Hubnutí

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hubnutí  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Hubnutí
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavel95

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 2:22 pm    Předmět: Hubnutí Odpovědět s citátem

Zdarec, měřím 180 cm a vážím 82 kilo a na léto bych chtěl něco zhubnout. Mám uděláný takový svůj jídelníček, ale nevím jestli je správný a chtěl bych vědět co na něj říkáte a popřípadě, že by jste ho upravili.
Snídaně : 4 vejce
Svačina: 2 toustové chleby se šunkou
Oběd: školní jídelna (není to dobrá volba ale dokud je škola tak to tak prostě mám)
Svačina: 100g kuřete a 150 g rýže
Večeře: nízkotučný tvaroh s bílím jogurtem a banánem

Do posilovny chodím 4x týdně + 3 týdně chodím běhat nebo jezdit na kole, když zbývá po cvičení čas dám si i kardio.
Mick994

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, dle mého.
Já bych asi přesunul ten jogurt, a možná i banán z večera na svačinu, protože nejsem velikým fanouškem jakýchkoliv cukrů na večer.
U druhé svačiny bych asi trochu víc mákl na tom mase, 100g to je malo podle mě, ještě k tomu že tam je "školní jídelna" , no jako už se to tu rozebíralo hodněkrát ... rodiče, finance bůhví co, prostě do objemu, rýsování do čekoholiv se prostě to co tam "vaří" nehodí.
Ale když s tím nic nenaděláš ... tak co už.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 3:52 pm    Předmět: Re: Hubnutí Odpovědět s citátem

Pavel95 napsal:
Zdarec, měřím 180 cm a vážím 82 kilo a na léto bych chtěl něco zhubnout. Mám uděláný takový svůj jídelníček, ale nevím jestli je správný a chtěl bych vědět co na něj říkáte a popřípadě, že by jste ho upravili.
Snídaně : 4 vejce
Svačina: 2 toustové chleby se šunkou
Oběd: školní jídelna (není to dobrá volba ale dokud je škola tak to tak prostě mám)
Svačina: 100g kuřete a 150 g rýže
Večeře: nízkotučný tvaroh s bílím jogurtem a banánem

Do posilovny chodím 4x týdně + 3 týdně chodím běhat nebo jezdit na kole, když zbývá po cvičení čas dám si i kardio.

hubnout?
se ztratis

na snidani to chce jeste neco, vajicka jsou super, ale che to sacharidy
pokud nepujdes spat po veceri, tak to chce pridat jidlo
hladoveni nezhubnes, potrebujes zrychlit metabolismus
trening v posilovne zmen na neco poradneho, aby jsi neprisel i o svaly ( tzn. dat telu vedet jidlem, ze se musi neceho vzdat, ale v posiulovne mu ukazes, ze svaly potrebujes a tam ubirat nema)
Pavel95

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 4:48 pm    Předmět: Re: Hubnutí Odpovědět s citátem

já vím že hladověním nezhubnu, jenže nevím co tam mám ještě přidat, ale asi nejlepší volba by byla zelenina a ovoce co ? a zkusím něco ještě k snídani přisáčkovat teda
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 4:55 pm    Předmět: Re: Hubnutí Odpovědět s citátem

Pavel95 napsal:
já vím že hladověním nezhubnu, jenže nevím co tam mám ještě přidat, ale asi nejlepší volba by byla zelenina a ovoce co ? a zkusím něco ještě k snídani přisáčkovat teda

co treba ryzi????
ja preferuju vlocky s mlekem, dobre zasyti a maji dobre hodnoty
a pridej nekam jedno jidlo
aspon ovoce nebo zeleninu
xCROWx

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já bych se v prvé řadě zeptal, jak jíš teď. Buď jíš tak nějak podobně a je to na hranici podvýživy, s tím už těžko zhubneš a nebo naopak jíš adekvátně svojí figuře a tímhle si akorát rozhodíš metabolismus a přijdeš o svaly.
Pavel95

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xCROWx napsal:
No já bych se v prvé řadě zeptal, jak jíš teď. Buď jíš tak nějak podobně a je to na hranici podvýživy, s tím už těžko zhubneš a nebo naopak jíš adekvátně svojí figuře a tímhle si akorát rozhodíš metabolismus a přijdeš o svaly.

Nejím o moc jinak, maximálně si dám víc rýže a nebo někdy když nejsou vajíčka si dám 150g vloček ... Nevím jak zhubnout ale potřebuji to, a podvyživen doopravdy nejsem... takhle jím nějakej týden, dříve jsem jedl vše co jsem našel
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavel95 napsal:
xCROWx napsal:

Nejím o moc jinak, maximálně si dám víc rýže a nebo někdy když nejsou vajíčka si dám 150g vloček ... Nevím jak zhubnout ale potřebuji to, a podvyživen doopravdy nejsem... takhle jím nějakej týden, dříve jsem jedl vše co jsem našel

proc potrebujes hubnout???
Pavel95

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám tuk na břichu a přes léto bych se ho rád zbavil a trochu bych se celej vyrýsoval, chtěl bych zkusit jak tak budu vypadat .
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavel95 napsal:
Mám tuk na břichu a přes léto bych se ho rád zbavil a trochu bych se celej vyrýsoval, chtěl bych zkusit jak tak budu vypadat .

to ti reknu uz ted
blbě
uz tam moc svalu nemas a az sundas i tuk, tak budes jak reklama na hlad
koukej poradne jist a cvicit, rozumny jidelnicek na ciste nabirani a rozumny trening a "premenis" tuk ve svaly
Pavel95

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře no, ale nepřijde mi že bych byl nějak hubený a už vůbec né, jak reklama na hlad
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavel95 napsal:
Dobře no, ale nepřijde mi že bych byl nějak hubený a už vůbec né, jak reklama na hlad

hod foto
Humanic145

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám podobný míry (180cm a 84kg), taky dietim a kdybych jedl jako ty, tak umru hlady. Neboj se přidat na jídle (víc masa) a nakou zeleninku. Ke snídaní bych osobně volil spíš vločky např.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavel95

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejde mi sem dát , ale mám na profilu , né kde je to dobře vidět a starší ale snad postačí no
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavel95 napsal:
nejde mi sem dát , ale mám na profilu , né kde je to dobře vidět a starší ale snad postačí no

neni to tak zly, ja bych jenom pekne cvicil a udrzoval, az zhubnes nezustane na tobe nic moc svalu

Rychle na stránku:

Přejdi na: