|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zlata

|
Zaslal: čt leden 15, 2015 4:10 pm Předmět: |
|
|
15.1. Rychlo záda
puvodně jsem si dneska chtěla odjet nohy, ale po tom co mi smutný Kuba Šubrt napsal, že mu odpadl sparing na záda :D tak jsem neměla to srdce, ho v tom nechat. Byl to rychlý, tvrdý a výživný trénink! :D
Po zahřátí, dynamickym strečinku a nahecování se jsme se odebrali do doupěte powerlifterny v Eaglu :D daleko od rytmického popíku směrem k řevu a dunění Rammsteinů
Mrtvý tah
15x 40kg
10x 50kg
12x 60kg
12x 60kg
11x 60kg
pohrání si s technikou, jela jsem dle Kuby, spouštět v co nejpomalejším tempu a dynamicky, ale technicky pořádně nahoru. Bavilo mě to :D šíleně :D úchop držel skálopevně :D malá váha, ale stačila.
Shyby s dopomocí
11x
10x
8x
8x
vždy dolu co nejpomaleji
Stahování horní kladky podhmatem užším úchopem zády k závaží
výborný! procítila jsem spodní část latů jako blázen! nikdy bych neřekla že až takový vliv má to jestli si člověk sedne čelem či zády k cihličkám :)
15x 50lbs nějaké moc lehoučké
12x 64lbs dole s kontrakcí
12x 64lbs
10x 80lbs !  uuuááááááá výborný!
Veslo
15x 35kg
12x 35kg
12x 35kg
13x 40kg
"Pullover" na horní kladce (stahování horní kladky nataženýma rukama)
15x 40lbs
15x 60lbs
12x 70lbs
12x 80lbs
plus zatínání zádového svalstva při pozingu :) super :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 15, 2015 5:06 pm Předmět: |
|
|
Proc proboha pomalu dolu???? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt leden 15, 2015 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Proc proboha pomalu dolu???? |
myslíš jako u všech cviků či u něčeho konkrétně? _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 15, 2015 5:34 pm Předmět: |
|
|
omlouvam se
u mrtvoly
drzim se doporuceni, ze nahoru jako raketa a idealne pak "pustit" _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt leden 15, 2015 5:36 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | omlouvam se
u mrtvoly
drzim se doporuceni, ze nahoru jako raketa a idealne pak "pustit" |
mě se líbí jak to tahá :D a už jsem tak zblblá za všeho "brzdi to dolu" nebo "pomalu spouštěj" :D že už jsem to aplikovala i na mrtvoly...ale příště zkusím :) děkuju :D to tu budou mít ze mě radost :D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá leden 16, 2015 4:24 pm Předmět: |
|
|
16.1. Nohy
Předkopy
15x 60lbs
15x 60lbs
12x 90lbs
12x 90lbs
12x 90lbs
8x 135lbs
8x 135lbs
8x 135lbs
nakrvenost, krátké pauzy, každé 5. opáčko s podržením v kontrakci
Zákopy v leže
15x 60lbs
15x 60lbs
12x 75lbs
12x 75lbs
12x 75lbs
8x 90lbs
8x 90lbs
8x 90lbs
Dřepy na Hackenu
široké celé
15x konstrukce
15x konstrukce
dolní rozsah
10x konstrukce + 10kg
10x konstrukce + 10kg
10x konstrukce + 10kg
úzké celé
15x konstrukce
15x konstrukce
10x + 10kg
10x + 10kg
šíleně tahaly gluteáčky!! :D :D
Legpress
15x
8x klasická rychlost, 3x extrémně pomalu nahoru i dolu celý pohym 10s, 5x maximální rychlost !
Donkey kicks
30x
30x
30x
40minut fat burn program incline na pásu.... _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá leden 16, 2015 6:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá leden 16, 2015 6:30 pm Předmět: |
|
|
Holka, tobe to sekne! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 16, 2015 7:57 pm Předmět: |
|
|
Paráda to je. Konečně se někdo z fóra dokázal prosadit u filmu :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: so leden 17, 2015 10:50 am Předmět: |
|
|
Suprový
ale škoda, že jste nejeli nohy, to by byla lepší podívaná _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so leden 17, 2015 10:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 17, 2015 11:19 am Předmět: |
|
|
dekujeme soudruzce Zlatce za stranicky zavazek a tesime se na pristi video, kde holky pojedou nozky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|