FR. tlak hlavou dolu
10x 25kg
8x 25kg
8x 25kg
8x 25kg
miluju ten cvik
stah. kladky ve stoje na uzko
10x 80lbs
10x 80lbs
10x 80lbs
10x 80lbs
edit.: :D strasne me rozesmal a potěšil absolutní mistr čr v liftu tedka ze soboty :D "Zlato tvl v tech novejch džínách máš strašně obrovskou prdel..." ah.. děkuji
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
super ! Jen dotaz.. Co jsou ty Winklaarovy tlaky v sedě s jč ? Dííkys
jakoby nejak tak, ale ne uplne :D sakra nemuzu to najit :D až (jestli vubec) vyjde na youtube naše společný videjko s Roellym, tak to tam uvidite :D
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
dneska přijdu do Eaglu a na sedačkách sedí vysmátý Kevin Levrone bomba..jdu se převlíknout a že si pujdu k nim na chvilku sednout, protože taková legenda se nepoštěstí každý den...jen co jsem vylezla ze šatny tak hned otázka v jaky kategorii závodím :D a už to bylo :D hned instagram a fotky a že je super, že konečně někdo s kym si pokecá anglicky, že přijel do čr a jeho asistent se někam zašil :D tak jsem prozatimním osobním asistentem a tlumočníkem já :D vcelku zodpovedná práce, která se mi zpočátku zdála jako obrovská čest (a ona taky je!!!!)
no pul hodinový rozhovor a já musela jít cvičit :D strasně nastartovaná, namotivovaná a neskutečně pozitivně naladěná
Stah. horní kladky na hrudník
12x 70lbs
10x 85lbs
10x 100lbs
8y 115lbs !!!!!
8x 115lbs !!!!!!!!!!!!!!
wooooooohooooooooooooooooooo
Že cvičíš s váhama většíma než já (což není až takový problém, ale je to demotivující) V rámci uchování si nějaké cti Ti budu interně říkat Zlatan
Achjo se mnou se to.fakt potahne cely zivot :D na zakladce jsem byla Zlatan protoze me vic bral airsoft nez nakupy hadriku, na stredni zas kvuli boxu a klucicimu stylu oblekani a ted kvuli vaham :D vlastne me to asi tesi dekuju
Vecer klikovana na seminari Kevina Levrona (68) kliku haha s mejma 80kily docela fuska to ufunet :D ale sranda byla. Darkkiller podporoval tak neslo abych to nedala :D takze vyhra podepsany protein samotnou legendou ;)
Asi bude dost fotek a videi a legrace a takvubec
EDIT..EDIT...EEEDDDIIIIITTTT .. MUSIM RICT, ze.celou dobu se tam o me az s Drejprovskou peci staral Maxpoint :D asi nejvyssi clovek na svete..nejsem zvykla ze bych na nekoho koukala v zaklonu...hihi (uz jsi spokojeny? :D ).. obrovske a prevelike diky :)) za mile setkanii
Naposledy upravil Zlata dne pá březen 04, 2016 9:03 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru