| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FIFEX
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 3:49 pm Předmět: Gainer |
|
|
takova "anketka"...gainer nutnost nebo vyhozene penize?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Mick994

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 3:52 pm Předmět: |
|
|
No, pokud chceš přibrat , a z jídla nejsi schopen získat dostatek kalorií, tak bych řek že se gainer hodí.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 3:55 pm Předmět: |
|
|
https://forum.ronnie.cz/sacharidy-gainer-t13646.html
Jinak podle mě pokud nejsi fakt "těžký" ektomorf, tak je to zbytečné. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
FIFEX
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 3:58 pm Předmět: |
|
|
no podle me toe jen predrazenej cukr....podle me staci dobra kombinace proteinu a "malty"...ted si to naordinuji a uvidim....myslim,ze z pevne stravy ziskam kvalitnejsi sacharidy..nebo ne?;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 4:06 pm Předmět: |
|
|
Záleží jak kvalitní gainer by sis koupil, ty levnější varianty jsou prakticky jen směsice jednoduchých cukrů.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 5:09 pm Předmět: |
|
|
| FIFEX napsal: | | no podle me toe jen predrazenej cukr....podle me staci dobra kombinace proteinu a "malty"...ted si to naordinuji a uvidim....myslim,ze z pevne stravy ziskam kvalitnejsi sacharidy..nebo ne?;) |
No když máš do sebe dostat 500 gr. sacharidů, tak ti to jídlo začne po měsíci lézt krkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
FIFEX
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
tak..ten maltodextrín tomu snad taky neco malo prispeje :D
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 6:06 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | FIFEX napsal: | | no podle me toe jen predrazenej cukr....podle me staci dobra kombinace proteinu a "malty"...ted si to naordinuji a uvidim....myslim,ze z pevne stravy ziskam kvalitnejsi sacharidy..nebo ne?;) |
No když máš do sebe dostat 500 gr. sacharidů, tak ti to jídlo začne po měsíci lézt krkem. |
Teď dávám 400g dřív jsem dával i 500 a problém nebyl. Spíš záleží na jedinci. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
FIFEX
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 6:09 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | vlkisekk napsal: | | FIFEX napsal: | | no podle me toe jen predrazenej cukr....podle me staci dobra kombinace proteinu a "malty"...ted si to naordinuji a uvidim....myslim,ze z pevne stravy ziskam kvalitnejsi sacharidy..nebo ne?;) |
No když máš do sebe dostat 500 gr. sacharidů, tak ti to jídlo začne po měsíci lézt krkem. |
Teď dávám 400g dřív jsem dával i 500 a problém nebyl. Spíš záleží na jedinci. |
takdy davam 400g...a pouzivas nejaky gain.?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 6:16 pm Předmět: |
|
|
Nepoužívám, mám to 5x80g, většinou 2x denně vločky + 3x rýže, těstoviny, brambor či něco podobného. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
FIFEX
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 6:54 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Nepoužívám, mám to 5x80g, většinou 2x denně vločky + 3x rýže, těstoviny, brambor či něco podobného. | Krása..trocha inspirace....a vysledky mas dobre?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |