|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
gollenka

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 10:39 pm Předmět: |
|
|
Chtěla jsem jít trénovat i 25. ale padla na mě únava a ve středu jsem byla na cestě do prahy takže na trénink jsem se dostala až dneska.. konečně odpočatá..
Dřep
5/20
5/30
5/40
5x5/47 bez opasku.. docela v pohodě =)
Benč
12/37
10/40
2x8/42
10/40
12/37 .. trochu unavený =)
Dosedy na lavičku s opaskem (lavička kousíček nad paralel)
5/50
5/60
5/65
5/70
5/75 =) měla jsem docela radost =) musim si taky zvyknout mít na zádech nějakou váhu =)
pak ještě předkopy 5x7 a dom =) _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 9:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 9:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út leden 15, 2013 2:23 pm Předmět: |
|
|
Mno tak tam na plac musis nastoupit postranima ukrokama, by te stale videli zepredu.
Pak zatahnes, a zase stejnym stylem z5 )
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: so únor 02, 2013 8:22 pm Předmět: |
|
|
tak mi to přišlo čim dál víc líto nezúčastnit se oblasti... a tak jsem si řekla že když je to tady v praze a stejně bych se tam šla podívat, tak proč to nezkusit.. vzhledem k nemoci jsem se dostala na trénink až tento týden takže jsem šla v pondělí už jen lehce.. mrtvolky se šedesáti kily cca 4x3 přičemž jsem činku vždycky položila narovnala se a pak se k ní znova srovnala abych ještě trochu vyzkoušela techniku.. potom benče 4x3/40 přičemž pokaždý se stopkou
Ve středu dřepy .. už ani nevim ale myslim že jsem šla jen se 30ti kg.. a benče taky se třiceti...
bylo to ale všechno nějaký unavený a těžký tak jsem se zas začla trochu bát.. ale už jsem byla přihlášená tak se nedalo nic dělat.. =)... _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: so únor 02, 2013 8:56 pm Předmět: |
|
|
Dneska tedy oblast.. nečekala jsem žádné velké výkony.. jela jsem si jen zkusit maximálky.. zazávodit si.. potkat se s lidmi a případně si zajistit možnost startovat na čechách či republice...
První mě čekala kontrola vybavení a vážení (78,8 =)) čekala jsem to horší... nahlášení základních pokusů... tipla jsem si dřep 60, benč 47,5 a mrtvý tah 95 kg...
V rozcvičovně jsem šla na osu, která mi připadala až podezřele lehká =) ale po ujištění že to je dvacka jsem pokračovala na 30.. pak 3x40 pak 2x50 s páskem.. pak jsem si nechala namotat bandáže poprvé po dvou letech .. vtipný že na závodech.. ale v pohodě bylo to lehký šla jsem 2x60 .. utíkala jsem si přehlásit základní pokus na 65.. pak už jsem jen počkala a šla na plac... 65 lehký.. tak jsem nahlásila 75.. to vcelku šlo.. tak jsem se odvážila na 85 a taky platnej.. radost veliká.. s tim jsem ani nepočítala =) akorát teda kolínka mam pěkně zrasený od bandáží.. už jsem skoro zapomněla jak to bolí =)...
pak odpočinek a benč.. .. benč mi v trénincích vcelku šel ale vůbec jsem krom posledního týdne netrénovala se stopkou takže z ní jsem měla trochu respekt...
šla jsem na osu.. pak 30 .. 40... pak jsem zkusila 45 se stopkou a bylo to lehký.. tak jsem zase běžela zvednout základ na 50 =)...
na place pade lehký... tak jsem nahlásila 55.. taky lehký =) tak jsem chtěla jít šedesát.. ale kulíšek jakožto trenérka řekla že to bylo lehký a že musim jít 62,5.. i přes moje protesty nahlásila 62,5.. měla jsem trochu nervy protože jsem si říkala že to nemůžu dát..a že to je škoda.. že těch 60 bych třeba dala... ale nakonec docela v pohodě 62,5 platný =).. takže radost veliká s tim jsem nepočítala ani náhodou...
do mrtvolky se mi moc nechtělo.. takhle už jsem byla spokojená a věděla jsem že ty mrtvoly mi moc poslední dobou nešly..
tak v rozcvičovně
2x2/60 , 3/70 , 2/80 a 1x90.. vzhledem k tomu že mi to přišlo vcelku těžký a začla jsem bejt docela unavená tak jsem základ nezvedala a nechala ho na 95 Kg..
první pokus tedy 95 lehce.. chtěla jsem jít 105 ale kulich řvala že to bylo hrozně lehký že musim jít 110 .. i přes slabý protest to zapsala.. tak jsem se modlila abych to dala... a bylo to docela ok.. tak jsem si říkala že zkusíme 120 ale kulíšek rozhodl že 125 a odmítl se mnou o čemkoli diskutovat.. přestože jsem myslela že tohle nemůžu dát v žádnym případě tak to nakonec vyšlo a závody jsem absolvovala na 9 platných =)...
původně jsem si říkala že jestli dam součet 250 budu spokojená.. ale to se mi podařilo vcelku o dost překonat.. takže dřep 85 benč 62,5 a mrtvola 125 =).. (272,5 kg =))
tak nevim jestli se to někomu chtělo číst.. ale jestli jo tak díky všem za podporu.. mějte se hezky a ať se vám daří jak v trénincích tak případných závodech =) _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so únor 02, 2013 9:00 pm Předmět: |
|
|
Moc peknej report, ta trenerka je teda drsna na tebe ) nebyla by fotka ?
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: so únor 02, 2013 9:19 pm Předmět: |
|
|
pro ty kdo mě neznají jsem ta úplně vpravo.. nakonec to bylo třetí místo =).. ale o umístění mi opravdu nešlo... jsem hlavně spokojená s výkonem a s váhama.. beztak třetí místo bylo vlastně i místo poslední =) což mi ale v konkurenci s kulichem a alenou krčmářovou vůbec nevadí =)... i když medailička potěšila =) _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so únor 02, 2013 9:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: so únor 02, 2013 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | ....ale ktera si ty ? ) |
v červenym tričku úplně v pravo.. první je kulíšek =) _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|