herci-postava

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 49, 50, 51  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - herci-postava  Úvodní stránka -> Fotografie -> herci-postava
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2009 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Daniel-James napsal:
Nathan Jones v Troyi. 211cm, 160kg

Myslim, ze takovy zvire mohli vyuzit lepe nez jen na 2 minuty.

Co je to za hovado?Kde jeste hral??Nikde jsem ho predtim nevidel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2009 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.imdb.com/name/nm0428923/

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Michoo

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2009 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Schvalne jestli nekdo uhodnete, kdo je tohle za mlada, jsem zvedavej
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2009 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dolicek Poulicek
Michoo

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2009 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sama voda, to nova je trochu matouci
Michoo

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2009 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mala napoveda, mel o nem byt natoceny film, ale jsou s tim problemy, takze je mozne ze zadny nebude.
Udajne udela 1500 kliku za den. A tady uryvek z jeho rozhovoru

Tak takhle vypadal dotaz a následná diskuse v naší návštěvní knize na úvodní stránce 21. 8. 2005. Zeptali jsme se přímo XXXXX a on nám odpověděl:

„Nikdy jsem to nepočítal. Jde totiž o to, že není klik jako klik. Když vidím závody na čas, tak mi připadá, že ti závodníci žádné kliky nedělají. Oni se totiž zvedají a klesají tak kratičký úsek, že to vážně za klik nepovažuji. Já dělám kliky s co největším zdvihem, aby ta účinnost cviku byla co největší a abych při samotném jednom kliku procvičil co nejvíce svalů. Pokud se např. spustím co nejnížeji, tak se o to více procvičují prsní svaly. Ideální je cvičit ve vzduchu tak, aby byly ruce i nohy nad podlahou (nohy na stole a ruce na židlích, mezi které se dá hrudník spustit), takže nelze narazit hrudníkem o podlahu. Dá se prostě cvičit různě a různě se měřit. U kliků musí oba cvičící cvičit stejně, aby se něco dalo poměřovat. Navíc musím říci, že já už moc kliky nedělám. Mám tady problém s těmi podložkami pro ruce. Jeden čas jsem používal knihy, ale to je skutečně pouze takové krizové řešení. Navíc si knih příliš vážím a docela mi vadilo, že je mám pod rukama na dvou hromádkách na zemi.

Počítal jsem vždy kliky, ale měřil jsem pouze celkový čas. Věděl jsem tedy, kolik potřebuji času na 1 000 kliků, později až na 1 600. A to se už dost lišilo podle rychlosti a přestávek. Někdy jsem to zvládl za hodinu deset, ale někdy za hodinu třicet. Stačilo, abych s někým mluvil a vždy se čas prodlužoval.

Ještě dodám, že nechci s nikým soupeřit ani se nijak poměřovat. Very Happy Nemám tu potřebu.“
Luster

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2009 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kajinek
Michoo

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2009 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj, je to on
Deathninja

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nathan Jones,Australský kolos.Viděl jsem ho ve filmu Zabij nebo budeš zabit a The protector.V tom prvnim filmu se taky moc neohřál ale ve druhém filmu dostal více prostoru.
Deathninja

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nathan Jones
CrazyLom

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

četli jste někdo jeho životopis? pěknejch pár let si poseděl, žádný neviňátko..teda ne že by na to nevypadal
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Pavelcb

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Biografie Nathan Jones
Obrovitý Australan jménem Nathan B. Jones je vycházející hvězdou akčních filmů, kde díky své gigantické postavě (měří neuvěřitelných 211 cm a jeho hmotnost se pohybuje kolem 170 kg!) obvykle ztvárňuje padouchy, kteří často měří své síly s hlavním hrdinou. Přestože na svoji první velkou roli stále ještě čeká, nepochybně má před sebou slibně se rozvíjející filmovou kariéru.

Nathan se původně věnoval celé řadě sportů, v nichž mohl uplatnit své rozměry. Závodně praktikoval kulturistiku, box, zápas a hrál ragby za tým Brisbane Norths. Odseděl si, ale také sedm let ve vězení s maximální ostrahou, kam byl poslán za osm ozbrojených bankovních loupeží. Po podmínečném propuštění na svobodu musel ještě odsloužit jeden rok veřejně prospěšných prací a rozhodl se změnit svůj život. Od poloviny 90. let se začal zúčastňovat nejrůznějších siláckých soutěží a nejen v Austrálii se stal uznávaným světovým šampionem.

Na filmovém plátně se poprvé objevil v r. 1996, kdy jeho monstrózní zjev využil Jackie Chan ve své akční komedii PRVNÍ RÁNA. O rok později vešel Nathan v Americe ve známost pravidelnou účastí v zápasech wrestlingu. Zde se sešel s takovými osobnostmi jako Hulk Hogan, "The Rock" nebo Bob Sapp. Od fanoušků získal přezdívku "Megaman" a učinil další krok k herecké kariéře.

V roce 2004 se mihnul v historickém velkofilmu se spoustou hollywoodských hvězd TRÓJA v režii Wolfganga Petersena jako bojovník Bovagrius, kterého Brad Pitt v úloze legendárního Achillea probodne mečem. Daleko větší příležitost, ale přišla vzápětí z Thajska. Populární herec a kaskadér Tony Jaa si jej vybral jako soupeře do své akční "pecky" s názvem TOM YUM GOONG. A jejich vzájemný souboj Davida a Goliáše je bezpochyby vrcholem filmu. Prakticky stejnou roli si následně zopakoval v úspěšném hongkongském snímku FEARLESS, kde se pro změnu utkal s jinou ikonou žánru - Jetem Li. Nedávno se objevil třeba také v pokračování francouzské fantasy komedie podle slavného komiksu ATERIX A OLYMPIJSKÉ HRY.

Do budoucna má tenhle chlapík jistě slušný potenciál a my se můžeme jen těšit na jeho další role.

Naposledy upravil Pavelcb dne ne červen 07, 2009 8:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

strasnej dobytek to neni mozny
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7 let za 8 prepadeni ... je hezky vedet, ze kocourkov neni jen Cechach

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pak si stěžujte, že když máte 120kg tak funíte do schodů co dělá asi tenhle když někam jde?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - herci-postava Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 49, 50, 51  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: