|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dejvinho
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 11:52 am Předmět: |
|
|
jeste to nemam odzkouseny, ale mela by se zlepsit imunita a regenerace, nepatrne mozna to trosinku pomuze k rustu svalu, diky zvyseni rustovyho hormonu..ale ted nevim nekde jsem cetl,ze rustovej hormon nema zadny vliv na rust svalu..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dejvinho
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 11:54 am Předmět: Re: svvsv |
|
|
| CharlesWood napsal: | | Mě by taky zajímalo jak to s tím glutaminem spolu se sacharidy opravdu je...beru glutáč kilovku jedině od 4fitness, nejlepší cena a nemyslim si, ze je to shit, vyrobeny je to fermentaci (farmaceuticka cistota produktu) delaj si i testy surovin, to ze je to levny neznamena, ze je to shit. ja osobne bych si treba nekoupil zase treba nic od Extrifitu, pro me nesympaticka znacka. | snad nam nekdo odpovi, pro me dost dulezita vec
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 11:54 am Předmět: |
|
|
| dejvinho napsal: | | nekde jsem cetl,ze rustovej hormon nema zadny vliv na rust svalu.. |
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 12:12 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | dejvinho napsal: | | nekde jsem cetl,ze rustovej hormon nema zadny vliv na rust svalu.. |
| nevim proc se smejes, messimu to davali od nakejch 13let, protoze byl oproti ostatnim hrozne malej, a davali mu to aby hlavne vyrostl do vysky, a ne kvuli tomu aby mu narostli svaly, vsichni se bali aby zbytecne nezmohutnel, a nestratil mrstnost, nic takovyho se nestalo, tak z toho usuzuju, protoze si na to zaplatili hoooodne drahy studie..
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 12:18 pm Předmět: |
|
|
Ty jsi těžkej případ  Omluvit by tě snad mohlo jen to, že napíšeš, že ti je okolo 15ti let.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 12:20 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Ty jsi těžkej případ Omluvit by tě snad mohlo jen to, že napíšeš, že ti je okolo 15ti let. | soude dle tvyho profilu, jsem starsi nez ty..jinak me tady ty veci nezajimaj, jen rikam co mam precteny, jestli nemam pravdu oprav me a napis jak to je, a nepis mi tu ze jsem pripad, a ze mi je 15 let..
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 12:31 pm Předmět: |
|
|
| dejvinho napsal: | | DiamonD123 napsal: | Ty jsi těžkej případ Omluvit by tě snad mohlo jen to, že napíšeš, že ti je okolo 15ti let. | soude dle tvyho profilu, jsem starsi nez ty..jinak me tady ty veci nezajimaj, jen rikam co mam precteny, jestli nemam pravdu oprav me a napis jak to je, a nepis mi tu ze jsem pripad, a ze mi je 15 let.. |
Tak si zadej do googlu "růstový hormon" a věřím, že všechny odpovědi, které chceš slyšet najdeš na čtvrté stránce od shora
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 12:41 pm Předmět: |
|
|
To zase najdes aj dalsie informacie :)
In summary, normal GH/IGF-I function does have a role in the development and maintenance of muscle mass, as gathered from evidence in GH-deficient patients, burn patients, hypophysectomized animals, and animal models in which GH receptor and IGF-IR activity are lacking. GH or IGF-I administration have, however, no proven benefits for muscle mass in healthy subjects in whom GH function is normal
The use of GH in amateur and professional sports seems to be widespread, although the evidence is quite strong that supraphysiological GH administration does not potentiate the effects of exercise on muscle mass and strength in healthy individuals. IGF-I use is probably more limited as it is less readily available than GH.
atd...
Zdroj: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2439518/#!po=24.4186
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 12:46 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | dejvinho napsal: | | DiamonD123 napsal: | Ty jsi těžkej případ Omluvit by tě snad mohlo jen to, že napíšeš, že ti je okolo 15ti let. | soude dle tvyho profilu, jsem starsi nez ty..jinak me tady ty veci nezajimaj, jen rikam co mam precteny, jestli nemam pravdu oprav me a napis jak to je, a nepis mi tu ze jsem pripad, a ze mi je 15 let.. |
Tak si zadej do googlu "růstový hormon" a věřím, že všechny odpovědi, které chceš slyšet najdeš na čtvrté stránce od shora | jo mas pravdu, pisou ze to pomaha k rustu svalu, nevedel jsem priznavam svoji chybu..jinak nedavno jsem cetl vlakno, kde jsi psal, ze jsi nevedel ze profici sypou, a ze jsi cetl ze Jay Cutler bere steroidy, tak to me pobavilo jeste vic
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 12:51 pm Předmět: |
|
|
| dejvinho napsal: | | DiamonD123 napsal: | | dejvinho napsal: | | DiamonD123 napsal: | Ty jsi těžkej případ Omluvit by tě snad mohlo jen to, že napíšeš, že ti je okolo 15ti let. | soude dle tvyho profilu, jsem starsi nez ty..jinak me tady ty veci nezajimaj, jen rikam co mam precteny, jestli nemam pravdu oprav me a napis jak to je, a nepis mi tu ze jsem pripad, a ze mi je 15 let.. |
Tak si zadej do googlu "růstový hormon" a věřím, že všechny odpovědi, které chceš slyšet najdeš na čtvrté stránce od shora | jo mas pravdu, pisou ze to pomaha k rustu svalu, nevedel jsem priznavam svoji chybu..jinak nedavno jsem cetl vlakno, kde jsi psal, ze jsi nevedel ze profici sypou, a ze jsi cetl ze Jay Cutler bere steroidy, tak to me pobavilo jeste vic |
Samozřejmě, proto jsem napsal, že by tě omluvilo, kdyby ti bylo 15
Edit: V té době mi bylo 14.
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 12:54 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | To zase najdes aj dalsie informacie :)
In summary, normal GH/IGF-I function does have a role in the development and maintenance of muscle mass, as gathered from evidence in GH-deficient patients, burn patients, hypophysectomized animals, and animal models in which GH receptor and IGF-IR activity are lacking. GH or IGF-I administration have, however, no proven benefits for muscle mass in healthy subjects in whom GH function is normal
The use of GH in amateur and professional sports seems to be widespread, although the evidence is quite strong that supraphysiological GH administration does not potentiate the effects of exercise on muscle mass and strength in healthy individuals. IGF-I use is probably more limited as it is less readily available than GH.
atd...
Zdroj: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2439518/#!po=24.4186 | taky zajimavej clanek
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 12:59 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | dejvinho napsal: | | DiamonD123 napsal: | | dejvinho napsal: | | DiamonD123 napsal: | Ty jsi těžkej případ Omluvit by tě snad mohlo jen to, že napíšeš, že ti je okolo 15ti let. | soude dle tvyho profilu, jsem starsi nez ty..jinak me tady ty veci nezajimaj, jen rikam co mam precteny, jestli nemam pravdu oprav me a napis jak to je, a nepis mi tu ze jsem pripad, a ze mi je 15 let.. |
Tak si zadej do googlu "růstový hormon" a věřím, že všechny odpovědi, které chceš slyšet najdeš na čtvrté stránce od shora | jo mas pravdu, pisou ze to pomaha k rustu svalu, nevedel jsem priznavam svoji chybu..jinak nedavno jsem cetl vlakno, kde jsi psal, ze jsi nevedel ze profici sypou, a ze jsi cetl ze Jay Cutler bere steroidy, tak to me pobavilo jeste vic |
Samozřejmě, proto jsem napsal, že by tě omluvilo, kdyby ti bylo 15
Edit: V té době mi bylo 14. | jo vpohode :) nebudem to resit, jen jsem chtel poukazat na stejny pripad, ze pro priste neznaliho radeji poucim, a nebudu se mu smat
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 2:27 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | dejvinho napsal: | | DiamonD123 napsal: | Ty jsi těžkej případ Omluvit by tě snad mohlo jen to, že napíšeš, že ti je okolo 15ti let. | soude dle tvyho profilu, jsem starsi nez ty..jinak me tady ty veci nezajimaj, jen rikam co mam precteny, jestli nemam pravdu oprav me a napis jak to je, a nepis mi tu ze jsem pripad, a ze mi je 15 let.. |
Tak si zadej do googlu "růstový hormon" a věřím, že všechny odpovědi, které chceš slyšet najdeš na čtvrté stránce od shora |
tak to tam určitě najde to, že růstový hormon sám o sobě žádné svaly nevybuduje.
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: so prosinec 13, 2014 1:23 pm Předmět: vdvyv |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|