|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo je v současnosti nejlepším trenérem profíků? |
| Miloš Šarčev |
|
59% |
[ 13 ] |
| Charles Glass |
|
13% |
[ 3 ] |
| Někdo jiný (Kdo?) |
|
27% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 22 |
|
| Autor |
Zpráva |
jouja

|
Zaslal: pá leden 20, 2006 12:29 pm Předmět: Guru - Sarčev or Glass? |
|
|
Na odpověď v anketě možná skoro nikdo z nás nezná objektivní odpověď, ale jsou tu tací, kteří alespoň nějaký zprostředkovaný názor snad mají (že Dane, Bucci apod.). Když jsem dával dohromady příspěvky k článku Tým Miloše Šarčeva ( http://www.ronnie.cz/c-2327-Tym-Milose-Sarceva.html ), tak jsem se nad tímto tématem zamýšlel a fakt bych chtěl vědět víc.
<b> Znáte nějaké současné trenéry profíků? Nebo se většina z nich spoléhá jen na sebe? A co v minulosti? Třeba Gironda, Mentzer? Znáte další?</b>
Naposledy upravil jouja dne pá leden 20, 2006 3:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jouja

|
Zaslal: pá leden 20, 2006 12:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: pá leden 20, 2006 12:36 pm Předmět: |
|
|
o treneroch profikov moc neviem, skor trenerov pre beznych nenasypanich ludi. Napr Bryan Hycock, Chad Waterbury, Eric Cressey, Christian Thibaudeau alebo Pavel Tsatsouline ... to su pre mna "esa" poslednej doby, co sa tyka bodybuildingu. _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá leden 20, 2006 1:14 pm Předmět: |
|
|
| saty napsal: | | o treneroch profikov moc neviem, skor trenerov pre beznych nenasypanich ludi . Napr Bryan Hycock, Chad Waterbury, Eric Cressey, Christian Thibaudeau alebo Pavel Tsatsouline ... to su pre mna "esa" poslednej doby, co sa tyka bodybuildingu. |
cože?
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: pá leden 20, 2006 1:23 pm Předmět: x |
|
|
xx _________________ Muscle athletics
Naposledy upravil Daniel-James dne čt leden 26, 2006 7:53 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jouja

|
Zaslal: pá leden 20, 2006 1:43 pm Předmět: |
|
|
Super díky za reakci. A co se říká o Weiderovi, jako o trenérovi?
Za Guntherem je Charles Glass
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: pá leden 20, 2006 1:53 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Daniel-James dne čt leden 26, 2006 7:54 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 20, 2006 1:54 pm Předmět: |
|
|
tohle téma mně moc nezajímá, ale ta fotka, ta je vynikající. kdes ji vzal???
|
|
| nahoru |
|
 |
jouja

|
Zaslal: pá leden 20, 2006 1:57 pm Předmět: |
|
|
Ten Nicholls - to je ten, jak to zkoušel na Mr. Olympia Masters, tedy Patrik?
Do jaké míry se angažoval Mentzer do přípravy Doriana?
Charles Glass ve formě
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: pá leden 20, 2006 2:04 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Daniel-James dne čt leden 26, 2006 7:54 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jouja

|
Zaslal: pá leden 20, 2006 2:09 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | Nene Chad Nicolls nema s Patrikem nic spolecneho. On nikdy nezavodil akorat je hodne dobrej chemik :-)
Mentzer se podle me neangazoval v priprave Doriana nijak. Sice Dorianum princip treninku vysel z Mentzerova, ale nezapomen, ze Dorian byl v Anglii a bratri Mentzerove byli v USA. Dorian akorat vylezl jednou do roka ze svoji diry v Birminghamu, vyhral Olympii a zase zalezl. Urcite se setkali a promluvili si, ale spolupraci bych si nedokazal predstavit. |
V každém případě média jeho návštěvu pěkně nafoukli, že si člověk skoro myslel, že spolu bydlí
Mike Mentzer
Díky Dane, úplně si uspokojil mou touhu po informacích - fakt mám radost, asi takovou:
|
|
| nahoru |
|
 |
jouja

|
Zaslal: pá leden 20, 2006 3:09 pm Předmět: Re: Guru - Sarčev or Glass? |
|
|
| jouja napsal: | Na odpověď v anketě možná skoro nikdo z nás nezná objektivní odpověď, ale jsou tu tací, kteří alespoň nějaký zprostředkovaný názor snad mají (že Dane, Bucci apod.). Když jsem dával dohromady příspěvky k článku Tým Miloše Šarčeva ( http://www.ronnie.cz/c-2327-Tym-Milose-Sarceva.html ), tak jsem se nad tímto tématem zamýšlel a fakt bych chtěl vědět víc.
<b> Znáte nějaké současné trenéry profíků? Nebo se většina z nich spoléhá jen na sebe? A co v minulosti? Třeba Gironda, Mentzer? Znáte další?</b> |
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: pá leden 20, 2006 3:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: po listopad 20, 2006 7:44 pm Předmět: |
|
|
KOMU BYSTE DALI PŘEDNOST -GLASS OR SARCEV
JÁ BYCH VOLIL ASI MILOSE
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|