|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka Kalous

|
Zaslal: so duben 04, 2015 1:10 pm Předmět: |
|
|
Shoduju se s yggem, ten vršek vypadal a bude vypadat dobře. I s tím jak to popsal. Ale jak už jsem jednou psal, vždycky mě překvapí jak dobře to na některých fotkách vynikne.  Spodek se z té fotky hodnotit nedá. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zlata

|
Zaslal: ne duben 05, 2015 9:17 pm Předmět: |
|
|
4.4. noční kardio - 30minut schody
5.5.kardio 50minut pas, 10minut schody + cheat..neplanovany, ranni vajicka s mazancem se neočekávaně zvrhly v něco co se nedalo kontrolovat....chcete výčet? dobře...
15vajec,
celý domaci mazanec,
25Lindt pralinek,
3babiččiny karbanatky s kaší
2milky
2orea
Magnum Creme brule
Pistaciovy Paegas
2 Flapjacky kokosovy
Double steak house burger 2x :D
Big king burger XXL
Steakhouse Angus
a něco sýrovýho a cibulový kroužky
a cookieska z Marks&Spencera
Domácí tvarohový šátečky
cukroví
edit.: nebere to konce :D
3x delissa (bila, mlecna, oříšková)
gumoví medvidci Harribo :D sakraaaaaa uz doost prosim :D jdu jeste na bueno a koncim
shořim v pekle
to bylo naposledy
slibuju
kardio dneska uplně nesmyslně trapný :D rovnou jsem u toho mohla pít kakao a žrát nutellu, vyšlo by to na stejno :D
jinak chtěla jsem si dat burger jen jeden...ale servírka měla na sobě králičí ouška a na zadečku ocásek, zrzečka...s brýlemi a pořád se usmívala...a řekla, že mam krasny svaly... :D a nosila mi to ke stolu....a dala mi Královskou kartu....a ..achjo :D tak jsem to tam vyžrala.. _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Naposledy upravil Zlata dne ne duben 05, 2015 9:41 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne duben 05, 2015 9:32 pm Předmět: |
|
|
A pak že lidi nemaj prachy!
Kdy že máš ty závody? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 05, 2015 9:38 pm Předmět: |
|
|
[quote="Zlata"] | ygg napsal: |
30.května a 7.června |
pisu si cervenou fixou do kalendare! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 06, 2015 12:04 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | cheat..neplanovany, ranni vajicka s mazancem se neočekávaně zvrhly v něco co se nedalo kontrolovat. |
Uz jsem si rikal, ze neni mozne, aby te tohle nekdy neprislo po tom, co jsi porad na low carb. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po duben 06, 2015 12:33 pm Předmět: |
|
|
Je mi jasný, že tvoje tělo musí nehorázně prahnout po cukrech po těch tréninkových náloží a low carb dietě, ale tohle vážně nechápu. Seš dobrá kyselina, že to dokážes strávit. A vůbec jak se dá taková inzulinová smršť přežít bez toho aniž bych během dne 4x usnul? :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po duben 06, 2015 12:55 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Je mi jasný, že tvoje tělo musí nehorázně prahnout po cukrech po těch tréninkových náloží a low carb dietě, ale tohle vážně nechápu. Seš dobrá kyselina, že to dokážes strávit. A vůbec jak se dá taková inzulinová smršť přežít bez toho aniž bych během dne 4x usnul? :) |
Jedině kokain
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 06, 2015 1:02 pm Předmět: |
|
|
Tahle divka je opravdu unikatni stvoreni a opravdu bych se nedivil vubec nicemu. Nikdy jsem nevidel nikoho pozitivnejsiho a s takovym mnozstvim zivotni energie, elanu a dobre nalady na nulach cukru a prumerne 3 hodinovym spankem denne. A to mne jeste rekla, ze jede tak na 60% normalu (kdyz u me byla na navsteve) . _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po duben 06, 2015 1:54 pm Předmět: |
|
|
Otázkou je, jestli to z hlediska předsoutěžní přípravy je zrovna ta optimální cesta.
U tebe je to zatím fuk, bo na vozejčkáře jsi ještě moc zdravej a kategorii "francouzké hole" ještě v kulturistice nezavedli. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|