Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Martin Pedain

PříspěvekZaslal: pá říjen 09, 2015 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Což se dalo čekat. Nutno říct, že jsi to načasovala výborně na EVLS. Nyní máš výbornou monžost vychutnat si plody svého těla.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá říjen 09, 2015 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jako tak máš na výběr dvě věci, buď se z toho poučit a zajistit, aby se to znova neopakovalo nebo na to kašlat, a nést následky, který by ti tady asi vůbec nikdo nepřál. "Lepší" když se to posralo teď a můžeš to relativně dobře napravit, než kdyby to časem skončilo mnohem hůř...Ale chápu, že tě to sere
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: pá říjen 09, 2015 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musim se srovnat :) děkuju moc...
nejdřív hlava, potom tělo... a budu zpatky.. zatim jsem ale rozhozena a nastvana sama na sebe. Davam si týden a dám se dokupy .... bože ja nechci přijít o svaly

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá říjen 09, 2015 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sama jsi to tady psala už pěkně dlouho. Přepracovanost, nedostatek odpočinku. Netuším, proč bys měla hubnout a proč bys měla ubírat na bílkovinách. Dej do pořádku běžný lidský život a bude to to, co ti chybí.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zlata

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2015 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi ano... prej bylo pro telo a pro srdce šok jak jsem po zavodech nabrala 20 kilo během měsíce a něco...že bych měla tu vahu zas srazit a nezatěžovat játra víc než je nutný, jelikož mi vyšly i zhoršený jaterní testy. Kvuli tomu ty bilkoviny a shazovani vahy.

Fuf už jsem se trochu zklidnila....vše nechala nějak plynout a začnu řešit svuj osobni život, presne jak rika Daymoon... diky moc..hold si musim nechtě připustit, že jsem jen člověk a smrtelník a neni mozny všechno zvládat na nejvyšší obrátky napořád.

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2015 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10.10. Ranní kardio

https://www.facebook.com/paz/videos/10153666437737744/

takže asi tak

20 min schody
víc jsem psychicky nevydržela....po směně bych mohla vyzkoušet druhej pokus

magion

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2015 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na přetrenování je určitě nejlepší si dát dvoufázový kardio... Neblázni, dej si aspoň měsíc úplnýho volna. Váha se děla v kuchyni, ne na rotopedu. Dej si do pořádku pracovní dobu, spánek a stravu. A vratíš se po nějakým záběhu silnější a hlavně zdravější. Vyžeň si ty bubáky z hlavy, že přijdeš o všechnu svalovinu, protože je to lež. A hlavně se pouč ze svých chyb do budoucna.
Zlata

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2015 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Na přetrenování je určitě nejlepší si dát dvoufázový kardio... Neblázni, dej si aspoň měsíc úplnýho volna. Váha se děla v kuchyni, ne na rotopedu. Dej si do pořádku pracovní dobu, spánek a stravu. A vratíš se po nějakým záběhu silnější a hlavně zdravější. Vyžeň si ty bubáky z hlavy, že přijdeš o všechnu svalovinu, protože je to lež. A hlavně se pouč ze svých chyb do budoucna.

...Asi ano.... máš pravdu

Zlata

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2015 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aspon teda mam cas najit cvik, který jsme jeli s Roellym na ta ramena.... doporučuju vyzkoušet je to pekelná záležitost

hezky na procítění..samotný cvik začíná 1:20

AHOLA

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2015 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapci maju pravdu Zlatka, treba vediet aj vypnut. Na svoj vek (tusim si nemala 20 tak davno) si neuveritelne aktivna na vsetky strany, malokto si tak naklada v tomto veku, obzvlast ked nemusi. Klobuk aj gate dole, ale treba pocuvat aj telo. Kratsia pauza ti z dlhodobeho hladiska nic nevezme, mozno naopak. Ludi z hry na dlhsi cas vyvedie z hry aj napr. borelioza. Stane sa. Niektore matky po porode aj tyzden nedrepuju velke vahy. To je zivot.
Na ten kratsi cas si najdi nejaku relaxacnu aktivitu, ktora aspon na chvilu odputa tvoju myself od intenzivneho treningu, kardiologovia vraj odporucaju fotenie a zverejnovanie aktov. To len taky typ
Zlata

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19.10. prsa/biceps

Nojo Harleen alias Poník je zpatky přetim jsem trenovat parkrat byla, lhat nebudu, ale stalo to za nic tak jsem to raději nezapisovala. Spíš jsme se věnovali s přítelem jeden druhýmu, byla jsem v kině ani nevim po kolika měsících :D Marťana vřele doporučuju...pauza i od diety....což se mi vymstilo a 4 dny jsem jen zvracela a palila mě žáha a to jsem nejedla ani vyloženě prasárny, tak naopak spíš pustík a pohoda.... ua...a "formičku" mužete vidět.... odpočatá, spokojená, zamilovaná....za měsíc odlet do Egypta za Big Ramym :D :D ne sranda..nejspis :D každopádně i v práci jsem zvolila volnější tempo a zdraví a muj osobní život je mi ted na 1. místě, všechno ostatní at se staví na hlavu :)

dneska vybornej trenink

benche
15x osa
12x 40kg
10x 50kg
8x 50kg
6x 60kg!! PR 6x? mega moc sily :D :D
5x 60kg

tlaky na šikmy s jč
12x 12,5kg
12x 15kg
12x 17,5kg
12x 20kg

protisměrky
12x 30lbs
12x 30lbs
12x 30lbs
12x 30lbs
12x 30lbs

kladiva
kazdou rukou zvlast
10x 12,5kg
10x 12,5kg
10x 12,5kg
10x 12,5kg

scottowka
20x 15kg
10x 30kg!! PR Kuba to tam měl naložené a jel s tím :D tak jsem ho chtěla trošku hecnout, aby si přidal :D
10x 30kg hrozny hell :D :D :D strasne to pálilo, ale ten jeho pohled :D musela jsem, zatnout zuby a odjet to :D
10x 25kg šilenost
20x 15kg

20min kardio

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:

scottowka
To je ten cvik podle Eugena von Scottowa? :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zlata

PříspěvekZaslal: čt říjen 22, 2015 12:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

22.10. Legday

nejak se mi zase nedari spat, takže uz od převčera jsem vzhuru ale pozdni trenink stal za to :)))
a dostala jsem novy leginkyyyyyyyyyyyy

predkopy
15x 120lbs
12x 135lbs
12x 135lbs
12x 135lbs

hackeny
12x plosia + 20kg
12x plosina + 30kg
12x plošina + 40kg
10x plošina + 40kg
fuf drahý mě nahecoval pěkně

legpresss
20x plosina +75kg
18x plosina + 100kg
18x plošina + 100kg
15x plošina + 100kg

výpady vzad na mp
superserie - stridani nohou/kazda noha zvlast
20x 20kg / 10x 20kg
20x 30kg / 10x 30kg
20x 30kg / 10x 30kg
20x 50kg fuj fuj bylahloupost bastit burakovy maslo pred treninkem

zákopy
12x 110lbs
12x 110lbs
12x 110lbs
12x 110lbs

superserie vypony na lytka v sede/abdukce
15x 25kg / 15x 160lbs
15x 25kg / 15x 160lbs
15x 25kg / 15x 160lbs
15x 25kg / 15x 160lbs

15min kardio

super intenzivni rychlej trenink, hodne srandy, hecovacky.ale pozde vecer tak to bylo trochu unaveny :))

Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt říjen 22, 2015 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty leginy jsou skvělý

já už jen čekám na den, kdy LM začne dělat i pánský provedení !
Zlata

PříspěvekZaslal: čt říjen 22, 2015 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
ty leginy jsou skvělý

já už jen čekám na den, kdy LM začne dělat i pánský provedení !

jukni na labellamafiaworldwide :D na instagram a jsou tam i pansky modely a mocko dekuji za pochvaleni

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: