Sepultura & Pavarotti - Roots Bloody Roots
- sice je to starý jak ty moje ponožky co mám na sobě a dost lidí to zná, ale znáte to... člověk rychle zabude
Jj, a hlavne to nie je ani sepultura a ani pavarotti ...
_________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
- sice je to starý jak ty moje ponožky co mám na sobě a dost lidí to zná, ale znáte to... člověk rychle zabude
To sem nepochopil.
Mě se ten "remix" líbí
Ze to nehra a nespieva ani sepultura ani pavarotti. Ma to na svedomi jedna nemecka skupina.
_________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
To sem nepochopil.
Mě se ten "remix" líbí
Ze to nehra a nespieva ani sepultura ani pavarotti. Ma to na svedomi jedna nemecka skupina.
Aha, to ani nevím. Ale každopádně to zní dobře. Má toho ona skupina víc? Jak se menuje?
No tak poslouchám pár písniček na youtube a teda takovej nic moc neměckej punk. K té Sepultuře to moc nesedí
Ale zase je jasný, že Pavarottiho by asi ani nehlo si s nima zazpívat. Každopádně ten hlas toho remixu je snad Maxe,ne? A akorát do toho ti JBO nazpívali Pavarottiho.
Bazzy: to už si sem házel ne? Nebyl by tam i nějakej jinej hardcorek? Btw znáš Streetmachine?
No tak poslouchám pár písniček na youtube a teda takovej nic moc neměckej punk. K té Sepultuře to moc nesedí
Ale zase je jasný, že Pavarottiho by asi ani nehlo si s nima zazpívat. Každopádně ten hlas toho remixu je snad Maxe,ne? A akorát do toho ti JBO nazpívali Pavarottiho.
Bazzy: to už si sem házel ne? Nebyl by tam i nějakej jinej hardcorek? Btw znáš Streetmachine?
je to mozny uz si to nepamatuju mozna sem to hazel ke me do logu jestli sem to daval sem tak sorry:) streetmashine neznam...jinak tohle je takovej hardcore popik:), pravej hardcore je jeste hnusnejsi kdybys narazil na neco dobryho tak to sem hod
je to mozny uz si to nepamatuju mozna sem to hazel ke me do logu jestli sem to daval sem tak sorry:) streetmashine neznam...jinak tohle je takovej hardcore popik:), pravej hardcore je jeste hnusnejsi kdybys narazil na neco dobryho tak to sem hod
Tak Streetmachine - Jdi dál
Jinak z toho českýho metálku (jakože moc ho neposlouchám) se mi ještě líbí Riviera Playboyz . Neznáte někdo?
steet mashine ta muzika dobra jde videt ze sou inspirovani americkou scenou ale me sere ta cestina tam ja proste nemuzu poslouchat ceskou muziku mam k tomu odpor:) a skoda pro tu kapelu ze je poslouchaji hlavne skins co sem tak videl to video kteri te muzice nerozumi a nemaji doma internet a neumi anglicky jinak by poslouchali madball, hatebreed a podobne
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru