|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Hip Hop |
| Ano |
|
38% |
[ 105 ] |
| Nee |
|
48% |
[ 132 ] |
| Je mi to fuk |
|
12% |
[ 34 ] |
|
| Celkem hlasů : 271 |
|
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 2:42 pm Předmět: |
|
|
Iron.Pumping : Tyhle sracky cos semka dal nepovazuju za hopec ...
Mirio: vedes kamo  to me rozsekalo ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CrazyLom

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 2:42 pm Předmět: |
|
|
poslechnu, ale nějak extra nevyhledávám... _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 2:43 pm Předmět: |
|
|
mam rad horrorcore - třeba insane clown possee _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 2:44 pm Předmět: |
|
|
Nesnáším hopíky. Vaděj mi ty jejich hadry o 10 čísel větší, placatej kšilt do strany, prostě kráčející imitace půl dolara. A poslední dobou mě nanich začíná štvát nejvíc jak si daj founa do kapsy a pustěj si nějakou pecku a pak kolem vás choděj a tvářej se že jim nic v kapse nehraje...tohle teď dorazilo k nám a fakt mi to pije krev
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 2:46 pm Předmět: |
|
|
| tarzos napsal: | | Nesnáším hopíky. Vaděj mi ty jejich hadry o 10 čísel větší, placatej kšilt do strany, prostě kráčející imitace půl dolara. A poslední dobou mě nanich začíná štvát nejvíc jak si daj founa do kapsy a pustěj si nějakou pecku a pak kolem vás choděj a tvářej se že jim nic v kapse nehraje...tohle teď dorazilo k nám a fakt mi to pije krev |
ja bych to triskal na potkani
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 2:49 pm Předmět: |
|
|
Libi se mi jak si tu spousta lidi stezuje ze si vetsina spolecnosti mysli o lidech co cvici ze jsou sypaci, ale pritom jakmile je nejaky jiny tema nez kulturistika tak jsou lidi stejne uzkoprsi jako zbytek spolecnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 2:51 pm Předmět: |
|
|
Takže uplně nejhorší jsou gangsta-nigga sypači ve vytahanejch hadrech? _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 2:51 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Libi se mi jak si tu spousta lidi stezuje ze si vetsina spolecnosti mysli o lidech co cvici ze jsou sypaci, ale pritom jakmile je nejaky jiny tema nez kulturistika tak jsou lidi stejne uzkoprsi jako zbytek spolecnosti. |
A co je dobryho na kretenech, kteri si hrajou na tezky gangztaz, nosej retezy, obrovsky hadry a hrajou si na velky frajery??
Kdyz to srovnas s clovekem, kterej 24 hodin denne dodrzuje zivotospravu a tvrde dre?? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 2:54 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | TheLeague napsal: | | Libi se mi jak si tu spousta lidi stezuje ze si vetsina spolecnosti mysli o lidech co cvici ze jsou sypaci, ale pritom jakmile je nejaky jiny tema nez kulturistika tak jsou lidi stejne uzkoprsi jako zbytek spolecnosti. |
A co je dobryho na kretenech, kteri si hrajou na tezky gangztaz, nosej retezy, obrovsky hadry a hrajou si na velky frajery??
Kdyz to srovnas s clovekem, kterej 24 hodin denne dodrzuje zivotospravu a tvrde dre?? |
Nebylo to mireny primo na hip hop. Ale napr. kdyz tu minule nekdo postnul rvacku fanousku na fotbale tak vsichni automaticky "Meli je zabit" aniz by se na to koukli z obou stran. To se pak neni co divit ze vetsina lidi hlta reportaze o dopingu na Nove stejne tak jako lidi hltaj tyhle zpravy.
Naposledy upravil TheLeague dne ne listopad 16, 2008 2:55 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 2:54 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | TheLeague napsal: | | Libi se mi jak si tu spousta lidi stezuje ze si vetsina spolecnosti mysli o lidech co cvici ze jsou sypaci, ale pritom jakmile je nejaky jiny tema nez kulturistika tak jsou lidi stejne uzkoprsi jako zbytek spolecnosti. |
Kdyz to srovnas s clovekem, kterej 24 hodin denne dodrzuje zivotospravu a tvrde dre?? |
kazdej clovek je uplne jinej, kazdyho bavi neco jinyho....debil muze bejt klidne clovek co cvici a dodrzuje zivotospravu, stejne tak zminovanej ´´gangster´´
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | tarzos napsal: | | Nesnáším hopíky. Vaděj mi ty jejich hadry o 10 čísel větší, placatej kšilt do strany, prostě kráčející imitace půl dolara. A poslední dobou mě nanich začíná štvát nejvíc jak si daj founa do kapsy a pustěj si nějakou pecku a pak kolem vás choděj a tvářej se že jim nic v kapse nehraje...tohle teď dorazilo k nám a fakt mi to pije krev |
ja bych to triskal na potkani |
Jo rovný kšilt mě taky dost vytáčí nevím proč,ale asi proto že to nosí vždycky takový dementi,že ten kšilt to jen podtrhne.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 3:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 3:38 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | agnez napsal: | Nevím no,velký gatě už jsou docela out.To jsem nosil ještě na základce a pěkně pod prdel |
Takže ted nosíš radši něco úplýho, aby z toho byli vidět tanga?
Ono je taky "velký gatě" a "velký gatě", že jo |
Tak jasně že ne uplé,ale normální ryfle,uplé tak aby šla vidět moje pěkná prdel
Velké myslím,prostě Hoprovské gatě u kolen,to se nosilo kdysi,ted jak stím někoho vidím a má třeba 25 tak mi to přijde směšné.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|