Hytuk´s journey

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hytuk´s journey  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Hytuk´s journey
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hytuk

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2013 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý 26.6.

Shyby paralel: 3x7xbw+10kg
Benč: 3x4x80kg
Přítahy JR k pasu : 2x6x53kg, 15x43kg
Kliky na bradlech : 3x6xbw+10kg
Zvedání nohou ve visu : 3x15op.

finisher: pivní sud nad hlavu (40kg): 100op.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hytuk

PříspěvekZaslal: po červenec 01, 2013 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

středa 27.6

100dřepů, 100kliků, 100sed-lehů, 100výpadů, 100přítahů

-nestíhal jsem železo atd. takže jsem jel jen domácí trenál na čas, bohužel mi v půlce došla baterka, takže nvm

čtvrtek 28.6.

dopo:
Shyby: 8,7,7xbw+10kg
Benč: 3x4x80kg
Přítahy JR k pasu: 3x6x53kg
Kliky na bradlech: 3x7xbtw+10kg
Švihadlo

odpo:
60xnadhoz a tlak s JR
60xsklapovačka
60xšvih s JR
60xdřep
60xhvězda

čas: 7:24

-JR vážila 22kg, hvězda je jumping jack bez mezipřistání
-ihned po 300opakováních následoval floorball, zbytek dnes jsem chodil jak zombie

pátek 29.6.

Mrtvola: 6x100kg, 140kg, 155kg, 160kg, 160kg, 150kg 150kg

Box, švihadlo, stínování: 30min.
Ernandes

PříspěvekZaslal: út červenec 02, 2013 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vítej! Hlásím se k odběru tvého logu!
hytuk

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2014 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mise do Mike´s Gymu

vedla přes Fidan Gym, Yucela Fidana

a pak už do Oostzaanu za mistrem Passenierem:)

v obou gymech jsem byl čtyři dny a natrénoval cca 15 hodin...jeden splněný sen za mnou, další čeká v řadě...[/u]
AHOLA

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2014 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Parada.

Aj ked kludne mozes napisat viac o tom o co ide a kde presne to je aj pre tych, co nechcu vecne googlit :)
hytuk

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2014 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na první fotce s pásem Yucel Fidan, mistr světa v MT a retired K1 fighter, dnes trenér. Milionovej chlap, to co dělá např. s dětma je krása sledovat.

frameborder="0" allowfullscreen>

zbytek fotek už je z Mike´s Gymu Mika Passeniera...ten sám je se mnou na poslední fotce...trénuje dnes absolutní špičku K1 (Hari, Saki, Kyshenko, Groenhart) a připravuje spousta MMA fighterů a "hybridů" (Overeem, Manhoef). Všichni jistě znají:)

Černoch v mma hadrech je Hurk...příjmení nvm, jede zřejmě chorvatskou MMA ligu, trénuje BJJ s Damienem Maiou a má pás menší MMA organizace z, tušim, roku 2012. Ještě teď si opravuju loket z rolování s ním. Tapout z mé strany neproběhl:)

Naposledy upravil hytuk dne út leden 21, 2014 10:36 am, celkově upraveno 1 krát
Douglas

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2014 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze Hytuk miri do klece, no to je pekne! Jen at zdravi vydrzi!

Mozna bys pro inspiracku mohl zase psat sve treninky.
hytuk

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2014 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Douglas:)
Já bych je psal rád, je jich ale příliš moc na a často bych asi nestíhal zapisovat...proto ostatně už 2x ztroskotal muj pokus o oživení logu. Spíš asi budu zapisovat tr.cykly, ne jednotky...tj. týdny, měsíce...ne dny.
hytuk

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hannuman Gym a spol.

Vydal jsem se do Prahy s tím, že se pokusím potrénovat co nejvíc aspektů boje. Mrzí mě, že jsem se nedostal na klasický box, ale vše ostatní jsem si splnil. A měl jsem příležitosti pracovat se špičkami v oboru:)

1. Hannuman Gym, trénink MMA, sk. A, ne tolik technický, o to víc agresivní, výbušný, na fyzičku náročný...Petr je úžasný člověk, pozitivní, inteligentní, s ohromným rozhledem a charakterem. Rád bych se na své cesty po světě atd. zčásti připravoval u něj.

2. Láďa Vanický je trenér možná trošku zapadlej veřejnosti, trénuje v Holmes na Smíchově, narozdíl od Machajdy má častěji soukromý přístup. Ihned po skončení MMA v Hannumanu jsem za ním jel na hodinku porazů a BJJ. Je to odborník na slovo vzatý, přemýšlí, má perfektní pohyb (neuvěřitelně uvolněný...i v postoji) a nohy silný jak lenochod...chápavost jeho nohou je asi na úrovni mých rukou :D

3. Když pure muay-thai...tak ideálně s Thajcem, že? Khom Phiphitsala...šampion, od roku 2004 žijící v ČR, trénuje v MMA Praha po boku Monstera a spol. ÓOOO ta technika kolen a loktů, ten nenapodobytelnej tanec v rytmu :)) Hodina s nim mi dala za sto hodin v průměrnym klubu. Děkuji všem třem, že mi dali možnost zatrénovat a posunuli mě dopředu...

Douglas

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mazec.
Mas muj respekt, ze na to jdes takhle. Skoda ze su ted out, jinak bych si klido dojel nekam zarolovat. Ale treba se to jednou podari. ;)
hytuk

PříspěvekZaslal: út leden 28, 2014 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mezi středou a pátkem zase odjíždím do Prahy trénovat s nejlepšími. Cílem je Hannuman, Reinders v Monster gymu a klub Combat Sambo, který je v jednání. Dolečuju ramena, šíji, uvidíme tedy jak moc aktivně se budu moct zapojit...zdraví už je u mě prioritou (bylo na čase). Z výletu udělam krátký shrnutí...

Jinak, abych se trochu hýbal v mantinelech ronnie logu, postupně sem zapíšu svou tréninkovou rutinu, resp. její páteř, pže psát všechno nelze. X krát denně si najdu čas na drobnej minitrenál, ať už izometrii, stínování, výbušnost, břicho, předloktí...

Moje ráno obvykle vypadá tak, že po půl litru mrkvové šťávy projedu celotělovou posilovací rutinu. Začal jsem s časy i opakováními takřka od nuly a neustále zvyšuji jejich objem. Dnešní čísla (která zdaleka nevyjadřují max výkon, jsou od něj vhodně vzdáleny)

1. Kliky na prstech: 20op.
2. Kliky na kloubech (tric.): 20op.
3. Goblet squat s JR (18kg): 50op.
4. Biceps.izo držení JR (18kg) na čas: 40sek x obě ruce
5. Plank s natežnýma rukama před sebou: 25sek
6. L-seat: 25sek
7. Bic.zdvihy s JR: 14op. x obě ruce
8. Tric. tlaky s JR za zády: 20op.
9. Držení jednoručky na noze (tj stoj na jedné noze zároveň) : 40sek x obě nohy

toto cvičení, čili obdobný mišmaš jedu pokud možno každý den, až se dostanu s časy nad minutu atd. přidám zátěž...
hytuk

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krátký video z lehkýho rollu s Láďou...je to opravdu master. Tak relaxovanej a zároveň silnej. Na mojí technice a lemplovitosti se do jisté míry podílel Khru P.M. a jeho předchozí MMA trénink:)

frameborder="0" allowfullscreen>
hytuk

PříspěvekZaslal: čt únor 20, 2014 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se vydávám na další část mého questu. Nemusím snad nikomu obhajovat svůj dlouhodobější cíl...jet do Ruska do Stary OSkolu, nebo jak se ta prdel jmenuje a týden trénovat s Fedorem Emelianenkem. Každá moje dílčí cesta vede do Říma jen v případě, že by tam Fedor trénoval :) Ale vše pěkně popořadě.

-dnes odjíždím do Prahy s cílem zatrénovat si s Monsterem Knížetem...mluvili jsme spolu, byli domluveni na dopo což nestíham, snad dopadne dnešek zítřek
-budu rád když si při krátkym pobytu v Pze zajistim ještě nějaký trenál, byť skupinovku
-pokud vše pujde podle plánu vyjedu v sobotu do Liberce na seminář Artura Kyshenka
-den nato směr Eindhoven (Fidan´s Gym) a Amsterdam (Mike´s Gym); tam snad bude A tým v čele s Harim a Sakim
-chtěl jsem před odjezdem tak trochu požehnání a trénink od Khru P.M. na cestu, ale odlétá opět do Thajska...asi se mu tam líbí:))

když vše pujde dle plánu postnu FOTO a VIDEO z cesty
hytuk

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2014 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Kyshenka si budu muset počkat až v Holandu, jeho dnešní seminář jsem vzdal : (
Ale zatrénoval jsem MMA pod Reindersem v MMA Praha a druhý den s Monsterem Knížetem v Pro7Sportu...s tím jsem mohl i lehký roll,zápas a postoj, za což jsem vděčen:) Ověřil jsem si že jsou oba dva výborní trenéři...profíci. Jejich vedení tréninku vychází z ohromných zkušeností z fightu, nevymýjšlejí si nesmyslný techniky, praktikujou co důvěrně znají a co funguje. Přesto zařazují nov věci, progres ve sportu zaznamenali a zpracovali:) Naučil jsem se mraky, jako přínos pro vlastní trenérskou praxi oceňuju zejména zařazení fitbalů do tréninku MMA...Monster s míčema předvádí hotovej cirkus...

hytuk

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2014 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas...jooo, já klido přijedu za tebou:)

K mé současné "silové" přípravě...muj cca 6-8mi týdenní cyklus vypadá teď nějak takhle:

1. Clean and press (light): 3x5op.
2. Mrtvola: 1x20op. (ted 130kg)
3. Pullover: 1x20op. (teď 30kg)
4. Shyby s vestou s přednožením: 3xmax (ted 8op.)
5. Push (podle možností pravého ramene...dumbell press, floor press)

to je základ, jedu ho 3-4x týdně

+ random silová cvičení a izometrie, ranní bw + jednoručka rozcvičky
+ trénink rukou, břicha + kompenzační cviky na rameno (různá držení pozic, míč), gumy, face pull

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hytuk´s journey Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: