|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| hrajem hry |
| NFS |
|
10% |
[ 10 ] |
| GTA |
|
15% |
[ 15 ] |
| CS |
|
10% |
[ 10 ] |
| ine (specifikujte v topicu) |
|
48% |
[ 47 ] |
| nehram je to zbytocnost - strata casu |
|
15% |
[ 15 ] |
|
| Celkem hlasů : 97 |
|
| Autor |
Zpráva |
Dzilek

|
Zaslal: st březen 14, 2007 12:13 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | | Uvazuju o koupe nejaky First Person akce. Co by ste me doporucili ? Premyslel sem o Call of duty 2 ? Hraje nekdo ? |
no hraju, ale uz jen rekreacne... Pokud mas nervy na to, abys prekonal GP dmnci (Pac si myslim ze na 1.3 serverech se asi nebudes chytat...), tak bez do toho.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
m4l

|
Zaslal: st březen 14, 2007 12:32 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | | Uvazuju o koupe nejaky First Person akce. Co by ste me doporucili ? Premyslel sem o Call of duty 2 ? Hraje nekdo ? |
doporucuji Q3A nejlepsi strilecka vsech dob..
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzilek

|
Zaslal: st březen 14, 2007 12:50 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | Tyrael napsal: | | Uvazuju o koupe nejaky First Person akce. Co by ste me doporucili ? Premyslel sem o Call of duty 2 ? Hraje nekdo ? |
doporucuji Q3A nejlepsi strilecka vsech dob.. |
jj hnedka po COD2
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: st březen 14, 2007 4:23 pm Předmět: |
|
|
COD2? ja som to asi tak pol roka dozadu nainstaloval par minut hral a hned odinstaloval vobec ma to nechytilo. ale COD 1 to som mal asi za 2 dni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzilek

|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: st březen 14, 2007 4:52 pm Předmět: |
|
|
este odporucam SWAT. toto ma tiez chytilo. aj MP ma.
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: st březen 14, 2007 5:00 pm Předmět: |
|
|
Hral som isty cas GTA SAN ANDREAS MULTIPLAYER, ale teda po par dnoch to poriadne unudi az k smrti, dokopy tam o nic nejde len o vzajomne sa zabijanie,nieco ako saving alebo postup v hre tam neexistuje,je to proste onicom,zislo by sa to domysliet.No a tieto dni,ako inak, vratil som sa k CS, paradne to zabije neprijemne nudne hodiny tak preco nie
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: st březen 14, 2007 6:43 pm Předmět: |
|
|
Asi to vidim na COD2 ale Hidden and dangerous 2 je stejne the best _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: pá červen 29, 2007 6:44 am Předmět: |
|
|
nevie mi tu nahodou niekto hodit link na download heroes 1 ??
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: pá červen 29, 2007 4:57 pm Předmět: |
|
|
| ganxterko napsal: | | nevie mi tu nahodou niekto hodit link na download heroes 1 ?? |
nic?
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: so červen 30, 2007 3:05 pm Předmět: |
|
|
prave jsme tri dny od zcati hrani si hry ktera je masivni multiplayerska ...klasicke lodicky ale je celkem slozite treba ovladani a zmena namornicku v pristavu a je nutne i mit spravny pristav na spravne namorniky...
www.navyfield.com
nutno stahnout tak 400mb a je to supeeer.plus povolit firewal
|
|
| nahoru |
|
 |
etc.
|
Zaslal: so červen 30, 2007 6:45 pm Předmět: |
|
|
me se zase libi strategie Blitzkrieg at uz zaklady nebo datadisky
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: so červen 30, 2007 6:55 pm Předmět: |
|
|
Mě na starý kolena chytla hra NHL  ,hraju 07 i když jí hodně lidí kritizuje,ale já ty předešlý nehrál,takže se mi líbí,docela se těšim na 08.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: so červen 30, 2007 8:22 pm Předmět: |
|
|
CoD 2 a okrajově WoW _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: so červen 30, 2007 8:41 pm Předmět: |
|
|
Dobrej (a zadarmo) je FEAR combat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|