kdo tohle na sobě testoval a že se někdo další přidá se svými poznatky
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Každý trénink pojedu 3 ruzné druhy jednoho základnáho cviku...na bench kašlu..jako ne že kašlu, ale nepřemyšlim nad tim jestli ho pojedu od širokeho přes úzký atd, na něj sem nedávno dal 165kg...Jde mi hlavně o dřep...jestli pojedu 2x týdně dohromady 6 sérií dřepů, tak si myslím, že se v něj budu rychle zlepšovat a růst, a o to mi jde... to samé tahy...žáné kladky...jen různé druhy tahu s volnou váhou...myslel jsem to tak, že pokud vždy pojedu ty 3 druhy daného základního cviku, zamezím tomu, abych se tam někde plácal na kladkách...a bavit mě to bude...už jsem jel něco podobnéh, jen jsem neměl nohy oddělené od zad..
MilanaliM

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

časem si i nato tvé tělo zvykne a budeš muset hledat zas něco jiného

...nemohu si vzpomenout, který profík jezdíval každý trénink jiné cviky a tím dokonale mátl své tělo - byl tím pověstný (snad někdo zdejší bude vědět jméno) - dalo by se od jeho zkušeností dosti pochytat (jen vědět jméno na vygooglování)

EDIT: zatím jsem našel spíše antistránky
http://www.barbargym.cz/rozmanitost-cviku-je-na-nic/
(dle ménho názoru je takovýto článek zavádějící a jen vnáší další chaos těm co se v tom chtějí zorientovat - za mně: všechno funguje a nic se nemá opovrhovat a něco extra povznášet nad jiné tréninky)

Naposledy upravil MilanaliM dne čt prosinec 26, 2013 11:57 am, celkově upraveno 1 krát
Spam

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím jakej profík, ale znám hodně lidí kteří to tak dělají. Drží si určité tr. schéma a každý trénink mění zákl. cviky... dle pocitu, chuti, prostě jak chtějí.
Ale opakuji že mění základní cvik za pokud možno stejně hodnotný cvik. Žádný že dřepy vymění za předkopy, BP za motýlka atd.
Nebo třeba týden - dva jedou podle rozpisu a pak zase týden - dva to motají ty cviky. Na stagnaci si nijak nestěžují a hlavně po změně cviku říkají že to cítí mnohem líp druhej den než když jedou třeba 14dní to stejné.
MilanaliM

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já taky nejezdím (nevydržím to) celý cyklus o stejných cvicích...jak píšeš Spame "dle pocitu, chuti, prostě jak chtějí"

...nemají tady trénnkové logy ?

"Nebo třeba týden - dva jedou podle rozpisu a pak zase týden - dva to motají ty cviky. Na stagnaci si nijak nestěžují a hlavně po změně cviku říkají že to cítí mnohem líp druhej den než když jedou třeba 14dní to stejné."

...přesně, sval je druhý den pěkně cítit a to je ta odměna - to je to co je signálem, že byl trénink kvalitní a dostatečně sval šokoval a tréninkem byl poškozen

zdroj google: Trápí vás stagnace svalů?

Princip nabírání svalové hmoty je jednoduchý. Během náročné fyzické aktivity se na jednotlivých svalových vláknech tvoří mikroskopické trhliny. Během regenerace dojde k jejich zacelení a svaly se mírně zvětší a na zátěž si zvyknou. Zvýšíte-li v rámci dalšího tréninku zátěž, bude se celý proces opakovat. V určitém momentu však nastane stagnace a bude vám připadat, že posilování k ničemu nevede. Nenechte se odradit, do podobné situace se dříve, nebo později dostane prakticky každý.
Spam

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nene, tréninkové logy si tu nevedou. Jsou to jedni z těch, co si jdou přes týden večer pořádně zacvičit, celý dny jí jak urvaní (vejce, steaky, brambory, rýže a pořád dokola...) a víkendy si užívají volno, jak tréninkové, tak manželky buchty a nedělní oběd samozřejmostí. Jednoduché a funguje jim to. Když jim ten trénink "nebere" nebo je nebaví tak změní ty cviky, když se jim nechce, tak prostě nejdou a o to se víc nají a když chtějí, tak si to pivko taky dají. Doplňky výživy akorát občas po tréninku na chuť řeknou na baru ať jim něco dobrého namixují a nezajímá je co to je, jsou rádí že si dají sladkej shake, pokecají s obsluhou na baru a jdou domů. Pohoda, oba dva vypadají mnohem lépe jak většina fóra a nic neřeší, protože smysl jejich života je úplně někde jinde než v kult. alchymii.
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobré rady :) Já chci hlavně sestavit nějaký split, se skladbou cviků tak, aby vedl alespoň teoreticky k co největšímu nárustu svalové hmoty...jediné co vím je, že to bude 3+1 rozdělne na tlaky, tahy, nohy....a jelikož dřepy, bench a přítahy považuji za cviky, které nejvíce budují svaly co se táka jednotlivého rozdělení...chci se každému znich věnovat v odděleném dni a věnovat mu max. pozornost tím, že na něj dám více sérií...ale to neznamená, že cviky nebudu měnit....např. jenou si dám 1o sérií benche, pak si dám místo benche 10 sérii kliků na bradlech se zátěží, v tahovém dni zase třeba jednou přítahy s VČ a jak s JČ...takže to bude něco ve stylu bear routine ...mnoho sérií na základní cvik a k tomu ještě 3+1...
MilanaliM

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FRANKLINe budeš v tréninkovém logu psát i bolavé svaly po vyspání po tréninku ? (zajímalo by mne to - moc to tady nevidám - buď to nechtějí psát anebo je nic po tréninku nebolí a stagnují nebo nebolí a přesto rostou )
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nene...od nového roku začnu s tímhle tréninkem a po šesti týdnech se zde přihlásím o 1O kg těžší :D
MilanaliM

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

estli néé tak sem radši nechoď
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: pá prosinec 27, 2013 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska vynikajici fullbody, koneně jsem si zadřepoval...a o když sd malou váhou, budu postupně navyšovat, nevím proč jsem tak bláznil s tou 3+1...možná ji dám později, ale ted mi vyhovuje fullbody, protože v kombinaci s objemovou stravou na mě krásně působí, hlavně ta síla jde nahoru :) takže si opět změním název logu :D a fullbody pojedu, dokud na mě bude působit, což myslím bude ještě dost dlouho :)

dřep

6x6x1OOkg.....chtěl jsem dát alespon 8 sérií, ale braly mě křeče do nouhou, protože jsem je už dost dlouho necvičil

bench

25x100kg.....ten bench nechápu, jako bych na čince nic neměl...kdyby mi takhle šel dřep :D
6x135kg

2x155kg

4x5x140kg

přítahy VČ jednoruč

5x6x80kg

kladiva

5x10x30kg JČ, lehce :)

stahovani kladky

par serii do 6x65kg

rozpažky s JČ

4x12x25kg

břicho
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: pá prosinec 27, 2013 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a zde povánoční fotka, která ukazuje jak vypádám po delším cvičení fullbody :) za mě spokojenost :)

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vrsek bomba, hod sem jeste nohy!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 41, 42, 43  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: