|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: po leden 16, 2012 11:14 pm Předmět: |
|
|
Obvykle se zeleninou, ale dneska jsem si nechtěl kazit chuť čerstvé krve _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: po únor 13, 2012 9:48 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem vyzkoušel steak, první pokus, propečení bylo dobrý bych řekl, takový meidum, podlě řezu, ale... Na konci mi to pustilo šťávu, celkem dost, když už jsem to nechal docházet, byl někde problém, je to normální, jak tomu předejít? Zprudka jsem to na začátku udělal, aby se to zatáhlo, ale možná ne až tak moc jak to chtělo, když jsem se díval na fotky Cíza _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po únor 13, 2012 9:56 pm Předmět: |
|
|
Aby ti z masa nevyteklo moc šťávy tak:
-maso dej na rozpálenou Pánev
-sol ho až když se zatáhne
-po vyndání z pánve nech pár minut odležet
Potom by ti nijak abnormálně šťáva téct neměla, a mělo by to být šťavnaté.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po únor 13, 2012 9:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po únor 13, 2012 9:57 pm Předmět: |
|
|
solil jsem to až skoro nakonec, odležet jsem to nechal a až v té fázi z toho vytekla šťáva, asi ta pánev nebyla moc rozpálená
cipinek: Prudkej nejsem, naštěstí pro okolí _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
|
| nahoru |
|
 |
TS
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 06, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
fotka měsíce! kolik má takovej miláček gramů?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út březen 06, 2012 4:57 pm Předmět: |
|
|
to bych mozna sezral sam :D ale vypada to moc hezky ... _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
DeathFish
|
Zaslal: st duben 24, 2013 1:34 pm Předmět: |
|
|
ted koukam a nemuzu najit.... co vyjde nutricne lip falesna svickova nebo zadni kyta :) z hovezim nemam moc zkusenosti tak se nevyznam dik :) co byste doporucovali kupovat .. pac sem dneska koupil 1 kg fales svickove za 180 kc a myslim ze super cena
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st duben 24, 2013 1:39 pm Předmět: |
|
|
| Hanis napsal: | Můžu jen dodat, že na talíři to vypadá stejně jako na té fotce. Co jsem se ptal majitele, tak bere hovězí od soukromého chovatele, plemeno myslím říkal Highlander. Maso 30dní visí na háku, než jde na talíř |
Kde je ta restaurace? Zasel bych ochutnat :-) a jsem si skoro jisty, ze maso bere odsud http://www.horizontresort.cz/biofarma/T12 ,akorat steakove kusy nemaji pro sirokou verejnost, ale spis do restauraci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st duben 24, 2013 1:43 pm Předmět: |
|
|
| DeathFish napsal: | | ted koukam a nemuzu najit.... co vyjde nutricne lip falesna svickova nebo zadni kyta :) z hovezim nemam moc zkusenosti tak se nevyznam dik :) co byste doporucovali kupovat .. pac sem dneska koupil 1 kg fales svickove za 180 kc a myslim ze super cena |
Nutricne nevim, ale chutove mam radsi hovezi zadni, pripomina mi to vic chut svickove :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
DeathFish
|
Zaslal: st duben 24, 2013 1:49 pm Předmět: |
|
|
jasne :) me jde spise ale o hodnoty ;) o chut moc ne :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|