|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Triton

|
Zaslal: pá leden 09, 2009 4:28 pm Předmět: |
|
|
Zajímavá věc ten papain, co jsem o tom teďka rychle vygooglil, enzym, který štěpí bílkoviny.....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sloty

|
Zaslal: pá leden 09, 2009 5:17 pm Předmět: |
|
|
kde jde sehnat onen papain?
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: pá leden 09, 2009 8:52 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | kde jde sehnat onen papain? |
v papáji _________________ Winner, winner, chicken dinner ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá leden 09, 2009 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | kde jde sehnat onen papain? |
Klidne se zkus podivat v obchodech (velkoobchodech) poskytujicich gastronomicke zalezitosti. Me to poprve dovezl kamarad kuchar co delal v rajchu, ze po tom se da jist i podrazka boty... (a fakt da) _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: so leden 10, 2009 3:04 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Sloty napsal: | | kde jde sehnat onen papain? |
Klidne se zkus podivat v obchodech (velkoobchodech) poskytujicich gastronomicke zalezitosti. Me to poprve dovezl kamarad kuchar co delal v rajchu, ze po tom se da jist i podrazka boty... (a fakt da) |
super díky zeptam se nějaký prodavačky
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: po leden 19, 2009 6:30 pm Předmět: |
|
|
Ták ... taky musím zamachrovat. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po leden 19, 2009 6:33 pm Předmět: |
|
|
Moc pěkný... Taky bych si dal _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: po leden 19, 2009 6:34 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | Moc pěkný... Taky bych si dal |
Musíš mít tak hodného tátu jako já _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: po leden 19, 2009 6:35 pm Předmět: |
|
|
Ňákej malej, ne? Ten steak.. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po leden 19, 2009 6:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
Zaslal: po leden 19, 2009 6:39 pm Předmět: |
|
|
| Qwake napsal: | | Paragon napsal: | jaký to je maso? Taky bych si dal ... A to vajčka moc nejím |
Hovězí.
Azmodan : schovanej pod hranolkama |
Sem si všiml až teď, že se tohle téma jmenuje Hovězí steak Ale i tak bych si dal
|
|
| nahoru |
|
 |
Abina

|
Zaslal: po leden 19, 2009 11:58 pm Předmět: |
|
|
tak se chci s vámi také podělit o baštu kterou jsem dělala:
ANGLICKÝ ROSTBÍF
2 kg nízkého roštěnce v celku
černý mletý pepř
worcesterská omáčka
plnotučná horčice
olej, sůl
Roštěnec hodně osolíme, opepříme a potřeme worces. omáčkou. Koření řádně vetřeme do masa. Poté maso namažeme hořčičí a uložíme do misky, kterou přikryjeme alobalem nebo fólií a uložíme do ledničky. Maso necháme v ledničče 2 dny odležet (z vlastní zkušenosti mě tam leželo 4 dny jelikož jsem byla pryč a nic se mu nestalo). Poté maso zprudka opečeme po obouch stranach dáme do pekáčku a vložíme do trouby. Pečeme při 150stupních asi hodinu (já pekla asi hodinu a půl).
Poté maso nakrájíme na tenké!! plátky a podáváme...
-z vlastní zkušenosti mohu říct že se může použít i hovězí zadní které je levnější...když použije postup co jsem napsala hore maso bude krásně měkoučké a bude se rozpadat...mňamka....
bohužel jsem své dílo nevyfotila a tak jsem aspoň na netu našla fotečku aby kdo nezná věděl aspoň o co jde....
_________________ [img:10ad221b26]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1230927180_1.jpg[/img:10ad221b26] nádhera..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|