|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zlata

|
Zaslal: po září 07, 2015 12:06 pm Předmět: |
|
|
7.9. Natáčení videa v Eagle fitness
Dneska bylo taknějak celý tělo, protože jsem měěla tu čest být součástí natáčení videa s profíkama Daliborem Hájkem, Lukášem Osladilem, Vladkou Krásovou a dalšími skvelými sportovci jako třeba vícemistryně republiky v bikini fitness Verunkou Kabátovou, bodynka v přípravě na Olympii Kačenka (kterou rozhodně nepřehlédnete), Verča Šmardova, David Lupač, Ilja Mishin, Boris Orava, má láska Jakub Antalík a uvidíte i našeho zlatého synka :D hroznýho zlobra, v přípravě na juniorsky závody příští rok...mladičký 140kilový dvoumetrový Frankenstein  a mihne se tam i spousta dalších, určitě je na co se těšit!!
a večer juhuuu se konečně stěhujeme do nového bytečku :D takže druhá fáze do 5. patra stěhovačky _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zlata

|
Zaslal: út září 08, 2015 6:34 pm Předmět: |
|
|
8.9. stehovani + kardio
včera stěhování až do 2:30 do rána (Asi fakt z nas sousedi nebudou moc nadšení  )vstávačky brzy ráno a pokracování k uklidu a stěhování, ale spinkalo se mi v novém královsky...a kuchyn je uplně boží!  hihi takže dneska akorát 30 min kardio co jsem rychle stihla před prací....jsme unavená jak to kotě, a dneska zas domu okolo 2 a už na 6 budíček.... tenhle tejden bude ještě náročnější než všechny předchozí  ale já to dam. ale bolí mě celý tělo...totálně... a usínám v práci :D ve stoje zažívám mikrospánky...
btw zajimavá informace k mymu zdravotnímu stavu je, že mi doktor naměřil tlak 160/90 a 95 tepů v klidu --- asi bych vazne mela zkusit vic odpocivat, min stresovat a trochu vydechnout...ale...bohužel, na to neni cas. _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út září 08, 2015 6:41 pm Předmět: |
|
|
Teď tě píchá jinde, že? :-D _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út září 08, 2015 6:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út září 08, 2015 6:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 08, 2015 6:55 pm Předmět: |
|
|
Ja te chapu Zlato, jediny co muzu rict je to, ze jsi oproti me dost mlada a mlade telo snese hodne. Blby je ale to, ze si tohle vsechno bude pomatovat a bude se to v nem hromadit a postupne ,ani si toho mozna nevsimnes, zacne plakat cimdal vic a vic a pak ti nebude ani 30 a ty najednou zjistis, ze ses na tom hur nez 60 leta duchodkyne. Mluvi ze me zkusnost, protoze sam si roky pomalu ale jiste vedomne zatloukam hrebiky do rakve a posledni cca 2 roky se to vsechno pekne projevuje :)
Ale jak rikam, chapu te naprosto , takze to neber jako kazani a vesele si uzivej zivota, tak jak uznas za vhodne, vsak proc tu strasit do 100 let _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
|
|
to bys tu neměla psát tak veřejné, jsou tu lidé ktere to může bolet:)):-D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út září 08, 2015 7:15 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ja te chapu Zlato, jediny co muzu rict je to, ze jsi oproti me dost mlada a mlade telo snese hodne. Blby je ale to, ze si tohle vsechno bude pomatovat a bude se to v nem hromadit a postupne ,ani si toho mozna nevsimnes, zacne plakat cimdal vic a vic a pak ti nebude ani 30 a ty najednou zjistis, ze ses na tom hur nez 60 leta duchodkyne. Mluvi ze me zkusnost, protoze sam si roky pomalu ale jiste vedomne zatloukam hrebiky do rakve a posledni cca 2 roky se to vsechno pekne projevuje :)
Ale jak rikam, chapu te naprosto , takze to neber jako kazani a vesele si uzivej zivota, tak jak uznas za vhodne, vsak proc tu strasit do 100 let |
Kubí, já vím...uvědomuju si, že to jak vše přecházim a cvičim přes bolest svalů a šlach mě jednou dostane. Jen se to snažím moc si nepřipouštět...ale ten tlak musim řešit...přeci jen mam se sebou velký plány :) :D a chci vas tu strašit hodně dlouho. ALe věřim, že kdybych tak na 14 dni odjela nekam do lazni nebo do hor, tak se vratim uplně zdravoučka :) Musim vymyslet způsob jak nepracovat 15 hodin a přesto mít dost peněz dřív než nastoupim na vejšku a budu spokojena :D :)
edit...a vazne moc dekuju za starost. :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt září 10, 2015 9:38 pm Předmět: |
|
|
9.9, VOLNO
pritel sel na operaci, tak jsem mela trosku nervicky aa nebyla jsem schopna myslet na cokoli jinyho nez na to, aby byl v poradku.....ale v dobe nez sem si ho zas mohla vyzvednout z kliniky :D jsem dělala výpady po Smíchovskym nakupnim centru :D pohledy tech lidi k nezaplaceni...výpadovala jsem až k shopu s hrama... no a vecer byl ve znameni paření Mortal Kombatu
10.9. Nohy, zadek, kardio
hackeny
20x plosina cca 60kg
15x
15x
15x¨
15x
pauzy 30sekuund
výpady
30x
30x
30x
30x
Legpress
plošina cca 70kg
20x
20x
20x
20x
20x
20x
pauzy mezi seriemi 20sekund
hip thrust
20x 80lbs
20x 95lbs
20x 110lbs
20x 120lbs
20x 120lbs
kardio 15 min
v treninku jsme se hecoval se Šubrtíkem  peklicko dneska
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
H-nja
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so září 12, 2015 11:22 am Předmět: |
|
|
11.9. Záda + kardio
ranní výtahová fotka :D po předchozím legdayi :D ohohooo
Přítahy horní kladky na hrudník
12x 55lbs
12x 70lbs
12x 85lbs
10x 85lbs
10x 85lbs
10x 85lbs
15x 70lbs
Přítahy osy v předklonu podhmatem
12x 40kg
10x 50kg
10x 50kg
10x 50kg
10x 50kg
Veslování
12x 70lbs
12x 85lbs
12x 105lbs
12x 105lbs
12x 105lbs
20x 55lbs
kardio 20min schody _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|