tak, viac asi sklames seba aj lesley ked nebudes moct uz nikdy cvicit, kludne si daj pauzu. Svalova pamat funguje, tak holt budes sutazit neskor. Chapem tu mentalitu, ale takto si mozes zdravie nadobro pokazit, a potom pa pa cvicenie
uz mi nevyšlo jaro : ( a posledni rok jsem juniorka. Nechci zklamat Lesley....nechci zklamat sebe... Hrozně mě to straší v hlavě.
Zlati abys nebyla s tímhle vším poslední rok mezi živýma. Neblázni micino. Jsi mladý kotě....všechno před sebou. Nechtěj to mít za sebou......čekám na dokončení proměny v Kentaura.
_________________ Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
Ono to tělo asi nebude přetíženo cvičením, ale tím, co v těch dvaceti hodinách před a dvaceti hodinách potom... Zamysli se, co dělat nemusíš. Co tě žene takhle blbnout? Jsi snad Amy Winehouse?
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Ono to tělo asi nebude přetíženo cvičením, ale tím, co v těch dvaceti hodinách před a dvaceti hodinách potom... Zamysli se, co dělat nemusíš. Co tě žene takhle blbnout? Jsi snad Amy Winehouse?
máš pravdu. když prostě chci za ten den stihnout pomoct a venovat se tolika lidem, vyhovět prosbám klientu, rodiny, plus domácnost ... do toho nervy z osobního života a taknějak guláš ze všeho... ale už to krotim, už fakt sama na sobe cejtim, že to musim začit řešit. a nedělat že to nevidim a ze to neexistuje :) fffuuuu uvidim co mi řeknou zitra... kazdopadne..silene moc dekuju. hrozne mi ta podpora pomaha na psychiku.
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Dievča drž sa, fandíme ti, ale uvedom sa, neskáč, len podľa prianí druhých, nastav si normálny režim, dostaň sa do zvládnuteľnej rutiny, veď ani príprava nemôže byť bohvieaká, keď nie je oddych a telo je v strse, to potom ani nemá zmyseľ hrotiť, si zober príklad z iných, ktorí všetky postranné aktivity v príprave úplne minimalizujú a oddychujú, plus nenič si telo sračkami.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ten kortizol je pěkně vypálený vysoko :-O
To že jsi přetížena kontinuálně už několik let snad asi není moc good. Celou dobu ve tvých zápiscích jsou neustále zmínky o únavě, stresu atd. Musíš se začít mít opravdu ráda, ne jen to co vytvářís. To souvisí i s osobním životem. Miluj sebe a pak až ostatni. Až je člověk v srážkách, nikdo krom nejbližší rodiny za tebe ruku do ohně nedá. Ale mluvit o tom samozřejmě dokáže spousta lidí.
Já jedu asi tak Destinové tréninky oproti tobě a odpálil jsem se za dva měsíce intenzivního cvičení se špatnou regeneraci (18hodim zaprah, málo jídla, stres v osobním životě) "naštěstí" to odnesly jen úpony v loktech, ale už je to chronické. A co teprve následky v tvém měřítku?
Jsi šikovná, mas výjimečne objemy a pěknou stavbu. I ve 25 to tam bude a neuteče to. Jedna soutěž nic neznamená
Btw. Zlati mě tak napadlo....já tomu teda vůbec nerozumím, ale psala jsi, že nechceš zklamat ani sebe ani Lesley....v přetrénování přece nemůžeš ale udělat formu a výsledek na soutěži stejný, jako když budeš v perfektní kondici a zdravotní, psychické i fyzické rovnováze - to mi netvrď.
_________________ Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
Dala jsem si pauzu, odpočívala, začla chodit na masáže, dala si normální jídlo, přestala řešit blbosti, pustila ze svýho života lidi co mi více síly brali než dávali a začla se soustředit na to důležité (uvidime jak dlouho mi cista mysl vydrží :D ale přeji si abych si tento stav již udržela) a najednou to jde. Dala jsem slib pro mě velice důležité osobě, že budu spat minimalne 7 hodin a daří se mi tento slib držet :))) a cítím se mnohem lépe i váha jde konecne pomalu dolu :) a brzy zjistim i vysledky krve. Treninky si uzpusobuji dle sebe, mozna je to spatne, ale me se takto trenuje nejlip....i pro ten pocit.
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
francouzsky tlak hlavou dolu v kombinaci s tlaky na uzko
10x 20kg
10x 20kg
10x 20kg
10x 20kg
extremne pomalicku
bicepsove zdvihy ve stoje , drzeni v kontrakci
12x 7kg
12x 7kg
12x 7kg
stahovani kladky s lanem
12x 40kg
12x 40kg
12x 40kg
kladiva
10x 10kg
10x 10kg
10x 10kg
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru