|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sancho66
|
Zaslal: pá březen 04, 2022 9:24 am Předmět: Gainer - bolest hlavy |
|
|
Muzete me prosim poradit ohledne gaineru? Jsem ektomorf, tak si vypomaham gainerem, zkousel jsem od HM od Reflexu, ale mam po nem dost zizen a caste bolesti hlavy, pred tim jsem vyzkousel Serrious Mass od Optimum Nutrion, ale pokud jsem se po nem do 1.5 - 2hod. nenajedl, tak se po teto dobe dostavila hypoglikemie. Netusim, zda je to normalni, nebo zda zvolit jine slozeni gaineru, prip. ho radeji nebrat vubec. Diky. Petr
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: pá březen 04, 2022 10:31 am Předmět: |
|
|
Co znamena ektomorf?  Aka je tvoja vyska/vaha/vek?
Gainer som skusal raz, mal som z neho akurat tak akne po chrbte, ale nebol to nijaky drahy gainer, takze asi samy cukor...
Za mna, radsej sa viac najedz  Je to asi nepopularny nazor, ale lepsie si dat jedlo navyse, ako do seba liat presladeny sajrajt, z ktoreho ti je, ako sam pises, akurat zle. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
sancho66
|
Zaslal: pá březen 04, 2022 11:31 am Předmět: |
|
|
196cm/97kg/42let. Jeste jsem zapomnel zminit, ze ho davam jen bezprostredne po treninku
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po březen 07, 2022 2:22 pm Předmět: |
|
|
Gainer je sladká voda, moc nechápu jak tě z toho může bolet hlava..
Ještě tak že se z toho někdo posere bych věřil...
|
|
| nahoru |
|
 |
dan007
|
Zaslal: čt březen 10, 2022 4:53 pm Předmět: bolí hlava?! |
|
|
ahoj, moc nechápu jak tě po tom může bolet hlava :-) co se týče gaineru, já si myslím, že svoje místo má. problém je v tom, že většina výrobců k tomu přistupuje tak, že to vychválí a pak napěchuje nejlevnějšíma věcma, aby na tom co nejvíc vydělala. ale mě osobně se velmi osvědčil "Kevin Levrone Anabolic mass", kterej si kupuju zrovna většinou na ronnie. jednou při pročítání fóra mi ho to nabídlo a já se podíval na složení. sice úplně nechápu smysl té kombinace, ale není to rozhodně napěchováno jenom levnýma věcma (až neuvěřitelné) a mě se to osvědčilo. abych řekl pravdu, já osobně si kupuju zásadně doplňky jako suroviny a tohle je velká výjimka. a to z toho důvodu, že se vyhýbám umělým sladidlům a v tomhle gaineru logicky je glukóza a maltodextrin. už jsem spotřeboval pěkných pár kilo, ale vyzkoušel jsem zatím pouze příchuť snickers. zrovna jsem se díval na ronnie a je tam doprava zdarma a pár kusů skladem, bývá to často (nejen u nich) vyprodané. za mě můžu tenhle gainer určitě doporučit a nepřijde mi ani drahej...
Naposledy upravil dan007 dne čt březen 10, 2022 4:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
dan007
|
Zaslal: čt březen 10, 2022 4:56 pm Předmět: dodatek |
|
|
ještě bych chtěl ale zdůraznit, že já sám ho používám tak, že si ho míchám do tvarohu nebo jogurtu, případně používám na slazení mléčného šejku. nikdy nepoužívám tyhle "prášky" jenom s vodou. navíc je dost sladkej, původně jsem si do něj často přidával hrachový protein a k tomu třeba i skořici, maku, pivovarské kvasnice apd. a dělal jsem si z toho vlastní gainer :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
sancho66
|
Zaslal: st březen 16, 2022 10:57 am Předmět: |
|
|
Mam uz dost podezreni, ze me to zpusobuje kreatin, ktery, je tam zastoupeny i kdyz v malem mnozstvi. Mam po tom neustale zizen a boli me hlava i kdyz se snazim dost pit. Kazdopadne jsem uz gainer vypustil a davam si pred treninkem BCAA a jinak pouzivam pouze whey protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
sander
|
Zaslal: so duben 02, 2022 5:29 am Předmět: |
|
|
daj si skontrolovať cukor v krvi
reakcie tela treba počúvať, vynechaj úplne jednoduché cukry aspon na mesiac, určite sa to upraví
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|