Gama-Oryzanol

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gama-Oryzanol  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Gama-Oryzanol
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Genro

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 9:19 pm    Předmět: Gama-Oryzanol Odpovědět s citátem

Dobrý den,
Nedávno jsem se bavil s kamarádem (voják) ohledně cvičení a regenerace, tak jsem zjistil že někteří ti kluci berou kloubní výživu které je určena pro koně a dost jim to pomáhá.
A právě diskuze navazující na to byla že je něco podobného i na podporu růstu svalů:
Dromy Gama-Oryzanol (google it ) .
Tohle říkal že nikdo od nich nezkoušel ani nehodlá. Co jsem koukal na látky tak jsou to všechno normálně samostatně koupitelné ve zpracované podobě jako doplňky.

Tak mě zajímá jestli se tu nenajdou nějací nadšenci, kteří s tím náhodou nemají nějakou zkušenost, protože ten obsah látek v jedné odpočítané dávce je tam (samozřejmě ) krapet větší než kdybych si koupil samostatný produkt s jednou látkou.

Díky za názory
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Genro

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano ano, vím co jsou zač jednotlivé látky a v jaké podobě jsou k dostání samostatně :)
Zajímá mě čistě tento výrobek jestli to někdo nezkoušel, protože tam je poměr látek v jedné dávce xkrát větší než v těch samostatných výrobcích dostupných jako suplementy

/Edit, tak jo máš recht, v tom tvým odkazu ten poměr ortyzanolu je stejný jako u tohoto výrobku.

Rychle na stránku:

Přejdi na: