|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
Zaslal: út listopad 18, 2014 4:57 pm Předmět: |
|
|
Borci, brat glutamin i v netrenink. den? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TheCory
|
Zaslal: út listopad 18, 2014 5:19 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | Borci, brat glutamin i v netrenink. den? |
Kdysi jsem se na glutamin ptal, teď zkusím odpovědět. Zařazení glutaminu se mi vyplatilo, celkově se zlepšila forma a regenerace (předtím jsem nějakou dobu stagnoval).
Beru 10g večer v proteinovém nápoji a když v daný den cvičím, tak ještě 10g v potréninkovém nápoji.
Navíc mohu potvrdit jeho vliv na imunitu, aspoň na mé osobě.
Takže pro mne to je po proteinu suplement číslo 2, který kupuji (navíc, nevyjde draho, 1kg za +-700,-) _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út listopad 18, 2014 5:23 pm Předmět: |
|
|
Ja prave koupil kilo na zkousku, na zimu, treba trochu pomuze abych neonemocnel
Takze v netrenink den 10 vecer, ve trenink. po treninku a vecer 10, to neni spatny :)
Dik _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: út listopad 18, 2014 7:07 pm Předmět: erfer |
|
|
Beru 5g rano po probuzeni na lacno, nemicham hodin do huby a zapiju, 5g po treninku, 5g na noc v netreninkovej den uplne stejne akorad druhou davku nekdy odpoledne mezi jidly...glutamin se nema brat se sacharidama (prej) lepsi je na lacno...co jsem o nem cetl zajimaveho bylo, ze se pouziva v lekarstvi treba ve vysich davkach na vředy a pusobi protizánětlivě. Myslim, že používání glutaminu je velké +
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|