Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlata

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2016 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.3 Hamstringy/kardio

aktualni vaha: 82kg a konec objemu, od zitra to sekam

zakopy, kazda noha zvlast
12x 50lbs
12x 50lbs
12x 50lbs
12x 50lbs

spolecne
10x 110lbs
10x 110lbs
10x 110lbs

goodmorningy na stroji
20x 25kg
15x 50kg
12x 75kg
10x 75kg
12x 50kg
12x 25kg

hamy na hyperextenzi
15x
15x
15x
15x

přítahy míče patama k hyzdim
15x
15x
15x

kardio 30min

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
wondra

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2016 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bože ty jsi krutá :D 82kg, panebože ta holka dala lepší objem než kdy já, trapas :D
Zlata

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2016 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
bože ty jsi krutá :D 82kg, panebože ta holka dala lepší objem než kdy já, trapas :D

mam mega motivaci nechci se na EVLs mezi tema kraskama a TOPkama ztratit ... maj přede mnou náskok několika let, o to přínější ted na sebe musim bejt

a hihi,, mocko dekuji poradím ti....dávej Pribináky na tom stavim objem ja

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2016 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.3. Ramena, triceps

bohužel trenink musel být rozfázovaný do dvou částí, ráno a v poledne, jelikož časově to prostě nešlo spojit

Winklaarovky s jč
12x 7kg
10x 7kg
10x 7kg
10x 7kg

klasické tlaky v sedě s jč
15x 9kg
10x 12,5kg
10x 15kg
8x 17,5kg
6x 20kg
6x 20kg
6x 20kg
poslední serie byla těžce vybrečená, ve fitku sama tak neměl kdo pomoct, ale dala jsem to poslední opáčko technikou jak po obrně, ale dala

superserie upažování/ předpažení s kotoučem
10x 7kg / 10x 10kg
10x 7kg / 10x 10kg
10x 7kg / 10x 10kg
10x 7kg / 10x 10kg
pálilo neskutečně

druhá část treninku asi za 2,5hodiny

francouzsky tlak v leže s osou
12x 20kg
12x 20kg
8x 25kg
8x 25kg
krasne pomalu, procítěně

francouzky tlak v sedě s jednoručkou za hlavou, kazda ruka zvlast
12x 7kg
12x 8kg
12x 8kg
12x 8kg

kick back
10x 8kg
12x 7kg
15x 6kg
18x 5kg
do shoření, podržení v kontrakci

superserie stahování kladky/uzke kliky
12x 70lbs / 10x
12x 80lbs / 10x
10x 90lbs / 10x
10x 90lbs / 10x

schody 15min.
jídlo si začinam zas pomalu hlídat, Pribinaky davam ze sveho dosahu

denne tedka spořádám:
4vejce
400g masa
200g pohanky/rejže
600g-800g zeleniny
40g ořechů
2jablka

Zlata

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2016 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8.3. Záda

dneska uplně ukrutná únava, ze začátku se mi nechtělo vubec nic, jen zustat celej den v posteli, zrušit lidi , práci a prospat celej den...ale.... to bych to nebyla já po snídani zas energie jak králík Duracell a jede se na mrtvolkyyy juhuuu

mrtvé tahy
8x 50kg
8x 70kg
8x 70kg
8x 70kg
8x 70kg
8x 70kg
8x 70kg

shyby s dopomocí
10x
10x
10x
10x

stah. kladky jč adaptéry
12x 70lbs
10x 85lbs
10x 85lbs
10x 85lbs
10x 85lbs

přítahy jč v předklonu
10x 27,5kg
10x 27,5kg
10x 27,5kg
10x 27,5kg

pullover s provazy v předklonu
10x 80lbs
10x 90lbs
10x 100lbs
10x 100lbs

koneeec, měla jsem na dnešní trenink opět mé věrné rusko kavkazské sparingy pozitivní nálada, hodně smíchu a podpory nechybělo jako vždycky

Zlata

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2016 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.3. Valetudo

Dneska totalni zmena... po 6ti letech se mi ozval muj prvni trener, jestli bych se nesla potahat a trochu pobit :D
No...a ja rekla jo :D byla jsem trochu nervozni..preci jen je to dlouha doba co jsem nemela chranice na zuby na sobe :D ale po prvnich ranach a prvnim kole jsem byla zpatky ve svym zivlu takova euforie a endorfiny...uzasny. treneruv 130ti kilovy kamarad me tezce podcenoval :D preci jen jsem ho alespon dvakrat porazila rychlou pakou na ruku a gilotinkou....:D ale proti trenerovi jsem byla bez sance :D vodil me jak kocka kotata tak snad si priste nic neutrhnu

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2016 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Najmu si te jako bodyguardku
speedy

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2016 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Valetudo :O To som nepocul uz veky. Gilotinu 130kg chlapikovi? Hmmm.. pri pakach na ruku bol asi v siedmom nebi
Ja by som tiez dal mensi sparring v tomto... akurat ze... som asi momentalne nizsia vahovka ako Zlata by som to nemohol flakat ako to 130kg hebedo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2016 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

speedy napsal:
Valetudo :O To som nepocul uz veky. Gilotinu 130kg chlapikovi? Hmmm.. pri pakach na ruku bol asi v siedmom nebi
Ja by som tiez dal mensi sparring v tomto... akurat ze... som asi momentalne nizsia vahovka ako Zlata by som to nemohol flakat ako to 130kg hebedo.

Bylo to kouzelny :D vyhoda byla jeho "klouzavost" potem tak nebylo tak tezke se mu vysmeknout. Ale jakmile me zavalil..koncila jsem s dechem :D
Jojo nacviky technik byly predevsim vychazejici z vitezne polohy a tesnym kontaktem se souperem :D doporucila bych to vsem osamelym zenam :D

Makuška

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2016 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drahoušku tebe bych občas potřebovala vedle sebe.....takový ten moment, kdy se mě snaží sbalit chlap, který "hrozně obdivuje tancování u tyče", chtěl by to někdy vidět naživo a nečumí mi přitom výš než na krk, když to říká.

A lup v ten moment "Tohle je děsně hodná holka Zlatka - seznamte se."

Ty jsi prostě neskutečná.
Zlata

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2016 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Drahoušku tebe bych občas potřebovala vedle sebe.....takový ten moment, kdy se mě snaží sbalit chlap, který "hrozně obdivuje tancování u tyče", chtěl by to někdy vidět naživo a nečumí mi přitom výš než na krk, když to říká.

Vzdy k sluzbam az budes mit vystoupeni tak dej vedet a ja prijedu :* hihi

Makuška

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2016 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jééééé děkujiiiiii. Ty jsi fakt prostě zlatíčko.
wondra

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2016 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:

sorry za blbou poznámku, ale jestli ti to vadí tak tancuj v roláku a ven choď taky tak aby ti nebyly vidět prsa a tím pádem nebudou jeho oči ve tvém výstřihu :) ono je tohle vždycky strašně zvláštní. Ženské na jednu stranu nadávají že je chlapi očumují ale přitom se oblékají tak aby to ty chlapy lákalo. Paradox prostě. A omlouvám se za spam Zlatuško
Hulkie

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2016 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondro, abych se ubránil nařčení z toho, že Makušku stalkuju, musel jsem si zavřít prsty do zásuvky
protože plazit se polonahá po tyči a udivovat se muži, kteří takhle po pár pivech zareagují...
to je prostě škandál:))))
Makuško, krom toho z fotek v profilu jsem neviděl nic pod krkem, na co by se dalo koukat
Makuška

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2016 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wondro ty to nechápeš...mě nevadí, když se mě chlap pokouší sbalit. Mě vadí, když se o to pokouší naprosto bez úrovně a je na něm viditelný, že jediný co ho zajímá je, co mám pod kalhotkama.
Nesnáším průhledný a naprosto čitelný týpky, kteří si hrají na něco, co nejsou a snaží se svoje pravé úmysly maskovat. To už na mě větší dojem udělá borec, který se to maskovat vůbec nepokouší a je upřímnej. Ale tohleto trapný schovávání za sladký kecy typu "to je tak strašně úžasný, jak sportuješ" a v hlavě už mu běží jak mě svlíká, mě skutečně se*e. Lhát a předstírat vyšší zájem se musí umět a bohužel....většina chlapů to neumí.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: