Gumball 3000

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gumball 3000  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Gumball 3000
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Mel by se zavod ukoncit?
Ano
36%
 36%  [ 17 ]
Ne
21%
 21%  [ 10 ]
Nezajima me to
42%
 42%  [ 20 ]
Celkem hlasů : 47

Autor Zpráva
Bara

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdo by neměl majetek zneužívat a už vůbec si kupovat privilegia Celá soutěž je blbost,protože tam ani nejde o rychlost.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kouba the man

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
kouba sexy beast napsal:
Topděfka napsal:
kouba sexy beast napsal:
Poserte se:-)

copak,zavodil tam krejcir?

ne, jen jinej názor:-)

ze slov poserte se to neni tak uplne poznat :) .i nejakej puvod to ma,nebo jen v ramci rebelie?

Baví mě auta, rychlý auta, rychlý motorky, baví mě jezdit rychle, nechat se vozit rychle...
kouba the man

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Nikdo by neměl majetek zneužívat a už vůbec si kupovat privilegia Celá soutěž je blbost,protože tam ani nejde o rychlost.

O jaký privilegiea jde?
Bara

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba sexy beast napsal:
Bara napsal:

O jaký privilegiea jde?

O jakýkoliv Třeba jiné právo atd..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
AHOLA

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Baví mě auta, rychlý auta, rychlý motorky, baví mě jezdit rychle, nechat se vozit rychle...

Tak chod na ten autodrom.
Pachatelov trestnych cinov proti lud. dostojnosti tiez bavi znasilnovat, obtazovat, pohlavne zneuzivat a ....? Ma sa to snad tolerovat?
Koubo, dufam, ze coskoro intelektualne dospejes, lebo tie tvoje "nazory" su na urovni obecnej skoly . Uz nemas 12, tak mysli
EDIT: Pardon za tvrdsi ton, ale niekedy sa inak neda.

Naposledy upravil AHOLA dne so květen 05, 2007 1:35 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kouba the man

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
kouba sexy beast napsal:
Bara napsal:

O jaký privilegiea jde?

Mi to přijde, jak kdybys tvrdil že po zaplacení startovnýho si můžou jezdit rychle, můžou dělat výtržnosti a nebudou potrestaní, přitom to tak není, že. Smrt kohokoliv je smutná, ale když se to stane v rámci třeba tohoto Gumballu, je to okamžitě rozmáznutý...
kouba the man

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
citace:

Tak chod na ten autodrom.
Pachatelov trestnych cinov proti lud. dostojnosti tiez bavi znasilnovat, obtazovat, pohlavne zneuzivat a ....? Ma sa to snad tolerovat?
Koubo, dufam, ze coskoro intelektualne dospejes, lebo tie tvoje "nazory" su na urovni obecnej skoly . Uz nemas 12, tak mysli
EDIT: Pardon za tvrdsi ton, ale niekedy sa inak neda.

A říkám snad, že by jim měl někdo rychlou jízdu a jiný přestupky tolerovat? Né. Ať si je pozavíraj všechny co nejsou v rámci zákona, když na to mají prostředky. Ale nemají:-)
Bara

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba sexy beast napsal:
Bara napsal:
kouba sexy beast napsal:
Bara napsal:

O jaký privilegiea jde?

Mi to přijde, jak kdybys tvrdil že po zaplacení startovnýho si můžou jezdit rychle, můžou dělat výtržnosti a nebudou potrestaní, přitom to tak není, že. Smrt kohokoliv je smutná, ale když se to stane v rámci třeba tohoto Gumballu, je to okamžitě rozmáznutý...

Tak to taky je.Když máš přebytek peněz,tak zkus třeba někomu pomoct a ne vyhazovat za takový hovadiny.Prakticky nikdo z těch snobů neumí jezdit,ale mají jen silný káry.někdo to tam jede jen z relaxu a prestiže jako DH v růžovém RR Nejde ani o tu bouračku,ale spíš o snobskou nesmyslnou zábavu.
AHOLA

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
A říkám snad, že by jim měl někdo rychlou jízdu a jiný přestupky tolerovat? Né. Ať si je pozavíraj všechny co nejsou v rámci zákona, když na to mají prostředky. Ale nemají:-)

Da sa takto sutazit v medziach zakona, bez toho, aby si porusil co len jedno dopravne pravidlo?
kouba the man

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
kouba sexy beast napsal:
Bara napsal:
kouba sexy beast napsal:
Bara napsal:

O jaký privilegiea jde?

Tak to taky je.Když máš přebytek peněz,tak zkus třeba někomu pomoct a ne vyhazovat za takový hovadiny.Prakticky nikdo z těch snobů neumí jezdit,ale mají jen silný káry.někdo to tam jede jen z relaxu a prestiže jako DH v růžovém RR Nejde ani o tu bouračku,ale spíš o snobskou nesmyslnou zábavu.

Díváš se na to jinak, takže je to věc názoru. Že je to snobské, o tom není pochyb. Někdo si jezdí skromně povídat a cvičit s lidma z fóra, někdo se musí předvádět veřejně. Každého věc:-)
kouba the man

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
citace:

Da sa takto sutazit v medziach zakona, bez toho, aby si porusil co len jedno dopravne pravidlo?

Zákony porušuje kde kdo. Ale taky, ať je potrestán, ten kde kdo. Bez vyjímek, bez zaujatosti (je to správný tvar?).
AHOLA

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Zákony porušuje kde kdo. Ale taky, ať je potrestán, ten kde kdo. Bez vyjímek, bez zaujatosti

S tym suhlasim. Ale to by bol asi kazdy ucastnik tejto sutaze potrerstany, nie? Tak potom o com to je....
cha cha

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba sexy beast napsal:

Jel si s barou v tom jeho tanku ? ... já si musel v Chrudimi vyměnit plínky :)
Douglas

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten alibsmus toho pořadatele je na dělo (60km/hod a infarkt - tak jako tak je to přímo/nepřímo zaviněná dopravní nehoda...).
A Kouba je koukám důsledný demokrat .
IMHO ke zrušení toho závodu žádným moralizováním nedojde, spíš by měl vítězit zdravý rozum nad předpisy, je snad už z principu jasné, že když se pojede závod po kovenčních silnicích/dálnicích s vozy s takovou výkoností a takovým typem mladých lidí, že si to opůser a poušení všemožnch nařízení a ohrožení života koleduje.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Phenomenom

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyhle závody to je celková chyba systému....pač když v X státech nedokážou zabránit projetí když znají trasu buhví jak dlouho dopředu.V televizi říkali,že tomu typovi hrozí "až" rok vězení takže pokud toho týpka nebude tížit svědomí jakože pochybuje tak si může vesele jezdit dál....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gumball 3000 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: