Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlata

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2015 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26.2. záda, ramena, kardio
bože, furt je mi blbě, furt jsem unavená, smrkám, kašlu už je to strašně dlouhýýýýýýýýýýýýýýýýýý nééééééééééééééééééééé, tak mi to nedalo, sjela se pseoudoefkem z Modafenu a šla na to. už se nemužu dýl flákat, mám 66kg, bojim se že mi utekla všechna hmota grrrrrrrrr!! už to musim nahnat ase! :D vzchop se Zlato! :D nasaď úsměv a věř, že vše bude zas v poho, času máš snad pořád dost to dohnat! :D

TRX na protažení, přítahy, téměř vodorovně se zemí, nohy na bedně
20x
15x
15x
15x
15x
s podržením

Shyby s dopomocí na široko
11x
10x
9x
8x
7x
6x
5x

Stahování horní kladky proplýma rukama
20x 40lbs
15x 50lbs
12x 70lbs
9x 90lbs
6x 90lbs, 8x 70lbs, 10x 50lbs
6x 90lbs, 8x 70lbs, 10x 50lbs

Přítahy osy v předklonu podhmatem
20x osa
10x 40kg
10x 40kg
10x 40kg
10x 40kg

Přítahy spodní kladky v předklonu jednoruč
16x 30lbs
13x 40lbs
12x 50lbs
10x 50lbs
8x 50lbs

Upažování v úklonu s jč
15x 4kg
13x 5kg
11x 6kg
11x 6kg
11x 6kg

Upažování ve stoje
7x 7kg
10x 6kg
11x 5kg
12x 5kg

Tlaky v sedě na MP před hlavu
8x
8x
7x pomaličku spouštět, rychleji nahoru
6x pomaličku spouštět i pomaličku nahoru :D :D :D ztěžklo to

20 minut kardio

šílený, uplně piškotí váhy spocená jsem byla, bolavá...at už jsem zdravá prosíííííííííííím.. divný že i lidi se mě ptaj co se mnou je, že je nebavim a nedělam šaškoviny...to už je hodně divný. ALe ja se vrátim!!!! Ještě víc hyper než kdy dřív, slibuji.

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2015 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejsi lifter,tak kasli na vahy
svaly ti za tyden neutecou!
radsi si dej na cas a napred se dnej poradne do hromady,pak muzes jezdit zase svoje silene treningy "ala Draper"
a na novou hyper Harleen se tesime
Zlata

PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2015 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27.2. Kardio, Box, Ramena

Noo poslední dny pro mě nebyly vubec lehké co se psychiky týče....ale o to víc pak člověk zjistí kdo při něm stojí a donutí ho se smát ikdyž se mu fakt smát nechce :D :) velké díky patří mojí TOP boxerský čičině Týnuši že mi nedovolí uhnout z vytyčenýho cíle, morálně mě drží, objímá a nechá mě hajat na jejím bříšku, když mam nizky sachry hihihi takže už mi dieta vubec nevadí nu a dneska jsem musela vypadat žalostně :D po nemoci, nevyspalá, bolavá, tak mě vyhecovala na brutální šílenost :D :D

60minut kardio, incline pás lvl 7-9, rychlost 5-6,5km/h
v pulce kardia mi začlo šibat :D zachvaty smíchu, blbnutí na pásu, pohopkávání ....pecka, samozřejmě, že mě v tom nenechala samotnou

pak jsme si uvazaly bandáže, odebraly se do fighterny a začlo to
"Přední..přední..hák, přední..zadní..přední..hák, !!Zvedáky Zlatane zaber!!!" "Pojd direkty!!!! " pak šílenostní komba :D kopy....mam natekly holeně jako blázínek :D šílený ..kdyby nas někdo poslouchal, tak se vsadim, že už nas vezou pánové ve sverací kazajce :D
pak ležely takový velký lapy na zemi, tak ji zasednout obkročmo a rubat do absolutního vyčerpání...
sparingovka na lapách...
kliky s tlesknutím
celou hodinu...
na závěr co největší bomby do pytle,do totálního vyštavení...direkty, haky, zvedaky, low kicky, round kicky, push kicky, kolena, lokty, back fisty, do toho uhybny dackingy....fuf (všechna ma potlačovaná agrese dostala volny pruběh bože to je pocit :D )

tak jo....napít, vydýchat a jde se dolu do gymu :D

Předpažování s lany na spodní kladce
12x 30lbs
12x 30lbs
12x 30lbs
10x 40lbs

Upažování v úklonu s jč
13x 5kg
12x 5g
11x 7kg
10x 7kg
8x 7kg + 6x 5kg
8x 7kg + 6x 5kg
nateklý a bolavý od uderu :D :D ale pojdmeee nejsme slečinky

Přítahy spodní kladky k bradě
15x 40lbs
13x 50lbs
13x 60lbs
10x 70lbs
10x 70lbs

Zadni delty na kladkach
12x 20lbs
12x20lbs
10x 30lbs
10x 30lbs

Shyby na multipressu s nohama na lavici nadhmat
15x
13x

konečná :D

týýýý jo....bomba trenink, přesně tohle jsem potřebovala, dostat to ze sebe všechno :) Výborná sparingačka s neskutečným morálem a citem pro disciplínu, nenechala mě vydechnout dlouho musim řict že ona hnala dnešní trenink :D a utahala mě... to se snad ještě nikomu nepovedlo :D ten box mě rozbil...uplně to zas rozvířilo starou vášeň...no zážitek.
Odřený lokty, modřiny, podlitinky na kloubech, odřený kolena..super..stalo to za to! zítra snad zas..ještě před prací a pak dvě 12ctky směny za sebou :D tak at jsem jak beránek :) tenhle trenal mi sedl dneska.

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DolceGusto

PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2015 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty si driv boxovala? ..to bys mohla dat casem sparring s kulichem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2015 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DolceGusto napsal:

brácha dřív boxoval tak jsme se řezali od mala (od myho mala...bratr je o 9 let starší :D ), pak v 15ti letech thaibox, vale tudo...a v 17ti klasický box pod vedením Davida Housara....od tý doby zas jen blbnutí s bráchou a vyuka zakladu dorostencu v práci :) jinak vubec....až dneska s kotětem :D takže si nemyslim, že bych se mohla Kulíškovi rovnat

Zlata

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2015 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.2. Nohy, Zadek
rychlo trenink :D není nad to vstávat ukrutně brzy a jít si odemknout gym privátně brzy
za 40minut jsem si ty nohy tak dorazila i bez těžkých vah, ale za to ve velký intenzitě téměř bez pauz :) jen k přesunu na další cvik :)

pohrávání si s rychlostí pohybu, zatnutím, podržením :)

Předkopy
15x 75lbs
13x 90lbs
11x 120lbs
10x 120lbs
9x 130lbs
20x 60lbs - pumpovačka

Bulharský dřep
co nejhlouběji, procítění do gluteů
13x
13x
13x
13x
13x

Donkey kicks
30x
25x
25x
20x
15x
10x

výsklus na incline páse :)

Jsem hrozně rozbitá po včerejšku

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2015 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DolceGusto napsal:
A ty bys to pak natáčel a prodával, co? :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
DolceGusto

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2015 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chytry chlapec
Zlata

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2015 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
DolceGusto napsal:
A ty bys to pak natáčel a prodával, co? :-)

Myslíš jako nějaký zápas bez plavek v oleji?

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2015 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Že to není špatný nápad?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2015 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kupuju!
Zlata

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1.3. Kardio, box
dneska mělo být volno, ale nemohla jsem spat, tak jsem se zase sebrala brzy rano a před další 12ti hodinovou směnou jsem se rozhodla, že se trochu proberu :)

20minut pás :
incline 3
speed: 9,2

Namotat bandáže (zkusila jsem nový styl co jsem okoukala od kamarada MMA zápasníka hihi)
20x "Holanďani"
5min stínování
10minut komba na pytli (direkty, haky, zvedaky, kolena, lokty, kopy)
3x 2minuty plank

20minut pás výklus

Dneska super den :)
40g pohankových vloček
125g rejže
400g krůtího
5bílků 1 žloutek
kopec zeleniny

a dneska okolo 14.té hodiny mi prosím držte palce, možná se stane něco velmi důležitého co by opravdu pozitivně ovlivnilo mou přípravu a celkově život

Zlata

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2015 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.3. Kardio, Hamstringy, Bicepsy, Tricepsy

Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu neskutečně moc brutalně obrovská radost! Miláčkové moji, mám sponzorááááááááááááááááá JSem tak štastná a konečně tak klidná a natešená zároveň! Můj dlouholetý kamarád ještě z mé první střední za mnou přišel s tím, že by mi rád jménem Nutri-Defence pomohl, abych si splnila sen, že věří, že se mnou to má smysl spolupracovat... uplně mě to dojalo a rozjásalo a všechno dohromady fuf, tak mam svou první várku suplíků....Protein, beta-alanin, arginin, bcaa, glutaminek, matcha čajíky a ten nejbarevnější shaker ! už nikdy nepiju z ničeho jinýho a hned se naše spolupráce rozjela, Včera jsme vymýšleli vlastní námět na tílka/trička, musím pak vymyslet nějaké své logo...? :D První mě napadl poník Pinkie Pie :D každý nápad a návrh vítám, prej něco co mě nejvíc charakterizuje No a v sobotu už mě čeká natáčení dalšího videa, tentokrát právě pro nutri defence...vůbec ještě netuším co přesně mě čeká a co má video sdělit, ale už ted se neskutečně těším!! Samozřejmě se bude natáček v Eagle fitness, což musím taky zmínit, že mi tu udělali uplně královské podmínky, v žadnem fitku jsem nezažila to, že by vedení bylo tak vstřícné...tak rodinná atmosfera se jen tak nevidí <3

Rozehřátí
20minut 7km/h , incline 6

Hamstringy, Rumuni s jč
20x 12,5kg
15x 15kg
14x 15kg
12x 17,5kg
12x 17,5kg

Rumuni jednonož v "bagru"
20x 20kg
15x 40kg
15x 40kg
12x 50kg
10x 50kg
fakt se snažit to co nejvíc procítit na ty hamy a zadek, jen zavřít oči a nechat se unášet pocitem napumpovaných svalů a melodiema Hollywood Undead...jinej svět uplně

Zákopy v leže
nateklý zadní stehýnka :D
20x 65lbs
pohoda
11x 80lbs nešlo víc? cože? prostě v pulce pohybu stop :D a nešlo nahoru aaaaa znova!
10x 80lbs co to jeeee :D chci víckrat
8x 80lbs...strasny...
12x 65lbs to to lítalo!

Bicepsové zdvihy s jč
20x 8kg
16x 10kg lehký
12x 12,5kg (jsem se o ně střídala s jednim klukem co jel to samé...docela mě to potěšilo )
10x 12,5kg
14x 10kg

Scottowka
žíly už na bicepsu a předloktí pěkně, moc se mi líbil letmý pohled do zrcadla (dobře..nebyl letmý...byl dlouhý, doprovoděný s radostným vyjeknutím , že to už začíná docela vypadat!)
10x 20kg
10x 20kg
13x 15kg
13x 15kg
13x 15kg

úzké kliky
12x dynamicky pěkně nahoru
8x přišel za mnou kamarad z gymu a začal mi tlačit na záda prej abych to neměla tak lehký :D tak jo...nedala jsem se
10x zas rychlá pumpovačka
10x pomaličku dolu, pomaličku nahoru
3x s tlesknutím :D víc jsem se bála už

Stahování kladky na tric na uzko
20x 50lbs
15x 60lbs
13x 70lbs
11x 70lbs
10x 70lbs
shazovačka 8x 70lbs, 8x 60lbs, 8x 50lbs, 10x 40lbs fuj

Znovu Kardio

30minut incline 7, speed :6,5

úžasný....už i fyzicky se cejtim dobre, sice porad ryma je, ale jsem spokojena a vnitřně šíleně vyrovnana i na nízkejch cukrech :)

decarabas

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2015 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezky hezky

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
smetak

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2015 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co neco na zpusob batman light signal, akorat, ze tam bude ponik s netopyrimi kridly..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: