Holeni

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Holeni  Úvodní stránka -> Ostatní -> Holeni
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

John Chipsa napsal:
...a pak budeme stat v řade u zrdcadla a plácat se po ramenech, jak mám krasně oholené záda :-D ( aby si někdo nemyslel, že budeme holit něco jiného )

Jestli tohle čte Freiman, tak už vymýšlí termín a místo pro další Ronnie-sraz, protože náplň akce už je jasná .
fotter

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara to uz strucne a vecne objasnil z akych dovodov a co si holi:),nechcel som sa nikoho konkretne dotknut,len som vyjadril svoj nazor. Niektori si to vzali dost osobne (to je ich problem),prekvapila ma ich invektiva
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fotter napsal:
Bara to uz strucne a vecne objasnil z akych dovodov a co si holi:),nechcel som sa nikoho konkretne dotknut,len som vyjadril svoj nazor. Niektori si to vzali dost osobne (to je ich problem),prekvapila ma ta invektiva niektorych pisatelov...

Tak tady se občas semele hádka i kvůli menším věcem hele,tuhle jsem poslouchal Špačka v jeho pořadu o společenské etiketě a zrovna byl díl o ochlupení.U žen prý už nepřípustné a u mužů se toleruje,ale je vhodné upravovat (podpaží např.).Ale tohle je každého věc,i když v posce třeba vidím borce v tílku a podpaží drn,smrad až mě štípou oči...no,to je na pováženou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
fotter

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
...i když v posce třeba vidím borce v tílku a podpaží drn,smrad až mě štípou oči...no,to je na pováženou.

To máš pravdu,zvlast ked nepoznaju/nepouzivaju dezodoranty
Gohan

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fotter napsal:
Bara napsal:
fotter napsal:
Kurva, mat tak Vase "starosti",to by bol zivot pericko. Take kktiny trapia buzerantov a narcistov

A co trápí tebe?Že zdražli pivo a děcka hlučej při fotbale

Chlast nepijem,fotbal ma nezaujima.Tvoja otazka mi pripada dost detinska,zvlast od teba,vyzeras ako dospely a rozumny chlap.Myslim (dufam) ze sam vies posudit co je v zivote dolezite a podstatne,zaujem o blbosti ako su;kde,kto a ako si holi rit,vajcia... medzi moje priority urcite nepatria

Tak co se sem sereš :D to nečti a měj klid, topic je jasně pojmenovaný, když se ti nelíbí nechoď sem a nedělej tlaky.
fotter

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Tak co se sem sereš :D to nečti a měj klid, topic je jasně pojmenovaný, když se ti nelíbí nechoď sem a nedělej tlaky.

To ako ze ty a tebe podobni mi budu urcovat kde sa mozem a nemozem "srat", a k comu sa mam a nemam vyjadrovat?!,chlapec zrejme chce byt za kazdu cenu husty...
Cratach

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fotter napsal:

Cratash ("psych.diagnostik");podla seba sudim teba,ze?!

V tomhle pripade ano. Vsichni mame nejaky mindraky a vsem se nam nejak projevujou smerem ven. Mensina lidi si to vetsinou nastesti uvedomi.

Masozravec ve vegeteriansky restauraci knourajici, ze nemaj maso, vegan buzerujici ostatni, ze jedi maso, muj spoluzak kdysi buzerujici dokola me, ze si kupuju cigarety a ty nepriznivec holeni fnukajici v topicu o holeni maj spolecnou prave tu neskutecnou demenci: cpani broukpytlikovskejch prechytralejch rad tam, kde na to neni nikdo zvedavej.
Gohan

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fotter napsal:
Gohan napsal:

To ako ze ty a tebe podobni mi budu urcovat kde sa mozem a nemozem "srat", a k comu sa mam a nemam vyjadrovat?!,chlapec zrejme chce byt za kazdu cenu husty...

Jestli sis nevisml, nic jsem ti neurcoval.
Jen jsem ti polozil otazku co se sem sereš.
Píšeš že ti toto téma není po chuti a je to diskuze pro buzeranty, ale ocividne sis nemohl pomoci a prispel jsi.
Priznej barvu, ze ty jsi homosexual, ale nikomu jsi to nerekl a proto te to tak strasne frustruje?
TTeDy

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ono je docela těžký neotevřít topic s tímto názvem, asi každého zajímá, co tu najde za kraviny. A když to člověk pak otevře a uvidí, že se tu kdosi ptá na to, jak si má oholit břicho nebo koule nebo co (jak kdyby to byla nějaká věda, co vyžaduje aspoň odbornou příručku), tak mu to možná pohne žlučí.

To je jen názor, do nikoho se neseru, sám se holím. Akorát i na internetu se někdy hodí zvážit, jaký téma založím a jestli se svým přebytkem času opravdu nedovedu naložit jinak než zakládáním něčeho podobného...
Gohan

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nevím, mě když se nějaké téma nelíbí tak to vypnu anepíšu, radší než mlet jak se mi nelíbí.
Martinacm9

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2013 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
V každým místě, který vypadá jako obchod a má nápis Holičství případně Kadeřnictví. Spíš bych volil ty pobočky, ve kterých nebudou fotografie krásných elegantních úspěšných modelingem se živících slečen.

Cist umim dekuju. Myslel jsem ze nekdo nekam chodi a poradil by urcity misto..
Martinacm9

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2013 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
V každým místě, který vypadá jako obchod a má nápis Holičství případně Kadeřnictví. Spíš bych volil ty pobočky, ve kterých nebudou fotografie krásných elegantních úspěšných modelingem se živících slečen.

Cist umim dekuju. Myslel jsem ze nekdo nekam chodi a poradil by urcity misto..
fotter

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TTeDy napsal:
Tak ono je docela těžký neotevřít topic s tímto názvem, asi každého zajímá, co tu najde za kraviny. A když to člověk pak otevře a uvidí, že se tu kdosi ptá na to, jak si má oholit břicho nebo koule nebo co (jak kdyby to byla nějaká věda, co vyžaduje aspoň odbornou příručku), tak mu to možná pohne žlučí.

To je jen názor, do nikoho se neseru, sám se holím. Akorát i na internetu se někdy hodí zvážit, jaký téma založím a jestli se svým přebytkem času opravdu nedovedu naložit jinak než zakládáním něčeho podobného...

Presne takto som to myslel,len som to drsnejsie formuloval

@Gohan:
Tvoja idiotska poznamka svedci o tom ze si pubescentny blb

Naposledy upravil fotter dne so září 21, 2013 7:24 am, celkově upraveno 1 krát
fotter

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 7:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

...
Riku

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

fotter a ty jsi další trapnej internet hero

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Holeni Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: