Gaspari Nutrition

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gaspari Nutrition  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Gaspari Nutrition
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Pri kúpe doplnkov výživy, hladíte na ...?
Cenu
35%
 35%  [ 7 ]
Kvalitu
50%
 50%  [ 10 ]
Značku= BSN,Muscletech,Aminostar,Vitalmax...atď
15%
 15%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 20

Autor Zpráva
LamiSz

PříspěvekZaslal: po březen 01, 2010 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zrovna dneska jsem si koupil gainera ten real mass a zrovna to tu resite :) tak snad me nechytnou..
gainer bude asi tak nejmin rizikovej ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
owar

PříspěvekZaslal: po březen 01, 2010 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LamiSz napsal:
zrovna dneska jsem si koupil gainera ten real mass a zrovna to tu resite :) tak snad me nechytnou..
gainer bude asi tak nejmin rizikovej ne?
vidis, sis ho moh koupit ode me se slevou :)
Niten.Senki

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 8:12 pm    Předmět: AminoMax 8000 Odpovědět s citátem

Máte někdo zkušenosti s AminoMax 8000 ??? Díky
RavenStalker

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
jari napsal:
Ano tak nějak. Právě Gaspari Nutrition v době, kdy jsem se ještě o doplňky hodně zajímal a Gaspari byl v začátcích, vždy jeho výrobky patřily k prvním, které obsahovali látky na hranici legálnosti a v podstatě je tomu tak dodnes. Prakticky se mu už několikrát obměnil sortiment, protože ingredience jeho výrobků se postupně dostávaly na listinu zakázaných látek. Díky tomu má spoustu vyznavačů (vyrobky měli opravdu slušnou účinnost) a hodně odpůrců ( aférky s dopingovou kontrolou atd...)

Nemáte někdo nějaké info o tom, v kterých výrobcích nejen téhle firmy by mohly být problémové ingredience?

Nám dopingáči říkali, že je to až u 20% legálně prodávaných produktů...: (

Já vím, že v USA verzích je toho hafec, ale v těch schválnených EU?

Já jsem kvůli tomu zavrhla Universaly... prostě se bojím.... Mám jen Animal Nitro (a i tu se bojím, ale brala jsem to loni a procházela jsem s tím v pohodě) a Animal flex...
Co No Shotgun? Ten tu klucí berou, EU verzi, ale stejně...

Je na houby, že u nás se prostě testy na zahraniční výrobky nedělají....: ( (

Tak si namíchej svou směs to ti nikdo nezakazuje. Můžeš nakoupit suroviny (všichni víme kde) a udělat si relativně silnou směs dle tvého gusta. Složením si můžeš udělat něco co znáš a navíc budeš vědět kolik tam máš čeho a taky že v tom nebude žádné zakázané svinstvo...
U.B0B

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz se te soused na neco zepta a ty mu prijdes odpovedet za 2,5 roku - myslis si, ze jeste bude chtit slyset tvoji odpoved??
Draper

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
kdyz se te soused na neco zepta a ty mu prijdes odpovedet za 2,5 roku - myslis si, ze jeste bude chtit slyset tvoji odpoved??

To je u RavenaStalkera asi normalka, protoze nedavno mne tu odpovidal na nekolik let starej post ohledne ryze :-)
Majesty

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to informace plus pro nekoho jineho kdo si to precte a hleda odpoved na neco podobneho :)
RavenStalker

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
U.B0B napsal:

To je u RavenaStalkera asi normalka, protoze nedavno mne tu odpovidal na nekolik let starej post ohledne ryze :-)

To je u mě normálka jak říká Draper, taky odpovídám až po letech, buď mám zkrátka delší vedení a nebo jsou moje odpovědi nadčasové a aktuální
Animal Pak | Universal Nutrition
Každý balíček Animal Pak nabídne velké množství účinných látek.
999 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gaspari Nutrition Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Rychle na stránku:

Přejdi na: