|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jewix

|
Zaslal: čt listopad 30, 2006 9:00 am Předmět: |
|
|
| ganxterko napsal: | a co tak pozriet sa na tohto machra, ten tiez stoji za komentar
|
Jóóóó Huga Čaga Majkl Najt :)))))
Už jsem si myslel že tady Hasselhoff nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
sheen

|
Zaslal: čt listopad 30, 2006 11:14 am Předmět: |
|
|
kdyz jsem videl jak pisete o tom Stallonem,tak jaky mate nazor na vzkriseni Rockyho,nemel to uz nechat odpocivat? ja sam jsem na to velmi zvedavy,protoze Rockyho mam dost v oblibe,kazdopadne na to pujdu do kina,to si nenecham ujit
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: čt listopad 30, 2006 11:21 am Předmět: |
|
|
ja se na rockyho uz uplne klepu, toje proste klasika, doufam ze mne to nezklame. vetsinou kdyz se na nejaky film tesim tak to pak sotji za hovno....
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: čt listopad 30, 2006 11:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: čt listopad 30, 2006 11:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: čt listopad 30, 2006 2:39 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | Merhule napsal: | Tady si budes muset zvyknout, 90% fora jsou muzi. Taky se mi stalo, ze sem nekoho oslovil jako muze Jinak ten Chuck Noriis a jeho total gym 1000, je zajimavej. Jak se vlastne jmenuje ta zenska, co dela reklamu na orbitrac, kterej posiluj imunitni system, kardiovaskularni ..., posiluje, tvaruje a kdovi co jeste |
Myslíš Janu Švandovou? Nejvíc se mi v tý reklamě líbí "spaluje tuky" |
No tam sou sami super hlasky. Takovyto lidi akurat odrazuji od cviceni _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
michaal
|
Zaslal: čt listopad 30, 2006 3:42 pm Předmět: |
|
|
O co tam slo? Ja anglicky bohuzel neumim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt listopad 30, 2006 8:25 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | michaal napsal: |
O co tam slo? Ja anglicky bohuzel neumim. | Arnold tam hraje zapálenýho kulturistu a říká, že se jí ukáže, ale ona se nesmí smát, no a ona se při "most muscular" začala chechtat, že jí to přijde směšný, že vypadá jako nějaká opice, což Arnolda trochu namíchlo |
to je citlivka
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt listopad 30, 2006 8:35 pm Předmět: |
|
|
To je z nějakýho filmu,bo co? Celkem ftipný jak se nasere _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
michaal
|
Zaslal: čt listopad 30, 2006 10:05 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | Ondřej napsal: | | michaal napsal: |
O co tam slo? Ja anglicky bohuzel neumim. | Arnold tam hraje zapálenýho kulturistu a říká, že se jí ukáže, ale ona se nesmí smát, no a ona se při "most muscular" začala chechtat, že jí to přijde směšný, že vypadá jako nějaká opice, což Arnolda trochu namíchlo |
to je citlivka |
Tak ted uz to chapu. Je to husty
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: čt prosinec 28, 2006 10:22 am Předmět: |
|
|
Testík pro pamětníky: pamatujete toho svalnatýho Indiána z německých (NSR i NDR) dobrodružných filmů?
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: čt prosinec 28, 2006 10:26 am Předmět: |
|
|
Gojko Mitic? ci jak sa to presne volal? _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt prosinec 28, 2006 10:26 am Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | Testík pro pamětníky: pamatujete toho svalnatýho Indiána z německých (NSR i NDR) dobrodružných filmů?
|
Gojko Mitič _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: čt prosinec 28, 2006 10:43 am Předmět: |
|
|
Very good, ale ono to zas tak těžký nebylo, co? I dnes víc ocením jeho postavu a jeho všestranné sportovní schopnosti, než ty profesionální vykrmence. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|