|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
KodyCZ

|
Zaslal: so březen 27, 2010 9:03 pm Předmět: |
|
|
ten černoch má dobrou postavu, ale zdá se mi že má malinký ramena v poměru s ostatním
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZdenekRazic

|
Zaslal: so březen 27, 2010 9:06 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | trochu jak Dexter Jackson |
jo taky mi to pripomina.. hlavne ty prsa..
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: so březen 27, 2010 9:08 pm Předmět: |
|
|
| pxicho napsal: | | vlkisekk napsal: | | pxicho napsal: | | vlkisekk napsal: | dokonalá postava...njn, jenže ten se na činku jen podívá a už mu to roste |
jasně, bez genetiky byl poloviční, viď. a ty se dřeš do úmoru, dodržuješ životosprávu a nevynecháš trénink a pořád nic. |
já nevím, já ho bez genetiky neviděl a to tady někdo psal??? |
aj, já to bral jako obrazný přirovnání k faktu, že pro posilování má předpoklady (tj. genetiku). a ty jsi to myslel tedy jak? |
já to myslel stejně, jen sem myslel, že tu druhou část píšeš ironicky...jestli ne tak sorry, ale se vším souhlasím, bohužel no černoši to dostali do vínku
|
|
| nahoru |
|
 |
pxicho
|
Zaslal: so březen 27, 2010 9:16 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | pxicho napsal: | | vlkisekk napsal: | | pxicho napsal: | | vlkisekk napsal: | dokonalá postava...njn, jenže ten se na činku jen podívá a už mu to roste |
jasně, bez genetiky byl poloviční, viď. a ty se dřeš do úmoru, dodržuješ životosprávu a nevynecháš trénink a pořád nic. |
já nevím, já ho bez genetiky neviděl a to tady někdo psal??? |
aj, já to bral jako obrazný přirovnání k faktu, že pro posilování má předpoklady (tj. genetiku). a ty jsi to myslel tedy jak? |
já to myslel stejně, jen sem myslel, že tu druhou část píšeš ironicky...jestli ne tak sorry, ale se vším souhlasím, bohužel no černoši to dostali do vínku |
kecy. genetika je výmluva pro lemply.
(ano, černoši mají jiný upnutí svalů a tím pádem i předpoklady pro sprint a jiný sporty, cikáni zas často třeba pohybový nadání a Švédové docela vysokou šanci na blond, ale fakt je pořád ten, že postava tohohle afrochlapíka je po "objemový" stránce ovlivněna geneticky minimálně. strava, rege, trénink. plkat, že se na činku podívá a už mu to roste, protože je černej? )
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: so březen 27, 2010 9:20 pm Předmět: |
|
|
dobrej názor :)) akorát nesmysl :)
|
|
| nahoru |
|
 |
pxicho
|
Zaslal: so březen 27, 2010 9:25 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | dobrej názor :)) akorát nesmysl :) |
pouč mě
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: so březen 27, 2010 9:43 pm Předmět: |
|
|
| pxicho napsal: | | vlkisekk napsal: | | dobrej názor :)) akorát nesmysl :) |
pouč mě |
tak až si jednou budu říkát proč sem nevyhrál Olympii tak to bude proto, pač sem málo makal
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
pxicho
|
Zaslal: so březen 27, 2010 9:47 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | pxicho napsal: | | vlkisekk napsal: | | dobrej názor :)) akorát nesmysl :) |
pouč mě |
tak až si jednou budu říkát proč sem nevyhrál Olympii tak to bude proto, pač sem málo makal |
říkáš to ironicky, ale máš naprostou pravdu
|
|
| nahoru |
|
 |
Gozo

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne březen 28, 2010 1:02 pm Předmět: |
|
|
sice Stallone vypada slusne na svuj vek, ale taky vypada hooodne nezdrave... to dela to STH?
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne březen 28, 2010 2:11 pm Předmět: |
|
|
| SethX napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | sice Stallone vypada slusne na svuj vek, ale taky vypada hooodne nezdrave... to dela to STH? |
No řek bych že po 60 nebudeš vypadat o moc zdravěji |
to jo, ale ze vypada strasne umele
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po březen 29, 2010 3:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jordanek

|
Zaslal: po březen 29, 2010 4:09 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Daniel-James napsal: | Nathan Jones v Troyi. 211cm, 160kg
Myslim, ze takovy zvire mohli vyuzit lepe nez jen na 2 minuty. |
Co je to za hovado?Kde jeste hral??Nikde jsem ho predtim nevidel |
Hral v Troje
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|