Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2015 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peknej trenink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2015 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch sa stále hrbí, ty máš valkýrovský zjav, čo je paráda
Zlata

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2015 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
e-witch sa stále hrbí, ty máš valkýrovský zjav, čo je paráda

Moc děkuji Turakame... tvoje přirovnání mě hodně teď zahřálo u srdce

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Balista

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2015 7:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
ty máš valkýrovský zjav

Hulváte!

Podle mě je to spíš amazonka
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2015 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jste vedle!
Zlata

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2015 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jááááj chlapi jste boží fakt Děkuju :D Hodně jsem se zasmála

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2015 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ticho tam!
Zlata

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2015 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.7. Záda

ohohoo natěšenost na dnešní trenink, pokud jste si o mě někdy mysleli, že jsem hyperaktivní, nebo plna pozitivní energie :D tak musim smutně uznat, že v porovnání s mym dnešním sparingem jsem lenochod takové torpédo člověk neviděl co pauza mezi seriemi to hláška, neuvěřitelná energie, že jsem měla co dělat stíhat jeho tempo... přiznávám..jsem utahaná, to se ještě nikomu nepovedlo...a pokud jo tak je tomu opravdu velmi dlouho. btw po tom co zjisti mou vašen pro komixy udělal několik fan art obrázků mejch oblíbenců a musim říct, že opravdu hodně povedené..

Mrtvý tahy
10x 40kg
8x 50kg
8x 60kg
8x 65kg
6x 70kg
6x 75kg
5x 80kg
5x 80kg
5x 80kg

přítahy v předklonu "a´la Darkkiller" se stopkou na lavičce
20x 40kg (tohle byla magořina, nahecovanyy, v lifterně duněl Řezník)
15x 50kg
15x 55kg
12x 55kg

Superserie stahování horní kladky s jč adapterama / shyby s dopomocí
pořad dokola bez přestvky psycho
12x 55lbs + 5x
12x 70lbs + 5x
10x 70lbs + 5x
10x 55lbs + 5x

stahování horní kladky proplyma rukama
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs
shazovaná: 8x 70lbs + 10x 40lbs

přítahy spodni kladky jednoruč
10x 50lbs
10x 50lbs
10x 60lbs
10x 60lbs

a dneska je muj prvni den paleo stravy
nebo alespon snaha o paleo :D prosím kettlebelláci neukamenujte mě, ale rady přijímam :)

snidane: 4vejce, slaninka
svacina: kešu ořechy, 2jablka
oběd: 155g vepřový kýty na přírodno, brokolice, mrkev
svačina: ledový salát, kešu ořechy, sezamová semínka, olivový olej, 1vejce
večeře: 150g hovězí, mrkev dušená
2. veřeče: 155 vepřový kýty, brokolice[/i]

Zlata

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2015 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

11.7.ZÁŽITKOVEJ DEN + BENCHPRESS

hihi, znáte tu někdo Zbyňka Krejču? Takový milý chlapík co s Davidem Lupačem zvedá brutální váhy a málokdo by do něj řekl, že je pilot :D byl mi v predsoutěžní době velkym motivatorem, protože mi za vítězství slíbil let letadlem...hahah asi doufal, že na to zapomenu, ale včera byl u mě po 7 hodině ranní a že tedy vyrážíme. Vzlítávali jsme z Roudnice nad Labem, za naprosto nadherně klidnýho nebe, uaaaaaaa miluju to, a clovek by fakt nevěřil jak je to citlivý na řízení... známe všichni vtipy o blondýnách za volantem a co teprv blondyna za knyplem? no zážitek...vidět Terezín a Milešovku shora...naprossto hladké přistání a po dosedu, že se jde Zbynďa proletět ještě s místním akrobatickym letcem....to co on s nim delal za psí kusy neuvěřitelny...měla jsem husinu jen co jsem to pozorovala.... no...a pak se stalo něco co jsem nečekala....začli mi oblíkat padák....haha jo dobra sranda kluci, sluší mi co? pak mě vedli k tomu letadlu ("asi abych si ho prohlídla"), počkat co? proč v něm sedim? :D proč mi utahujou popruhy jan v F1? co? :D zaklapnul se kokpit.. proč se na mě pilot tak culí? A SAKRA! SAKRA JOOOOOOO!!! let střemhlav, lopingy, otočky o 360 stupnu horizontalně i vetikalně, let hlavou dolu ( TO MĚ BAVILO ZE VŠEHO NEJVIC!!) JAHAHA :D Ječela jsem...hodně...hysterickej zachvat smichu....pilot si mě vypnul ze sluchatek radši fuf...dobry..slibil, ze uz bude hodnej.... uz jsem se zkllidnila....zaludek taky.... o ou..zas ten jeho usměv.... a znova! :D fuf nevim kolik G bylo přetížení, nevěděla jsem už ani kde je nahore a kde dole..orientovala jsem se jen podle toho - ted je blbě a ted jsem v poho ale nadherny :D doporučuji všem zažít....hlavně to střemhlav a "nálety" jak ve filmu.... i ted co to pisu mam husinu jak blazen. hodně silnej zazitek.

no a po tomto hned na trenink nabita energií, uplně roozjařena.. a věděla jsem , že to bude masakr trenal že do toho vrazim všechno..uplně prázdná hlava bez myšlenky (jako kdyby tomu bylo někdy jinak )

Uzky Bench
10x osa
8x40kg
5x 50kg
3x 55kg
3x60kg
3x 65kg - nepocitala jsem kolik tam je
2x 70kg - tady uz mi to řekli
2x 75kg - PR !!!!!!! nechapala jsem, bylo to těžky, ale nic nebolelo
1x 75kg

co uděla změna techniky, mostění, tlačení do nohou a opravdu hluboký nádech.
psycho!!!!!

připomínky k technice vítám nejsem lifterka a tohle jsem zkoušela poprvé, tak budu jen ráda
Edit. Omluvte muj ananas na hlave :D :D

dotlaky ze špalku
5x 75kg
4x 75kg

protisměrné kladky
12x 20lbs
12x 30lbs
12x 30lbs
12x 30lbs

Arnoldova 21
7+7+7 20kg
7+7 20kg + 7 10kg
7+7 20kg + 7 10kg

no prostě ten trenink a celkově den hodnotim jako veleSLOTO

Zlata

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2015 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.7. Dřepy (nohy)

inu včerejší trenink byl ve znamení dřepů, víc asi netřeba dodávat :D + nějaké zbytkové cviky. Jo nemam žadnej plan, spis se ted zas trochu hledam co mě baví a ten den prostě jedu dle toho na co se těšim a na co mam chut.

10x osa
8x 40kg
6x 50kg
5x 55kg
4x 60kg
3x 65kg
3x 70kg
2x 75kg
2x 80kg
2x 80kg
2x 80kg
1x 85kg
dojezd 7x 50kg

hackeny
10x plošina + 50kg
10x plošina + 25kg
10x plošina
10x plošina

výpady v chůzi
24x + 7kg jč
24x + 7kg jč
24x
24x

rumuni s jč
12x 15kg
12x 17,5kg
12x 20kg
12x 22,5kg

superserie předkopy/zákopy
12x 75lbs / 12x 65lbss
12x 90lbs / 12x 80lbs
12x 90lbs / 12x 80lbs
12x 90lbs / 12x 80lbs
smrt už :D D: :D:D :D strasne to nešlo po tech dřepecha vypadech

Zlata

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2015 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.7. Benchpress

ráno klienti, lehky kardio, pak s dětma na Mimoně (všem vřele doporučuju chytala jsem větší záchvaty smíchu než dětské osazenstvo v kině ) no a pak makat pěkně doma, budou se bourat části dvou pater, předělávat koupelny i kuchyn i kus mého pokoje a sklep.- super :D takže tahat části sutí a ostatního materiálu, plus vykládka nového materiálu....už se blížila šestá hodina večerní a s tím i muj smluvený trénink s oooo převelikým absolutním mistrem světa, mocným a zářícím Davidem Lupačem a jeho bandou byla mi nevýslovná čest dnes trenovat pod jejich vedením a slovy, že ma předchozíí technika benche (a kompletně všeho) je s prominutím "totálně na pi**), takže dneska snaha o bench technikou dle IPF . no....bylo to neskutečně těžký se už jen do tý pozice dostat, natož v ní dejchat, a uplně natož něco zvednout

benchpress
10x osa
8x 40kg
7x 50kg
5x 55kg
3x 60kg
1x 65kg (bylo to moc, necejtila jsem se na to, kompletně nová technika pro mě a bylo fakt těžký se soustředit na 3158463123 věcí najednou )
2x 60kg
2x 60kg
2x 60kg
2x 60kg
3x 50kg
3x 50kg
3x 50kg
3x 50kg
3x 50kg
a do konce treninku uz jen pilovani techniky s 50kg.. zkusila jsem si i jaky to je s povely...a musim rict, že peklo :D ale ono to pujde. Nakonec jsem dostala i pochvalu, který si moc vážim...a pokud mě budou cepovat každé pondělí, tak věřim, že nějaky ten pokrok brzy udělam :))

Darkkiller

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2015 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře teď jedeš Zlatane! Konečně trochu silově a né to kardio s činkama jako dřív .
Zlata

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2015 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Dobře teď jedeš Zlatane! Konečně trochu silově a né to kardio s činkama jako dřív .

Oh yeah!

maxpoint97

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2015 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měli obsadit tebe, ona mi tam prostě nesedí

Zlata

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2015 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maxpoint97 napsal:
Měli obsadit tebe, ona mi tam prostě nesedí

aaaawwwww děkuju tohle zahřálo u srdce, Hahah řeklo už mi to vícero lidí, avšak stále věřím, že můj čas příjde. A jsem na ní zvědavá, jak mě zahraje :D třeba mile překvapí

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: