Gollenka - nebýt nejslabší

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gollenka - nebýt nejslabší  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Gollenka - nebýt nejslabší
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
gollenka

PříspěvekZaslal: čt prosinec 27, 2012 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěla jsem jít trénovat i 25. ale padla na mě únava a ve středu jsem byla na cestě do prahy takže na trénink jsem se dostala až dneska.. konečně odpočatá..

Dřep
5/20
5/30
5/40
5x5/47 bez opasku.. docela v pohodě =)

Benč
12/37
10/40
2x8/42
10/40
12/37 .. trochu unavený =)

Dosedy na lavičku s opaskem (lavička kousíček nad paralel)
5/50
5/60
5/65
5/70
5/75 =) měla jsem docela radost =) musim si taky zvyknout mít na zádech nějakou váhu =)

pak ještě předkopy 5x7 a dom =)
kulíšek

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už i ty nohy zase začínají vypadat pěkně:)
gollenka

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska super trénink s Kulíškem, nejmilovanější a nejlepší trenérkou

Benče
10/20
8/30
7/40
5/50
5x5/55 =) mam radost bylo to vcelku lehký =).. podezřívam je že maj na kladně lehčí osy

Pak dřep ten sem minule vynechala tak sem uvažovala jestli jít 37 nebo 40 ale pak sem si řekla že nejsem žádný béčko a šla jsem to se 40ti.. měla jsem půjčený boty co mi byly malý takže ze začátku to byl trochu boj.. ale nakonec
3x7/40 v zadu a
3x5/40 v předu.. vcelku to šlo jen už to bylo trošku unavený.. měla jsem radost.. uvidíme jak dlouho to ještě vydržim.. jako 5x5/57 už bude asi trošku boj =)..
Koutňa

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gollenka napsal:
vcelku to šlo jen už to bylo trošku unavený.. měla jsem radost.. uvidíme jak dlouho to ještě vydržim.. jako 5x5/57 už bude asi trošku boj =)

Dojedeš na Kladno a bude to v poho. (Teda: Běž na to, máš to lehký! )
Hezky ti to jde.
gollenka

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ted se to zas všechno pěkně potentovalo.. vzhledem k mnoha okolnostem a a k dalším osobním důvodům se teďka ty tréninky dost roztáhly a to tak že jsem byla na tréninku v eaglu omrknout jak to tam vypadá ve středu 2.1. Měla jsem jít mrtvoly 5x5/100 přičemž byl nějakej blbej den.. taky jsem to asi trochu pokonila s překopánim techniky která mi teď na mrtvolce moc nejde.. takže jsem odjela dvě série a při třetí jsem to v půlce zahodila a se sprostou nadávkou se odebrala k běnči na úzko kterej proběhl bez problému podle plánu (5x5/42) pak jsem si alespoň trošku zavzpírala když tam maj velký pětky =) ale celkově nic moc trénink..
Pak jsem se na trínink dostala až po týdnu takže ve středu 9.1. To jsem odjela podle plánu dřep 5x5/50 vcelku v pohodě.. šla jsem ale pro jistotu s páskem..
Benče
12/40
10/42
2x8/45
10/42
12/40 tak to docela šlo .. tak po tom tejdnu je člověk odpočatej..

a teďka jsem od soboty nemocná...
Laškovala jsem s myšlenkou jet 2.2 na oblast =) ale vzhledem k okolnostem a k tomu že můj singlet má po straně bílou čáru a tričko musí bejt dle pravidel v singletu (což při mojí objemový váze nebude hezkej pohled ) rezignuju.. a zapojim se maximálně v dubnu na republiku raw =).. (do ty doby musim zhubnout nebo sehnat singlet bez čar ) Tak se tu zatim všichni mějte .. jakmile budu ok tak zas začnu trénovat po konzultaci s kulichem uvidim jestli začnu úplně novejma tréninkama (to je asi ejpravděpodobnější) nebo jestli se ještě pokusim pár tréninků odjet v tomhle duchu..
Judson

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno tak tam na plac musis nastoupit postranima ukrokama, by te stale videli zepredu.
Pak zatahnes, a zase stejnym stylem z5 )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gollenka

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Mno tak tam na plac musis nastoupit postranima ukrokama, by te stale videli zepredu.
Pak zatahnes, a zase stejnym stylem z5 )

díky za radu =).. ne já se obávám že ani tahle metoda by mě nespasila =) jsem fakt docela vyžraná.. je to vidět i zepředu .. spíš asi změnim název logu a trochu to odtučnim =).. už se mi to moc nepozdává takhle =)
gollenka

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak mi to přišlo čim dál víc líto nezúčastnit se oblasti... a tak jsem si řekla že když je to tady v praze a stejně bych se tam šla podívat, tak proč to nezkusit.. vzhledem k nemoci jsem se dostala na trénink až tento týden takže jsem šla v pondělí už jen lehce.. mrtvolky se šedesáti kily cca 4x3 přičemž jsem činku vždycky položila narovnala se a pak se k ní znova srovnala abych ještě trochu vyzkoušela techniku.. potom benče 4x3/40 přičemž pokaždý se stopkou
Ve středu dřepy .. už ani nevim ale myslim že jsem šla jen se 30ti kg.. a benče taky se třiceti...
bylo to ale všechno nějaký unavený a těžký tak jsem se zas začla trochu bát.. ale už jsem byla přihlášená tak se nedalo nic dělat.. =)...
gollenka

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska tedy oblast.. nečekala jsem žádné velké výkony.. jela jsem si jen zkusit maximálky.. zazávodit si.. potkat se s lidmi a případně si zajistit možnost startovat na čechách či republice...
První mě čekala kontrola vybavení a vážení (78,8 =)) čekala jsem to horší... nahlášení základních pokusů... tipla jsem si dřep 60, benč 47,5 a mrtvý tah 95 kg...

V rozcvičovně jsem šla na osu, která mi připadala až podezřele lehká =) ale po ujištění že to je dvacka jsem pokračovala na 30.. pak 3x40 pak 2x50 s páskem.. pak jsem si nechala namotat bandáže poprvé po dvou letech .. vtipný že na závodech.. ale v pohodě bylo to lehký šla jsem 2x60 .. utíkala jsem si přehlásit základní pokus na 65.. pak už jsem jen počkala a šla na plac... 65 lehký.. tak jsem nahlásila 75.. to vcelku šlo.. tak jsem se odvážila na 85 a taky platnej.. radost veliká.. s tim jsem ani nepočítala =) akorát teda kolínka mam pěkně zrasený od bandáží.. už jsem skoro zapomněla jak to bolí =)...

pak odpočinek a benč.. .. benč mi v trénincích vcelku šel ale vůbec jsem krom posledního týdne netrénovala se stopkou takže z ní jsem měla trochu respekt...
šla jsem na osu.. pak 30 .. 40... pak jsem zkusila 45 se stopkou a bylo to lehký.. tak jsem zase běžela zvednout základ na 50 =)...
na place pade lehký... tak jsem nahlásila 55.. taky lehký =) tak jsem chtěla jít šedesát.. ale kulíšek jakožto trenérka řekla že to bylo lehký a že musim jít 62,5.. i přes moje protesty nahlásila 62,5.. měla jsem trochu nervy protože jsem si říkala že to nemůžu dát..a že to je škoda.. že těch 60 bych třeba dala... ale nakonec docela v pohodě 62,5 platný =).. takže radost veliká s tim jsem nepočítala ani náhodou...

do mrtvolky se mi moc nechtělo.. takhle už jsem byla spokojená a věděla jsem že ty mrtvoly mi moc poslední dobou nešly..
tak v rozcvičovně
2x2/60 , 3/70 , 2/80 a 1x90.. vzhledem k tomu že mi to přišlo vcelku těžký a začla jsem bejt docela unavená tak jsem základ nezvedala a nechala ho na 95 Kg..
první pokus tedy 95 lehce.. chtěla jsem jít 105 ale kulich řvala že to bylo hrozně lehký že musim jít 110 .. i přes slabý protest to zapsala.. tak jsem se modlila abych to dala... a bylo to docela ok.. tak jsem si říkala že zkusíme 120 ale kulíšek rozhodl že 125 a odmítl se mnou o čemkoli diskutovat.. přestože jsem myslela že tohle nemůžu dát v žádnym případě tak to nakonec vyšlo a závody jsem absolvovala na 9 platných =)...

původně jsem si říkala že jestli dam součet 250 budu spokojená.. ale to se mi podařilo vcelku o dost překonat.. takže dřep 85 benč 62,5 a mrtvola 125 =).. (272,5 kg =))
tak nevim jestli se to někomu chtělo číst.. ale jestli jo tak díky všem za podporu.. mějte se hezky a ať se vám daří jak v trénincích tak případných závodech =)
Judson

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc peknej report, ta trenerka je teda drsna na tebe ) nebyla by fotka ?
gollenka

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:

tak trošičku drsná ale nakonec to bylo pro moje dobro.. na takový váhy bych si jinak netroufla.. =)
foto? =) mam jedno z vyhlášení =) jinak vyhlašovaly se sloučený kategorie takže já byla do 84 vyhlášená dohromady s do 72 =)
gollenka

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pro ty kdo mě neznají jsem ta úplně vpravo.. nakonec to bylo třetí místo =).. ale o umístění mi opravdu nešlo... jsem hlavně spokojená s výkonem a s váhama.. beztak třetí místo bylo vlastně i místo poslední =) což mi ale v konkurenci s kulichem a alenou krčmářovou vůbec nevadí =)... i když medailička potěšila =)
Judson

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

....ale ktera si ty ? )
gollenka

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
....ale ktera si ty ? )

v červenym tričku úplně v pravo.. první je kulíšek =)
kulíšek

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:

Trenérka byla ještě mírná! Lenička se příliš mnoho podceňuje... bylo to parádní!!!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gollenka - nebýt nejslabší Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: